|
|
| daily menu » rate the banner | guess the city | one on one |
|
|
#101 |
|
Registered User
Likes (Received): 13
|
Slike, slike!!!! Želim da vidim slike!!!!!
|
|
|
|
|
|
#102 |
|
≡ Always m0bile ≡
Likes (Received): 26
|
hey, ona ideja grad vs grad je extra!
Elem, i Kragujevac ima dosta mostova na ovoj nasoj recici Lepenici - 7 auto-mostova, i 4 pesacka, cisto da rascistimo sa tim. Trece, za uredjenije i lepse gradove u Srbiji i Crnoj Gori priznajem samo Beograd, Novi Sad i Suboticu, i nijedan drugi. To sam napomenula na vise mesta. I da, zasto neko ne postavi slike gradskog trga u PG veceg formata? |
|
|
|
|
|
#103 | |
|
Registered User
Likes (Received): 0
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#104 | |
|
Overlord of Evil
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#105 |
|
Samo opušteno
Likes (Received): 122
|
E, sad ću da postavim malo slika...
ZA promjenu... Samo da kažem... Nije ovdje pomenut.... Ali, od gradova u Srbiji, pored BG, NS, Niša, i kol'ko tol'ko Kragujevca, baš volim Kraljevo... Lep gradić, opušten... Što se tiče Kragujevca, nisam nešto mnogo bio tamo(možda 2, 3 puta na 3, 4 sata) i smatram da nisam kompetentan da iznosim svoje mišljenje o njemu... Tako da molim i ostale da ne pričaju svašta o PG... Upoznajte Podgoricu da biste je voleli... Eto- prijateljski savjet... Last edited by Bojan9; January 25th, 2008 at 12:19 AM. |
|
|
|
|
|
#106 |
|
Samo opušteno
|
Trg Republike
![]() ![]() ![]() ![]() 5 novih zgrada spram 5 udovica... ![]() Morača(prije vezirovog mosta) ![]() Klasični primjer zgrada koje se prave u PG trenutno... ![]() Bulevar Sv. Petra Cetinjskog i Blažov most... ![]() Voli centar na Starom Aerodromu ![]() Blok V ![]() Stanka Dragojevića ![]() Milenijum ![]() Limun i narandža ( dva solitera na izlazu iz PG) ![]() Panorama ![]()
|
|
|
|
|
|
#107 |
|
Samo opušteno
|
Još malo slika...
Panorama ![]() ![]() ![]() Blok V ![]() Zgrada nekog fakulteta, valjda fakulteta likovnih umjetnosti... ![]() Ponovo Blok V ![]() Bulevar Mihaila Lalića, koji se kasnije pretvara u Sv. Petra Cetinjskog... Desno- zgrada biotehničkog fakulteta valjda A crvena zgrada je nova, "profesorska" zgrada... ![]() Zgrada Normal Company... Izgledaće isto kao susjedni Maxim, kada se završe radovi... ![]() Bulevar Džordža Vašingtona ![]() Hram Hristovog Vaskrsenja ![]() Rimski Trg (poznatiji kao trg Vektra) ![]() Zgrada- sjedište Crnogorskog telekoma( T-com- a) i sjedište Hypo Alpe Adria Banke ![]() Bulevar Sv. Petra Cetinjskog ![]() Milenijum i viseći most ![]() Hram iz Dalmatinske ulice ![]() Milenijum iz ulice 13. jula ![]() Zgrada opštine slikana sa trga Republike.. Desno gradilište- Aneks gradske biblioteke Lijevo gradilište- Gradski parlament ![]() SC "Morača" ![]() Pogled na zgradu blizu tuške pijace i snijeg na vrhu brda.... ![]() Zgrada Maxim ![]() Profesorska zgrada(slikano pre 3, 4 mjeseca) ![]() Jedna od grešaka na turističkim znakovima(tennis sa jednim n) ![]() ![]() Ispravljena je greška... ![]() SC Morača iznutra ![]() To je to za sad.... Last edited by Bojan9; January 25th, 2008 at 11:22 AM. |
|
|
|
|
|
#108 |
|
Registered User
|
odlicne slike
|
|
|
|
|
|
#109 |
|
Samo opušteno
|
Evo još slika....
Po meni, ovo je trenutno jedna od ljepših zgrada u PG.. Spoj stare i savremene arhitekture... Valjda je koristi opština... ![]() Visoka zgrada u centru kojoj hitno(kao i zgradi preko puta) treba odraditi novu fasadu... Nije bezbedno šetati ispod... ![]() PG nebo danas ![]() Centar grada- Ulica slobode, trg i Milenijum iz "vazduha"...(slike mutne jer je staklo bilo prljavo...) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Malo sa zemlje... ![]() ![]() Inače, hvala za pohvalu
|
|
|
|
|
|
#110 |
|
.:Viva Montenegro!:.
|
vrh slike brate.. ali meni vise od pola nije otvorio
|
|
|
#111 |
|
Samo opušteno
|
Ni meni sada ne otvara....
Otvaralo je sve... A sad, malo po malo- smanjuje se broj slika koje otvara... |
|
|
|
|
|
#112 |
|
.:Viva Montenegro!:.
|
MONTENEGRO Posjetite Stari Aerodrom, My Panoramio gallery Dodjite na najbolji provod na netu >>Provod.me<< | PGPortal.info Last edited by Al3k5aNd4R; January 30th, 2008 at 05:38 PM. |
|
|
|
|
|
#113 |
|
Samo opušteno
|
|
|
|
|
|
|
#114 |
|
Samo opušteno
|
|
|
|
|
|
|
#115 |
|
Vuk sa Ontarija
Likes (Received): 266
|
Par nocnih...
![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
|
|
#116 |
|
is Loading! Please wait..
Likes (Received): 17
|
dobraaaa
|
|
|
#117 |
|
Vojvoda Blasphemous
|
odlicne su ove nocne fotke Titogr...pardon Podgorice
|
|
|
#118 |
|
Vuk sa Ontarija
|
Bas me zanima ko je zasluzan za ovo...neko je lepo "pozajmio" moje slike Podgorice i postavio na YouTube - odlicno je ispalo!
|
|
|
|
|
|
#119 | |
|
██████ 100% Kragujevčanin
Likes (Received): 38
|
Quote:
![]()
Kragujevac - Construction Update | Kragujevac 2013 - Photos | Kragujevac - Architecture | KGBUILD Facebook | KG CITY Facebook | ***Vesti i komentare, koji nemaju veze sa izgradnjom Kragujevca, molim Vas, postujte u Крагујевац | Kragujevac! Hvala!*** Kako postaviti sliku!? KGBUILD ::: Praćenje gradilišta ::: Kragujevac |
|
|
|
|
|
|
#120 |
|
Vuk sa Ontarija
|
Da, tu si u pravu