|
|
| daily menu » rate the banner | guess the city | one on one |
|
|
#121 | |
|
Stop the World...
Likes (Received): 0
|
Quote:
Tu se i najvise ratovalo, i posle oslobodjenja su se tvoji ljubimci krili po sahtovima po celoj savamali. Tu su lupali i svabe i bacuske i partizani i anglo-aleri s'vazduha, niko nije pokusao da imalo postedi kraj ![]() A posle rata crveni su krpili sta je bilo najhitnije, kad narod zivi od bonova i careovih jaja mislim da je razumljivo da drzava ima preca posla. Ajd navali i ti na : ![]() nekome je ovde spasla zivot.
|
|
|
|
#122 |
|
Stop the World...
|
Pitaj Gospodina Gartenzwerga, mislim da ima jednu takvu u svojoj kolekciji.
|
|
|
#123 |
|
Stop the World...
|
Kad BGD bejase manji od Sabatke moje a BGDjani svi u tunus-fesovima
![]()
|
|
|
#124 | |
|
Ružnoća je zločin !!!
Likes (Received): 80
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#125 | |
|
Welcome to Belgrade
Likes (Received): 11
|
Quote:
CMOK! CHEERS !
|
|
|
|
|
|
|
#126 |
|
Welcome to Belgrade
Likes (Received): 11
|
Picovnik
Nadam se da odgovara....
|
|
|
|
|
|
#127 | |
|
Stop the World...
|
Quote:
BTW likvidirani su uglavnom oni koji su pusili svapske qrceve (vlasnik Name itd...) inace je poprilicno ostalo burzoazije posle rata, neki od njih su cak bili u partiji (Koca Popovic, Sava Kosanovic itd...) Deco, manite se bajkica babe jelisavete.
... I Want to Get Off Last edited by CVRKI; November 12th, 2006 at 01:24 AM. |
|
|
|
|
|
|
#128 | |
|
Stop the World...
|
Quote:
... I Want to Get Off Last edited by CVRKI; November 12th, 2006 at 01:26 AM. |
|
|
|
|
|
|
#129 |
|
Stop the World...
|
k'o svaki pravi vehabija ne pijam alkohol, samo minakvu, zato sam pametniji od tebe.
|
|
|
#130 |
|
Ružnoća je zločin !!!
|
Mog dedu su s njegovim ocem preterali neki drugi komunisti (ugarski) ali patolosko-destruktivno ludilo druga Marxa nikad nije poznavalo nacionalnost...
Nadam se da ste uzivali i da ste se dovoljno nasvrsavali u svom pedesetogodisnjem perverznom eksperimentu, mi cemo cistiti vase izdrkotine narednih 100 godina.... nazdravlje...
|
|
|
|
|
|
#131 | |
|
Stop the World...
|
Quote:
pa opet, jebiga, zivelo se.Samo, malo pre njih, NACISTI i FASISTI su mi ovde u francuskoj CELU jevrejsku porodicu poslali u konclogor, nijednog vise nema sem mene, u Jasenovcu imam na DESETINE grobova iako imam vise Ustasa u porodici od svih Hrvata s'ovog sajta zajedno, Bugari su ubogaljili dedinog brata itd... tako da pored mojih leseva, za tvoje stanice, poste, hotele, kafane i predratni polusvet me BOLI Q ![]() Ja cu celog mog zivota da glancam grobove a ti izvoli cisti jebene fasadice koje su nevaljali komunisti oskrnavili. Stvarno su komunjare bile lude sto su skolovale tu stoku ![]()
|
|
|
|
#132 |
|
BANNED
Likes (Received): 2
|
cvrki ne znam zasto ti povezujes NOB i KPJ dve razlicite stvari.
|
|
|
|
|
|
#133 |
|
Stop the World...
|
Povezuju oni sa njihovim pricama "trebali smo da pustimo nemce" "oni su izazvali rat s'njihovim 27im martom"
za njih je sve jedno te isto, drugo kako da ne povezes kad je ceo prvobitan kadar KPJota izas'o iz NORa ![]() Tek od sesdestih pa na dalje dolazi novi talas pljackasa.
|
|
|
#134 |
|
BANNED
|
a sve zgrade o kojima se prica su nakon tih 60tih... a osim toga antifasizam i arhitektura mi ne idu skupa
|
|
|
|
|
|
#135 | |
|
Ružnoća je zločin !!!
|
Quote:
Oni koji su sebe proglasili Bogom: KRIVI SU!!!!! Oni koji su slepo verovali: KRIVI SU!!!! Vasa letovanja, zastave, sletovi, krediti...placeni su krvlju i slezinama neduznih.... Moji su u Ugarskoj preziveli Rakocija, Mariju Tereziju, Kosuta, Petefija, Hortija....ali crvene nisu uspeli......... KRIVI STE!!!!!!!! p.s. po tebi ako nisi komunista onda si automatski nacista..... vrlo "komunisticko" razmisljanje.... vidim da djavolje seme jos daje nove klice... sto se skolovanja tice, skolovali su se moji jos od 1877. u Pozunu i Budimpesti, nista ne brini.... nisu nam sigurno komunisti doneli prosvecenje.... |
|
|
|
|
|
|
#136 |
|
Stop the World...
|
Ovde se mnogo kuka o oskrnavljenim fasadama tokom rekonstrukcija posleratnih godina, kad se zaista nije imalo s'cime.
A zgrade nakon 60tih, pa to ti je isti fenomen i u nekomunistickim zemljama, vidi samo sta se radilo u Francuskoj tih godina... Sta ima komunisticog u delu jednog Le Corbusiera ili Frank Lloyd-Wrighta Dok Komunizam i Fasizam imaju slicnosti u arhitekturi, antifasizam bi tu znacio primenu slobodarskih ideja u arhitekturi, ono sto rade Spanci posle svh tih godina pod Francom meni deluje kao arhitektonski antifasizam.
... I Want to Get Off Last edited by CVRKI; November 12th, 2006 at 02:24 AM. |
|
|
|
|
|
#137 |
|
BANNED
|
ma ja ne pricam uopste o tim zgradama, ali razumijem obe strane... podrzavam NOB, ali dosta toga sto je ucinjeno poslije IISR je strasno... u svakom domenu
|
|
|
|
|
|
#138 | ||
|
Stop the World...
|
Quote:
Quote:
tvoj je kraci od mog, moj je bio gradonacelnik Sabatke oko 1800 i sva se ta Bunjevacka gospoda skolovala u Budimu i Becu ![]()
|
|
|
|
#139 | |
|
Stop the World...
|
Quote:
, beda, crveni fenjeri, teta-Jelisavetin tatica, veterani srpske vojske bez ruku i nogu koji su prosili po ulicama itd... divno doba, mozda u knjigama Mir-Jam )Poenta je bas u tome sto nisu bili bolji od predratnih i isto su tako pljackali zemlju.
|
|
|
|
#140 | |
|
Ružnoća je zločin !!!
|
Quote:
A ti ga iz...kaj pred spavanje, zamisljajuci Marxa, Engelsa i Svetozara Markovica.... |
|
|
|
|
![]() |
| Tags |
| beograda, fotografije, nekada, slike, starog |
| Thread Tools | |
| Display Modes | Rate This Thread |
|
|