|
|
| daily menu » rate the banner | guess the city | one on one |
|
|
#1981 |
|
drunk on the moon
Likes (Received): 0
|
pozdrav svima!
sorry ako je ovo vec bilo, ja sam nova ... zanimljiv mi je ovaj projekt, samo se bojim nadogradnje od betona i čelika, nadam se da neće biti poput muzeja antičkog stakla;(...btw. super mi je ovaj forum pa sam odlučila nešto i napisati , a ne da samo špijuniram vas ...vidila sam na stranicama projekt Višnjik koji je pri kraju i onu zgradu na 12 katova nasuprot buduce vox...mislim da se radi o crkvi, tako sam čula..mogu provjeriti pa vam javiti, iako bi mi bilo draže da je ovo što ste vi rekli, mislim da bi se bolje uklopilo!
|
|
|
|
|
#1982 | |
|
Powered by Jet-A1
Likes (Received): 2803
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
#1983 | |
|
HAL9001
Likes (Received): 19
|
Poljudić ![]() Quote:
![]() Inače, meni ono ne izgleda ni kao crkva ni kao zgrada, nego niska zgrada s nekakvim dimnjakom. |
|
|
|
|
|
#1984 |
|
Registered User
Likes (Received): 1
|
nadan se da neće izmisliti neku nebulozu s tim "dimnjakom" jer su zasad višnjik pretvorili u šow kvart....sićan se kad su tamo ona drva stajala, i tamo se one boce odlagale ili što već...užas, ali nebi se čudija da uspiju uništiti s nećim kretenskim....
|
|
|
|
|
#1985 |
|
Registered User
Likes (Received): 11
|
baš mi je drago da se zadar ovako brzo razvija i baš me i ne iznenađuje ova brojka od 91 tisuću stanovnika pošto godinama dolazim u zadar i svaki put mi se čini da je sve vise i vise ljudi tamo....A I ARENA VAM JE PRE****NA!!!!!!!
|
|
|
|
|
#1986 |
|
drunk on the moon
|
arena je prekrasna!!! još da ono okolo lipo urede, milina!
|
|
|
|
|
#1987 |
|
drunk on the moon
|
ova brojka od 91 000 je na prvu malo wow, ali kad pogledamo proslo stoljece i da je na popisima bilo svakih deset godina oko 16 000 stanovnika više u zadru...onda i nije tako nerealno, zar ne? nakon rata doslo je do stagnacije u svim segmentima, a sad je zadar nastavio tamo di je i stao!
![]() ipak, povecanje stanovnika nije ni važno toliko...važnija je kvalitata života, tome svi trebamo težiti...cesto se dogodi da nagli rast st dovede do kaosa, pa sve na kraju vise slici na kokosinjac nego na lipi grad , valjda cemo to izbjeci...
|
|
|
|
|
#1988 | |
|
BANNED
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
#1989 |
|
Registered User
|
Nekoliko slika Zadra iz zraka. Slike su sa stranice http://marinas.com/search/?search=1&q=zadar, tu imate još puno slika Zadra, a i ostalih hrvatskih gradova i manjih mjesta na moru iz zraka. Slike su stare oko 2 godine.
![]() ![]() Gradilište TIZ-a, sad je to već sve izgrađeno, ovako je bilo prije 2 god. ![]() Buduća trajektna luka u Gaženici
|
|
|
|
|
#1990 |
|
drunk on the moon
|
ća je lipo!
|
|
|
|
|
#1991 |
|
Yosemite Sam
|
Roh1 hvala za super slike i dobrodošao na ssc kao i Mala šinjorina !
|
|
|
|
|
#1992 |
|
BANNED
|
pridružujem se čestitkama!
|
|
|
|
|
#1993 |
|
On Air
Likes (Received): 60
|
Jako lijepe slike i grad.
![]() Vidim da u Zadru vecinom prevladava niskogradnja...koja je najvislja zgrada u gradu i jel ima neki poslovni neboder ili su svi neboderi stambene namjene? |
|
|
|
|
#1994 |
|
Cylon
Likes (Received): 162
|
Pa zadar na zapadu je dosta velik
![]() Odlicne slike
|
|
|
|
|
#1995 | |
|
BANNED
|
Quote:
Ni jedan nije viši od 13-14 katova, ovih "5 nebodera" imaju svaki po 13 - nesretan broj ![]() Ako bude sreće - sagradit će se neboder u sklopu kompleksa TIZ, a u njemu bi trebao biti hotel. |
|
|
|
|
|
#1996 | |
|
On Air
|
Quote:
To je i logicno s obzirom da imate mjesta za sirenje prema Ravnim Kotarima na pretek. Rijeka je susta suprotnost Zadru, a veci dio zivota sam ljetovao u Opatiji gledajuci Rijeku iz nje i uvijek me fasciniralo koliko taj grad ima nebodera. Sada me vise uopce ne fasciniraju i sretan sam da ne zivim u neboderu. ![]() Sto se Osijeka tice neznam koliko ima nebodera, ali mislim da ima znatno vise od 10 iako njemu kao ni Zadru nisu nuzni. |
|
|
|
|
|
#1997 |
|
HAL9001
Likes (Received): 19
|
Zaboravio si 3 na Bulevaru.
|
|
|
|
|
#1998 |
|
BANNED
|
|
|
|
|
|
#1999 |
|
drunk on the moon
|
|
|
|
|
|
#2000 | |
|
On Air
|
Quote:
Sad me bas zaintrigiralo koliko ih mi u Osijeku imamo, ali jednostavno mi je napamet tesko doci do tog broja...mislim da ima barem 30 nebodera, ali su posvuda razbacani...u zapadnom dijelu grada ih nema to znam...ovo je vec tema za nas topic pa necu ovdje dalje o tome. |
|
|
|
![]() |
| Tags |
| donat, ispod peke, jazine, morske orgulje, pozdrav suncu, raštimane orgulje, višnjik, zadar |
| Thread Tools | |
| Display Modes | Rate This Thread |
|
|