|
|
| daily menu » rate the banner | guess the city | one on one |
|
|
#301 | |
|
Registered User
Likes (Received): 2
|
Quote:
![]() ...ale ne..sak sa to hadam musi dostaviat..dufam ze tam harman ![]() neplanuje najvacsie kupalisko v SR
|
|
|
|
|
|
#302 |
|
Registered User
Likes (Received): 0
|
Prestavba nám A. Hlinku sa nebude realizovať v tej forme, ako bol prezentovaný projekt od firmy Nefretiti. Útvar hlavného architekta to zatrhol.
Europalace 9.4. 2008 zdroj: www.europalace.sk ![]() Šašvárka 15.3. 2008 zdroj: www.zilina-gallery.sk ![]() Arboreum 10.4. 2008 zdroj: www.zilina-gallery.sk ![]() Obytný súbor Hliny VIII zdroj: www.zilina-gallery.sk ![]() 3-star bôrik zdroj: www.zilina-gallery.sk ![]() The Cube zdroj. www.zilina-gallery.sk ![]() Tesco Hájik www.zilina-gallery.sk
|
|
|
|
|
#303 |
|
Registered User
|
tak toto je uz postavene na hlavu http://www.sme.sk/c/3823249/Zilinsky...na-Boriku.html ..usudte sami... ze uzemne rozhodnutie...SKAPEEEEM
harman ma asi malo roboty...boha este nic nespravil ale zastavovanie stavieb mu ide... zastavil aupark, aupark sa uz stavia...zastavil amfiteater...ten sa zacne stavat...a co bude dalsie?? 3 star? alebo nebodaj trebeliseho obchodak (pockat na to nema.. ![]() toho sa boji) ale uz vazne...normalne by som ho odstranil...to uz nie je normalne..17 poschodi a teraz co..zostane to tam ako nedostavana budova na solinkach..a o par rokov to bude opacha, z ktorej budu skakat samovrahovia...juuupiii
|
|
|
|
|
#304 |
|
Registered User
|
tu je par pohladov a nejaky ten podorys obchodneho centra co ide stavat Trabelsies (ako nic nechcem hovorit..ale podla mna biskupstvo a obchodny dom...to ide k sebe ako oblizany cukrik a zachodova misa)
http://www.members.lycos.co.uk/betonzilina/
Last edited by johnnyy; April 11th, 2008 at 09:09 PM. |
|
|
|
|
#305 |
|
Registered User
|
No tak dúfam, že sú to len zlé vizualizácie, lebo toto je fakt ďalšia perla. Ten priestor si zaslúži niečo krajšie. A s tým projektom amfiteátru, čo chcú teraz akože robiť, to je ako s auparkom, najprv povolia, potom zastavia, potom zas povolia. Tu sa nemôže nič normálne postaviť, či čo?
|
|
|
|
|
#306 | ||
|
Registered User
|
Quote:
![]() ale zevraj by sa to malo zachvilku stavat..tak som zvedavy.. a dalsi super napad..zelena strecha...taky nejaky maly park..by tam nezaskodil...par laviciek..nejake kamene..Quote:
![]()
Last edited by johnnyy; April 11th, 2008 at 10:11 PM. |
||
|
|
|
|
#307 | |
|
Registered User
Likes (Received): 6
|
Quote:
foto z minulého víkendu
|
|
|
|
|
|
#308 |
|
Registered User
|
|
|
|
|
|
#309 |
|
Registered User
Likes (Received): 55
|
palcinky tam byvali fakt vymakane, par krat som tam bol ...
|
|
|
|
|
#310 |
|
Registered User
|
áno, aj tá je už preč
Last edited by mkodaj; April 12th, 2008 at 02:31 PM. |
|
|
|
|
#311 |
|
Registered User
|
AUPARK (12.4.2008)
|
|
|
|
|
#312 |
|
Registered User
|
hhh..mame dva zeriavy...jupii...uz len cakam ze pride harman a zastavi stavbu lebo sa mu nebude zdat ze na druhy zeriav nemaju stavebne povolenie..
![]() ![]() alebo nedajboze nejaky problem s uzemnym rozhodnutim.. |
|
|
|
|
#313 |
|
Registered User
|
heh...nemate niekto obrazok alebo daco kde by sa dalo vidiet...nejaky podorys najvyssieho poschodia europalacu??
![]() uz je to predane tak sa to neda kuknut...
|
|
|
|
|
#314 |
|
Registered User
|
![]() Neviete mi niekto povedať čo ma biť ten barák vľavo ?
|
|
#315 |
|
Registered User
Likes (Received): 40
|
Vlavo ci uplne vlavo?Inac tato vizualizacia je trochu divna.Pri 44 poschodovom Ciss city je ta druha 22 poschodova budova nejak moc vysoka nezda sa vam?a na zemi nie je vidiet ze by ciss city bolo nejak velmi vzadu co sa perspektivy tyka.
..dúfam, že to nikto nepočúva, zabezpečil som na tento rok 35, na budúci rok asi 40, plus teda ďalšie veci. Zabezpečil som ich, ako tie peniaze, vlastnou hlavou...To, že sa pri tom motal Fedor, nemôže znamenať, že ma niekto bude držať za gule, to sa nesmie stať...Som sa vymanil od Fedora a povedal som: Fedor, ja som dal do toho hlavu a nie ty si dal do toho hlavu, takže ja budem teraz o niektorých veciach rozhodovať..." SLOVAK CITIES - - S L O V E N S K É M E S T Á - |
|
|
|
|
#316 |
|
Registered User
|
Vľavo aj úplne vľavo.......
|
|
#317 |
|
Registered User
|
|
|
|
|
|
#318 |
|
majkelX
|
Uplne vlavo je Europalace 2x34poschodi a vlavo oproti Ciss City by mala podla vsetkeho stat budova OC Hliny.Ale to by potom bolo iba 18 poschodi...
|
|
|
|
|
#319 |
|
:-)
|
Aupark
Nemate aj vy ten dojem, že buova Auparku je "prilis nalepena" na budovy sporitelne, poistovne a Domu odborov?
|
|
#320 |
|
majkelX
|
HB Reavis Group chcel vytazit z priestoru co najviac.Je to najlukrativnejsi pozemok v Ziline spolu s Hlinkovym Namestim.Ano je to prilepene...
|
|
|
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | Rate This Thread |
|
|