|
|
| daily menu » rate the banner | guess the city | one on one |
|
|||||||
| Київ та Київська область | Kyiv and Kyiv region » Висотне будівництво | Інфраструктура та транспорт | Міське середовище | Київська область |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
#1 |
|
M A N I A C
Likes (Received): 1
|
Воздвиженка | 2-6 fl | 2014 U/C
Тред про урочища Гончари та Кожум'яки=) Будемо тут опубліковувати останні новини та фото з місця будівництва, а також рендерінги будівель що збудуються
![]() Техніко-економічні характеристики Площа району - 17 гектар Площа (пляма) забудови - 4 га Кількість поверхів - від 2 до 5 поверхів Кількість будинків: Житлових - 90; Комерційних та громадських - 10; Загальна площа - близько 100 000 кв.м Площа житлових приміщень - 55 000 кв.м Площа комерційних приміщень - 10 000 кв.м Кількість квартир - 398 шт. Кількість особняків - 30 шт. Розташування Район «Воздвиженка» розташований в історичному серці Києва між Андріївським спуском і Верхнім Валом на чотирьох вулицях: Воздвиженська, Кожум’яцька, Дегтярна та Гончарна. Даний район розташувався на затишних старокиївських схилах « откуда есть пошла земля Русская». Назва мікрорайону прийшло від Хрестовоздвиженської церкви, побудованої тут в 18-ом столітті, у якій був похрещений Михайло Булгаков. Відстань до адміністративного центра Києва - близько 1 км, або 10-15 хв. на автомобілі. Опис проекту Архітектурна концепція Архітектурна концепція проекту полягає у відновленні стилів, характерних для 19-го століття, в основному барокко та «київський» модерн із готичними варіаціями. Проектом передбачене будівництво будинків висотою від 2-х до 5-ти поверхів. На «Воздвиженці» будуються як квартирні будинки (від 3-х до 10-ти квартир у будинку), так і індивідуальні особняки з оригінальною архітектурою кожного з них. Усього в районі буде побудовано близько 100 будинків, частина з яких уже здана в експлуатацію. Будівельні характеристики Архітектурний проект кожного будинку є ексклюзивним. Висотність не перевищує 5-ти поверхів, а кількість квартир у будинку - не більше 10-ти. Дома виконані з керамічної цегли, висота стель - 3,3 м. У багатьох будинках передбачена встановлення камінів. У цілому будівельні характеристики будинків відповідають більшості вимог до житла категорії «Де Люкс». Експлуатація Уже зараз створена експлуатуюча організація, що почне повноцінно функціонувати одночасно із завершенням будівельних робіт у всьому мікрорайоні. У складі функцій даної організації передбачені: охорона, прибирання внутрибудинкової території й вулиць «Воздвиженки», сміттє-видалення, забезпечення якісного освітлення вулиць і під'їздів, цілодобове реагування на аварійні ситуації у кварталі й т.д. Соціальне оточення «Воздвиженка» географічно є «закритим» районом, оскільки розташована між чотирьох пагорбів. Завдяки комплексному освоєнню даної території одною компанією можна говорити про створення тут єдиного житлового комплексу з мешканцями з одного соціально-економічного шару. Не будемо приховувати, що й рівень цін, які встановила наша компанія, дозволяє говорити про ексклюзивність продукту. Крім того, ми розташували найдорожче житло - особняки - на тупиковій вулиці (вул. Гончарна), щоб звести до мінімуму присутність тут сторонніх і транзитного транспорту. Інфраструктура Одне з найважливіших питань при розвитку проекту елітного мікрорайону. До розуміння цього ми прийшли не так вже давно, але головне - вчасно. Ми призупинили продажі комерційних приміщень на перших поверхах для визначення необхідного інфраструктурного наповнення й реалізації цих площ із чіткою функціональною прив'язкою. Також була приділена особлива увага організації дитячих майданчиків і місць для відпочинку (упоряджені дворики). Дотримані також всі норми житла класу «Де Люкс» по паркуванню (передбачається будівництво гостьового паркування перед в'їздом у мікрорайон). Як уже було сказано вище, на перших поверхах існуючого проекту будуть розміщені всі необхідні інфраструктурні елементи малого формату (продуктові магазинчики, кав'ярні, ексклюзивні бутіки, аптеки, салони краси, стоматологічні кабінети й т.д.). В окремостоячих будинках на ще не освоєних ділянках, будуть розташовані: фітнес-центр, відділення банку, сигарний клуб, дитячий клуб, більярдна, ресторани, хімчистка. Також передбачене достатня кількість приміщень для розміщення офісів невеликих форматів. Перспектива Наша компанія також збирається освоювати ділянку, що розташована у безпосередній близькості від представленого проекту. Площа ділянки - 3,9 гектар. Документи перебувають у стадії узгодження. Проект припускає створення суспільно-культурного центра з офісною та житловою забудовою Джерело:КМБ 1 урочища Гончари та Кожум'яки на мапі Подолу: ![]() як бачимо це самий центр...тут і Михайлівська і Львівська і Контрактові площі.... Проектом передбачено шість черг забудови. Заплановано звести більш як 110 будинків, серед яких немає двох однакових: потаємне бажання будь-якого мешканця. Їх виконано в міській проектувальній манері другої половини XIX ст., в якій ретельність будівельного виконання було майстерно поєднано з ненав'язливістю архітектурного рішення. Будинки прикрашені колонами та портиками - давніми архітектурними символам величі, ошатності та надійності, вишуканим художнім литвом металевих елементів фасаду. Вони мають високі аркові вікна й витончений цегляний рельєф фасадних площин. мапа черг забудови: ![]() ресурс: http://gonchari.domik.net
ULTRAS DYNAMO, EURO2012, 7 Чудес України, Українська Етнографія, Наш Етнонім, Кіно-Переклад, "Город Львов", Українська Wikiпедія, КИЇВ з 640 року до н.д., МАПА КИЄВА, MTV УКРАЇНА, 1st UA-IMAX, Аніме Українською, Urban Ukraine, Тлумачний Словник Last edited by _Hawk_; November 26th, 2010 at 06:12 PM. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
M A N I A C
|
08.11.06. Вчора фотав=)
Частина другої черги забудови: ![]() звідси видно 1, частину 3ої, 4ої, 5ої черги: ![]() частина другої черги забудови:
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
BANNED
Likes (Received): 3
|
Райський куточок
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
M A N I A C
|
хочу там жити!!=) цікаво дізнатися якої вартості квадратний метр...я думаю що не менше 10тисяч доларів за штуку=)
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
BANNED
|
А от я б там не жив. Там буде цікаво прогулятись, а от жити в ямі з видом на яр не дуже привабливо, як на мене.
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
M A N I A C
|
а з видом на Андрівську церкву та на храм який відбудують на Замковій горі?=) можливість просто погуляти по природі. Близкість до історичних місць=)
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
BANNED
|
Сперечатись не буду, бо не бачив видів з тих будинків-1, у мене не має 1000000$ на таку оселю-2
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Yanukovich nash boh
Likes (Received): 199
|
Да, очень масштабно
Интресно, сколько там всего квадартных метров в общей сложности?
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
aspiring cyborg
Likes (Received): 249
|
Даремно кольорі такі яскраві.
Ще мені не подобається що тут будинкі не поруч розсташовані, виглядає як щось (наприклад село ) за межами міста ![]() ![]() Тут ті що позаду менш вульгарні й більше автентичні
|
|
|
#10 | ||
|
M A N I A C
|
Quote:
Quote:
|
||
|
|
|
|
|
#11 | |
|
M A N I A C
|
Quote:
З часом яскравість кудись втікає... Щодо розташування будиночків то шось приблизно таке було тоді 200років тому... Ну це мабуть означає що Київ був селом...)) і взагалі спочатку на цій території планувалося збудувати проект з неукраїнським стилем, а в усіх стилях европи... ну так, погоджуюсь що надто яскрава вул.Воздвиженська, особливо дахи і фасади будівль що ближче до площі
|
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
aspiring cyborg
|
Так, я пам"ятаю були проекти з німецьким та голландським впливом
|
|
|
#13 |
|
Yanukovich nash boh
Likes (Received): 199
|
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
BANNED
|
Десь 1 000 000 000$ треба, щоб це купити
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
Registered User
Likes (Received): 0
|
А мені подобаеться
![]() Дійсно, райський куточок. Взагалі люблю вузькі вулочки А зараз туди можно пройти подивитись? |
|
|
|
|
|
#16 |
|
BANNED
|
не знаю, не знаю...
мені чомусь все це нагадує якийсь Діснейленд або купу дитячих садків(мабуть справа в дизайні кольорів)... до речі, Piran, вітаю на форумі
|
|
|
|
|
|
#17 | |
|
M A N I A C
|
Quote:
ідеш з Андріївської церкви вниз і не дойшовши до Замкової гори повертай ліворуч=) там побачиш напис" Контракть" ось туди і праворуч=) і по вулиці Воздвиженська(вона повністю забудована вже ) Вітаю на форумі Піран! давай знайомитися!!p.s.
|
|
|
|
|
|
|
#18 |
|
aspiring cyborg
|
Я теж вітаю, залишайся з нами
![]() Як на мене, то тут складне питання. Взагалі мені подобається коли якісно будують у псевдокласичному стилі. Але тут, завдяки яскравості, вийшло занадто як дісней ленд будемо сподівались через декілька років воно краще виглядатиме.
|
|
|
#19 |
|
BANNED
|
Так, кольори підібрані непрофесійно.
|
|
|
|
|
|
#20 |
|
Registered User
Likes (Received): 0
|
а може це ще не остаточна версія кольорового оформлення? може там з'явиться якийсь розпис, наприклад, чи ще щось....
|
|
|
|
![]() |
| Tags |
| Воздвиженка, vozdvyzhenka |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|