|
|
| daily menu » rate the banner | guess the city | one on one |
|
|||||||
| Київ та Київська область | Kyiv and Kyiv region » Висотне будівництво | Інфраструктура та транспорт | Міське середовище | Київська область |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
#1 |
|
M A N I A C
Likes (Received): 1
|
ТРЦ «Квадрат-Вирлиця» | 155 000 sq.m. | APPROVED
?XXI Століття? забудує Вирлицю
29.11.2006 Містобудівна рада Києва погодила концепцію створення на Вирлиці центру відпочинку й дозвілля киян, розроблену девелоперською компанією ?XXI Століття?. Запланована сума інвестицій у реалізацію проекту складе $350 млн., загальна площа ділянки - 25, 88 га. Будівельні роботи із проекту, включаючи інженерну підготовку площадки, зміцнення берегової лінії, устрій гідроспоруджень, планується почати в III кварталі 2007 року. Закінчення будівництва заплановано на 2011 рік. Планується, що комплекс включатиме в себе прогулянкову зону, торговельно-розважальний центр, офісні будинки й готелі. Компанія ?XXI Століття? виграла інвестиційний конкурс по благоустрої цієї території для будівництва багатофункціонального комплексу. ?Цей проект допоможе вирішити ряд важливих соціальних проблем Позняків і Дарниці. Ми хочемо створити умови для того, щоб цей район перестав вважатися сугубо спальним і одержав новий статус, як центр відпочинку й дозвілля киян, де жителі району, міста й гості столиці зможуть відпочивати родинами, робити покупки, займатися спортом, проводити час в дружньому колі?, - підкреслив Максим Ноженко, керівник проекту багатофункціонального комплексу ?Вирлиця?. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() http://archunion.com.ua/gradsovet_06_11_29.html |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Старий Мейсон
|
Клас, сподіваюсь що з цього щось вийде.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
M A N I A C
|
звісно вийде. Вже заявлено про початок будівництво, погоджено на містобудівній раді=)
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Старий Мейсон
|
До речі, можливо знаєш, я ще це в Червні прочитав, компанія "Градосотрой" ніби хотіла побудувати 60 поверховий комплекс на Дарниці. Точна адреса Вул. Здолбунівська 8. Можливо знаєш який там прогрес?
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
M A N I A C
|
знаю тільки що півроку тому там все було огороджено...але...ну що точно так це те що хтось придбав землю...=)
ще я одного разу бачив ще проект для цієї території. Але то було давно і не правда=)) |
|
|
|
|
|
#6 |
|
aspiring cyborg
Likes (Received): 250
|
АФІГЄТЬ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
#7 | |
|
Старий Мейсон
|
До речі, проект старенький бо вже комплекс "Вирлиця" Пархаладзе будує з початку року. Можливо проект він переробив. Ось комплекс "Вирлиця", я це постав ще 11 Січня:
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
BANNED
Likes (Received): 3
|
Зараз, наскільки я зрозумів, озеро там-велике болото. Сподіваюсь вони його якось облаштують. А проект ще дуже умовний, щоб щось певне казати.
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
M A N I A C
|
Pavlo, це презентейшн намірів був=) а тут вже готова концепція=)
Pablitisimo Maximo, озеро дуже величезне, але не болото. Озеро оточує з однієї сторони житлові масиви такі як Позняки, а з іншої промисловий район та трошки далі теплоелетростанція. Вся та промисловість забруднює воду. А вітерець в бік житлового масиву + робоча електростанція = нема чим дихати...) |
|
|
|
|
|
#10 |
|
BANNED
|
Тоді який сенс у такому дорогому будівництві у такому місці?!
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
M A N I A C
|
це вже у інвестори треба питати. Вони рахували таки свої гроші. Може є якість такі моменти... можливо промисловість до 2011 звідти винесуть і це буде екологічно чисте місце=)
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
BANNED
|
Ну, хіба що перспектива
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
Старий Мейсон
|
Не думаю. Компанія XXІ Інвестменц досить серйозна і солідна, це професіонали а не якісь лохи місцеві.
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
M A N I A C
|
тому можна бути впевненим що проект рентабельний?=)
це не наша справа, звісно але так, спочатку все прораховується до деталей. Ще до передпроектних рішень. Ще до того як скупити усі землі... |
|
|
|
|
|
#15 |
|
BANNED
|
Погано, що буде тільки одна домінанта. Треба б тоді кластер проектувати. 2-3 домінанти.
|
|
|
|
|
|
#16 |
|
M A N I A C
|
буде, але трошки далі...На Харківській площі та біля озера Тельбин(можливо).
|
|
|
|
|
|
#17 |
|
BANNED
|
Я прихильник гасла: "будувати менше, але вище"
Не подобаються уті різні напроектовані сарайчики. А ось 3 цікаві домінанти - це вже добре
|
|
|
|
|
|
#18 |
|
M A N I A C
|
"квадрат" на презентейшені шикарний=) класний дизайн. Таке будувати мона і в центрі=)
ULTRAS DYNAMO, EURO2012, 7 Чудес України, Українська Етнографія, Наш Етнонім, Кіно-Переклад, "Город Львов", Українська Wikiпедія, КИЇВ з 640 року до н.д., МАПА КИЄВА, MTV УКРАЇНА, 1st UA-IMAX, Аніме Українською, Urban Ukraine, Тлумачний Словник Last edited by my19; December 2nd, 2006 at 12:24 PM. |
|
|
|
|
|
#19 |
|
BANNED
|
Не знаю. Не знаю. Як на мене - банальний магазин зі скла
|