|
|
|
| daily menu » rate the banner | guess the city | one on one |
|
|||||||
| Београд Belgrade |
| Global Announcement |
|
SkyscraperCity needs your help to do some house cleaning! please click here for more info! |
![]() |
|
|
Thread Tools | Rate Thread | Display Modes |
|
|
#1201 |
|
registrovani juzer
Likes (Received): 0
|
e bio sam prosli vikend na tornju, bas je super odradjen. jedino su mogli da ga okrece u neku boju, umesto golog betona. i da to ne bude neka ljubicasta ili roze, po mogucstvu. uglavnom, lep dan je bio, ali je pogled pucao do banjice
naziralo se 5 solitera i vma, dalje od toga se nije videlo, mada je i ovako super. impresivno, u svakom slucaju.
|
|
|
#1202 |
|
Citizen of Europe
Likes (Received): 1
|
|
|
|
|
|
|
#1203 |
|
Registered User
Likes (Received): 4
|
Nista mu ne fali sa golim betonom, steta samo sto je cetvrti segment posle ''nozica'' tamniji, ali dobro, vece cudo bi bilo da je sve potaman!
|
|
|
|
|
|
#1204 | |
|
Vuk sa Ontarija
Likes (Received): 365
|
Avalski toranj posetilo 220.000 ljudi
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#1205 |
|
NNZK
|
Sezonska linija od Trošarine do vrha Avale
L.G. | 22. 04. 2011. - 11:04h Vozila GSP “Beograd” na sezonskoj liniji 400, počeće sutra da prevozi putnike do Avale. Vozila na liniji 400 saobraćaće od Voždovca, odnosno Trošarine do vrha Avale.
|
|
|
#1206 | |
|
Vuk sa Ontarija
|
Стјуардесе као конобарице на Авалском торњу
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#1207 |
|
nbg
Likes (Received): 1
|
Avalski toranj dobija kafić i poslastičarnicu
M.T. | 03. 06. 2011. - 23:41h | Komentara: 0 BEOGRAD - Posle tačno 41 godine čekanja, Avalski toranj će ponovo imati ugostiteljske objekte. Firma “Smud end tač” postala je zakupac tri poslovna prostora u okviru “Simbola Beograda”, a prvi objekat koji će početi da radi već u narednih sedam dana biće kafić na platou tornja koji će nositi naziv “Avalon plato” Kafe poslastičarnica “Avalon klub” na 119. metru tornja dobiće prve goste u julu, dok će restoran “Mačeta” ispod platoa otvoriti vrata za posetioce u martu sledeće godine. Sva tri objekta predstavljaju deo petogodišnjeg projekta “Smud end tač” s kojim je firma "Smud end tač" odnela pobedu na javnom konkursu za zakup poslovnog postora tornja. - Kafić na platou površine 1.500 kvadrata predstavljaće i letnju pozornicu sa bogatim filmskim, pozorišnim i muzičkim programom. S druge strane, u kafeu na četvrtom nivou tornja služiće se sve vrste sokova, alkoholnih pića, torti, sladoleda i kolača. Gosti će moći da uživaju u srpskim brendovima “zlatnoj rakiji”, “srebrnoj vodi” i poslastici “šljivi u čokoladi” - najavljuje Đorđe Jovanović, jedan od vlasnika firme “Smud end tač” i dodaje da će cene biti pristupačne svakom prosečnom građaninu u Srbiji. Radovi na izgradnji restorana “Mačeta” ispod platoa tornja počeće u oktobru i biće završeni do marta, a zakupci ovog objekta tvrde da će se u njemu služiti jela nacionalne i internacionalne kuhinje. |
|
|
|
|
|
#1208 |
|
Vuk sa Ontarija
|
Jedna novost koja se tice poznatog CN tornja u Torontu...od sledeceg ponedeljka, u ponudi tornja je nova atrakcija zvana "EdgeWalk" - za sitnu sumu od oko ~200$, mozete da lebdite nad gradom - ko voli nek izvoli
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
|
|
#1209 |
|
Registered User
Likes (Received): 107
|
http://cache.daylife.com/imageserve/...A3afV/900x.jpg
Trcis u krug i uvek kad zavatis malo brzine skocis i letis preko ivice
|
|
|
|
|
|
#1210 |
|
Lega s Juga 2
Likes (Received): 1170
|
Ja nebih bio ni 4 metra blizu ruba,ja se strašno bojim visine
|
|
|
|
#1211 |
|
Српски Форум
Likes (Received): 5
|
A sta mislite za ovo![]()
|
|
|
|
#1212 |
|
Registered User
|
|
|
|
|
|
|
#1213 |
|
Шар Планино, долазим ти..
Likes (Received): 217
|
Ja sam se usrao što stojim u sobi iza monitora i gledam ovo, da sam tamo verovatno bi me strefila 6 infarkta
http://infosport.rs There, over there... I see Prizren! It is all mine – home I shall come! Beloved antiquity calls me there, Armed I must come there one day. There over there... from on top of the ruins Of Emperors' palaces to the devil I will say: "Flee from my beloved home you plague, Already your loan I must repay!" |
|
|
|
|
|
#1214 | |
|
Omnia Vincit Amor
|
Quote:
![]() http://www.ebaumsworld.com/video/watch/81100181/ ah da i obavezno pogledaj preko celog ekrana
|
|
|
|
#1216 |
|
Registered User
|
![]() ![]() Ovaj poslednji video snimak mi je skratio zivot! ![]() JEZIVO!!! Je l' su pare neke vece za taj posao, ili neka nezavidna suma? Ako neko kojim slucajem zna, nek' podeli s nama. Da nam bude malo lakse na dusi, posle ovog "prenosa". ![]() P.S. Strah me uhvatio i kod one ruske zablesavljene omladine, kad je momak uspravno stao na ivicu grede, ljuljao sam se u stolici levo-desno umesto njega.
|
|
|
|
|
|
#1217 |
|
Registered User
Likes (Received): 12
|
|
|
|
|
|
|
#1218 |
|
Omnia Vincit Amor
|
Ocigledno nisi video ovaj snimak
![]() evo ti link pa pogledaj ali full screen pozdravhttp://www.ebaumsworld.com/video/watch/81100181/
|
|
|
#1219 |
|
Registered User
Likes (Received): 408
|
Ovo poslednje je bolesno... potpuno sam mokar.
Znači utrnule su mi noge i usrao sam se od straha... Sunce ti jebem... pre bi se politikom bavio... Odbijam da poverujem da je ovo stvarno... a znam da jeste... Last edited by dedonja; August 2nd, 2011 at 01:40 AM. |
|
|
|
|
|
#1220 |
|
Grad Oblakodera
|
Kasting za stjuardese za rad na Avalskom Tornju
D. Milićević | 07. 09. 2011. Kasting za buduće stjuardese, koje će raditi u kafe poslastičarnici na 120 metru Avalskog tornja čije se otvaranje očekuje uskoro, održaće se u petak od 12 sati u restonu „Reinbou“ na sedmom spratu zgrade u Bulevaru Vojvode Mišića 39a. Kako stoji u saopštenju „Avalon palasa“, firme koja rukovodi tornjem, na kastingu će se tražiti lepe, pozitivne i komunikativne devojke. Izabrane devojke, osim što će nositi uniformu stjuardesa, proći će i ubrzanu obuku za stjuardese, gde će naučiti jedinstveni „spič menjual“, način hoda i pristup gostima. - Kafe-poslastičarnica na vrhu tornja je jedinstvenog, kružnog oblika, pa će usluga podsećati na avionsku, jer sa jedne strane imate prozore, pa će gosti moći da gledaju sa visine na ceo grad. Pošto sve podseća na avion, ideja nam je stjuardese uslužuju goste – kaže Đorđe Jovanović, direktor „Avalon Palasa“.
|
|
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | Rate This Thread |
|
|