|
|
| daily menu » rate the banner | guess the city | one on one |
|
|
#9861 |
|
Registered User
Likes (Received): 13
|
Jedino ogradu i mogu slikati, pošto se ništa drugo ni ne vidi
|
|
|
|
|
|
#9862 |
|
BANNED
Likes (Received): 0
|
Uslikaj druze.
|
|
|
|
|
|
#9863 | |
|
BANNED
|
Quote:
![]() Taj kafic je i ranije radio, tamo niko nije isao sem tenisera kad zavrse partiju tenisa. Ako misle da ce im ta klijentela doneti pare, i to samo leti, onda su se prevarili.Tamo ljudi nisu navikli da idu. To je kao neka vrsta sekte, uglavnom clanovi teniskog kluba su tamo posetioci. Mala baza ljudi da bi kafic radio rentabilno.Cesto idem u Dudovu sumu na trcanje i ono sto mogu da vidim je to da kad je zimski period tamo nema zive duse. Zimi nema tenisa a samim tim tamo nema nikoga, to je sablasno pusto. Samo se cudim zasto su toliko puno para ulozili? Mozda su napravili kafic za svoje drustvo. ![]() Sto se tice tartan staze, da li neko zna koja ce to biti podloga. Da li ce biti kao sto je na atletskim stadionima, ili neka druga varijanta. Ja bi voleo da bude dosta meksa od klasicne atletske staze, jer je atletska staza tvrda podloga pa samim tim nije dobra za rekreativno trcanje. Barem za mene.
Last edited by roki; April 6th, 2012 at 08:22 PM. |
|
|
|
|
|
|
#9864 |
|
Registered User
Likes (Received): 32
|
Volim projekte koji kada krenu ne staju... Prosto je uzivanje posecivati ih svake dve, tri nedelje... Kontinental...
http://www.gradsubotica.co.rs/kontinentalov-skelet/ Bio sam i na dizalici iznad krovova. Pogled okoline je savrsen... Grad, jarbol, industrijska zona... ![]()
|
|
|
|
|
|
#9865 |
|
GLaDOS
Likes (Received): 36
|
Da li mi neko moze reci kolika je povrsina Subotice (ne opstine nego samog grada)?
Takodje me interesuje koliko studenata ima u Subotici (a da se skoluju na nekom od fakulteta ili visih skola u SU)? Zaimljiva tema na HR podforumu, sad je OS vs SU. ![]() http://www.skyscrapercity.com/showth...02696&page=138
|
|
|
#9866 |
|
Registered User
|
šteta što nisi napravio par fotki celog kompleksa....ja uopšte nemam predstavu kako to sve izgleda...ne pamtim kada sam išao na tu stranu, a verovatno se od prve dve hale (Siemens i VELPRO) ništa ni ne vidi ovako sa puta...
|
|
|
|
|
|
#9867 |
|
Registered User
|
Kontinental se ne vidi sa puta jer je bukvalno iza Norme. Lepo ih slazu jedan pored drugog. Norma se vidi i deluje impozantno. Onaj red kuca u Crvenom selu bas smeta. Postaju polako visak, posebno kada se nastavi sa gradnjom drugih hala.
Bice fotorgrafija u ponedeljak... |
|
|
|
|
|
#9868 |
|
Registered User
|
Hala Norme mi nije nalik običnim ind. halama, može proći i za neki TC...stvarno bi bilo dobro ukloniti te kuće, barem bi prilaz gradu bio lepši, mada zaista glupo deluje kada pomisliš da se nešto ruši samo zbog boljeg pogleda
....možda jednog dana....edit: zaboravio sam dodati, Kontinental mi deluje nekako malen, možda mi se samo čini... |
|
|
|
|
|
#9869 |
|
BANNED
|
Ona gradilista u Preradovicevoj su bas velika!
|
|
|
|
|
|
#9870 |
|
Registered User
|
Jedno je sigurno bezinska pumpa sto smo i znali a drugo je ako se ne varam praona kao ona na Prozivci...Izvor: Moji dousnici
|
|
|
|
|
|
#9871 |
|
BANNED
|
Znaci nista od zgrade? Svasta
|
|
|
|
|
|
#9872 |
|
Registered User
|
Možda i bolje da ne bude zgrada...istina je da bi to bilo mnogo lepše, ali ko je lud da kupi stan ili posl. prostor na mestu gde će mu šleperi nanositi blato i prljavštinu na prozore...Meni je samo bitno da uklone te ruševine...
|
|
|
|
|
|
#9873 |
|
Registered User
|
Ta zona je navodno komercijalna i treba da sluzi izgradnji iste. Medjutim nasi urbanisti nikako da shvate da se ne moze predvideti izgradnja komercijalne zone tamo gde ne postoje elementarni uslovi za to.
Moze se graditi na Palickom putu, ali ne i na putu koji je toliko uzak da nema mesta ni za postenu pesacku stazu. I sad ti tamo izgradi nesto i zajebi se. Realno. Ko god tamo nesto sagradi, zajebao se za zivota. Evo pogledajte onu Forma urbaniko i slicno. Klasicni problemi sa funcionisanjem i parkingom, dostupnoscu kupaca. Pa Vitorog cim otvori ono na Prozivci vec je u prednosti zbog normalnosti okoline nego to, iako je Forma vec godinama na istom mestu. I tu je kraj price. Tamo mogu samo da niknu, benzinske pumpe, autopraone i pekare, ozbiljni investitori beze iz takvih delova grada. Jednog dana ce se shvatiti da je taj potez sa Zagrebackom zajbenacija koja ne moze da opstane. Svi ce se delovi grada razvijati a to ce stagnirati sve dok kroz 50 godina ne shvate da tuda treba da prodje bager i da porusi sve i sa jedne i sa druge strane i da tamo ne postoji nista sto je vredno cuvanja. Inace, postoji i spratno ogranicenje i to je dodatni problem za bilo koga ko zeli da gradi. Mozda je to u medjuvremenu reseno. Raspitacu se. |
|
|
|
|
|
#9874 |
|
Registered User
|
Par slika...
Antona Aškerca Ugao Šantićeve i Aškerca: ![]() ![]() Ugao Tesline i Aškerca (ova bandera nekako bode oči): ![]() ![]() ![]() ![]() Kod picerije "Nirvana". Radovi na kružnom toku još nisu počeli (ako ih bude uopšte) ![]() Zgrada na korzu Posle zimske pauze, opet su stavili skele za renoviranje fasade: ![]() ![]() ![]() Zgrada na uglu Štrosmajerove i Petra Drapšina: Skinuli su crepove sa strane Drapšinove: ![]() ![]() Radovi na benzinskoj pumpi na uglu Preradovićeve i Petefi Šandora Slikano pre neki dan na brzinu: ![]() ![]() Slikano danas: ![]() ![]() ![]() ![]() Plac na uglu Preradovićeve i Livanjije: ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
|
|
#9875 |
|
BANNED
|
E, da. Super reportaza. Ova zadnja slika bi trebala da bude zgrada a bice nesto sasvim drugo.
|
|
|
|
|
|
#9876 | |
|
Registered User
|
Partyholic svaka cast za reportazu....
![]() Quote:
Kruzni tok je planiran na Banijskoj, a ne ovde... i nije uopste u planu da se gradi. P.S. Da li mogu da ti uzmem slike benzinske pumpe? Da ih ne radim ja kad si ih ti vec uradio... |
|
|
|
|
|
|
#9877 | |
|
Registered User
|
Quote:
![]() Čini mi se da sam na ovoj temi pročitao da će se ispred Nirvane praviti kružni tok. Moguće ja da sam pogrešio. Ukoliko je tako izvinjavam se na dezinformaciji ![]() Mada, pošto dosta često idem tim pravcem u ulozi pešaka/vozača/bicikliste, verujem da bi trebalo i ispred Nirvane postaviti kružni tok, jer je ta raskrsnica slična kao ona gde se ukrštaju Banijska, Dobojska i Josipa Kraša. Nepregledna, prometna, blizu je igralište sa mnogo dece, a uz to i dosta često se ljudi sa parkinga Nirvane uključuju u saobraćaj. Sve to bi trebalo nekako regulisati. |
|
|
|
|
|
|
#9878 |
|
Registered User
|
Svaka čast za update
opet je počeo da oživljava forum...Krajnje je vreme bilo da srede A. Aškerca, ali ono ni dalje neće biti pune dve trake ...na palati u P. Drapšina nije sam crep poskidan, već se privodi kraju rekonstrukcija krova...kako vidim to je manje-više gotovo i može da usledi vraćanje crepa, pa onda druga strana krova...pretpostavljam da će se na fasadi raditi samo čišćenje peskom, pošto je u pitanju fasadna opeka, a i u dosta je dobrom stanju...@djomla, ajd pokušaj nekako izvući neki info u vezi stare pumpe...da li se planira rušenje i da li će uslediti neko uređenje...nekako sam postao opsednut ovim projektom, ne mogu opisasati koliko sam dugo priželjkivao njeno rušene
|
|
|
|
|
|
#9879 |
|
Registered User
|
Nije dezinformacija, bio je planiran kružni tok pre 3-4 godine...čak je bio najavljen i početak radova (ono tipa "na proleće, čim vremenski uslovi dozvole") i na kraju ništa...to je bila ona kobna 2009. kada se odustalo od mnogih projekata...
|
|
|
|
|
|
#9880 |
|
Registered User
|
|
|
|
|
![]() |
| Tags |
| Војводина, Палић, Србија, Суботица, arhitektura, gradilista, gradjevinarstvo, izgradnja, palic, serbia, srbija, subotica, szabadka, vojvodina |
| Thread Tools | |
| Display Modes | Rate This Thread |
|
|