|
|
| daily menu » rate the banner | guess the city | one on one |
|
|
#10021 |
|
Registered User
Likes (Received): 13
|
To u NS-u je daaaaaaleko lepše od ovoga...Ali ja nemam ništa protiv, gradu fali ovakvih urbanih "ukrasa" pa makar oni i ne bili nešto posebno lepi....
EDIT: ja se zagledao na ono izdan klupa, nisam skontao ono belo u pozadini...to već nije ništa posebno...ali lepo je leglo na tom mestu.... |
|
|
|
|
|
#10022 | |
|
Registered User
Likes (Received): 13
|
Nije neka ekskluziva, već sve znamo, al ajd da okačim...
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#10023 |
|
Registered User
Likes (Received): 0
|
Nije autobuska stanica vec setaliste na keju.
|
|
|
#10024 |
|
BANNED
|
Znam, bio sam ironican.
|
|
|
|
|
|
#10025 |
|
korisnik
Likes (Received): 1
|
lepo napreduje dudova suma, samo jbla ih bara -_- i cemu onaj kanal sluzi?
retail park -_-, robna kuca npr? -_- plus za gradnju setalista, tj poplocavanje, na palicu :], samo da bude kvalitetnije nego u prvoj "fazi" i sto su napokon asfaltirali onaj sjban put kod nove "vile" kod skrecanja za zoo vrt :] izmena: je l se meni samo cini ili se stranica gradsubotica nesto sprckala? gledam vesti, sve neke matore, mahom od februara pa u nazad... a razvoj ima samo da je probijen rok za y krak, iz kraja 2011. http://i46.tinypic.com/fm6hqs.jpg Last edited by nekoime; April 28th, 2012 at 11:54 AM. |
|
|
|
|
|
#10026 | |
|
Registered User
Likes (Received): 32
|
Quote:
![]() Inace 19.maja za Noc muzeja u Lifci premijera filma "Radijalac nase mladost". Ova prica ce biti vama zanimljiva jer se svodi na pricu o nagloj urbanizaciji dela grada koji je do tada bio u cardacima i bari. Ljudima je treba bar dve decenije da se naviknu na to da zive u gradu a ne selu. Nakon toga ce biti prikazan i film o Zivotu Sokolskog doma. Naravno ulaz je slobodan a pocetak je u 22h. Inace ako to propustite 20. maja cete moci da vidite na sajtu, jer se i na tome radi da se napravi poseban sadrzaj za filmove u nasoj produkciji... ![]() P.S. Da li neko ima nocnu sliku Baš kuce? Last edited by djomla; April 28th, 2012 at 11:47 PM. |
|
|
|
|
|
|
#10027 |
|
Registered User
Likes (Received): 32
|
|
|
|
|
|
|
#10028 |
|
korisnik
|
danas sam malo lutao okolo,i nesto mi nije jasno, na satu kod novog bazena stoji 38 dana i nesto sati...sad je l utakmica (i otvaranje) za par dana ili za mesec dana?
p.s. vidim da se dize neka zgrada/kuca na cosku ljubljanske/beogradskog puta
|
|
|
|
|
|
#10029 |
|
Registered User
|
Pa kod nas je fora da se nesto uradi pre roka, ne ? Zaista, bice otvaranje 36 dana pre roka, ali radilo se i nedeljom i praznicima, pa ne mogu otvoriti bazen posle izbora, cemu onda to ?
|
|
|
|
|
|
#10030 | |
|
Registered User
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#10031 | |
|
Registered User
|
Quote:
![]() mislim da je ideja super..
|
|
|
|
#10032 |
|
Registered User
Likes (Received): 26
|
Brzo završiše ovaj bazen, ne izgleda loše.
|
|
|
|
|
|
#10033 |
|
ravangrad forever
|
Sjajna stvar ovi bicikli...vec sam zamisljao kako ce meni olaksati stvar kada sam u SU ali me je ova registracija od 500 din malo ohladila.Bilo bi dobro kada bi se nesto smislilo za ljude koji dolaze sa strane.
Toga dana sam video raspevane andjele u njenim ocima, toga dana sam osetio demone pakla u sopstvenim grudima.. Ko u jednom istom danu svog zivota ne prepozna raj i ne oseti pakao, taj ce umreti u neznanju i bez emocija. |
|
|
|
|
|
#10034 |
|
BANNED
|
Registracija 500 din? Pa za te pare moz kupit celi bicikl!!!!!!!!!
|
|
|
|
|
|
#10035 |
|
Registered User
|
Izvorska, juče:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Jedina preostala bandera ispred bolnice. Nadam se da sledi njeno uklanjanje:
|
|
|
|
|
|
#10036 |
|
Registered User
Likes (Received): 26
|
Slike sa otvaranja bazena Prozivka:
Kompletna galerija slika ovde: http://www.subotica.com/slike/album-...marije-sabic/8 |
|
|
|
|
|
#10037 |
|
korisnik
|
|
|
|
|
|
|
#10038 |
|
Registered User
|
Jezero u Dudovoj šumi:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Novo zelenilo: ![]() Znam da nema veze s temom, ali morao sam da stavim ![]() "Supermesec" iznad Subotice sinoć: ![]()
|
|
|
|
|
|
#10039 |
|
Registered User
|
Gotovo asfaltiranje Antona Aškerca:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Na ovoj slici se može videti kvalitet urađenih radova :
|
|
|
|
|
|
#10040 |
|
Registered User
|
Prolazio sam danas opet Antona Aškerca. Ponovo su asfaltirali onaj očajno urađen deo:
|
|
|
|
![]() |
| Tags |
| Војводина, Палић, Србија, Суботица, arhitektura, gradilista, gradjevinarstvo, izgradnja, palic, serbia, srbija, subotica, szabadka, vojvodina |
| Thread Tools | |
| Display Modes | Rate This Thread |
|
|