|
|
| daily menu » rate the banner | guess the city | one on one |
|
|
#1081 |
|
Vuk sa Ontarija
Likes (Received): 260
|
Bice ovo jedna prelepa ulica
|
|
|
|
|
|
#1082 |
|
BANNED
Likes (Received): 0
|
Nema to nikakve veze. Isti slucaj kao i Banja Luka. Ima svoje dretve na dva foruma (AA i srpski - s pravom, pa tko voli nek bira). Za Suboticu sam mislio cisto iz prakticnih razloga. Jer relativno malo ljudi iz AA posjecuje srpski podforum, pa da ljudi ipak malo vide kako izgleda grad u kojem Hrvati cine 30% populacije.
|
|
|
|
|
|
#1083 | |
|
BANNED
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#1084 | |
|
BANNED
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#1085 | |
|
BANNED
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#1086 |
|
Registered User
Likes (Received): 30
|
@ivicasu
Svaka čast na slikama! ![]() Subotica izgleda fantastično!Kako li će tek izgledati za par godina kada se svi projekti realizuju!?
"Ти не знаде мрети крај сломљеног мача,на пољима родним,бранећи их часно,китио си цвећем сваког освајача,певајућ' му химне,бестидно и гласно. Слободу си вечно,закржљала расо,чек'о да донесу туђи бајонети,по горама својим туђа стада пас'о,јер достојно не знаш за Слободу мрети. Покажи ми редом витезе твог рода,што балчаком с руку сломише ти ланце,где је Карађорђе твојега народа,покажи ми твоје термопилске кланце. С туђинском си камом пузио по блату,с крволоштвом звера, погане хијене,да би мучки удар с леђа дао брату,и убио пород у утроби жене." Last edited by Floydian; November 13th, 2007 at 02:43 AM. |
|
|
|
|
|
#1087 | |
|
BANNED
|
Quote:
, medjutim ako gradska vlast ne bude brza u resavanju saobracajnih problema i ne pozuri sa izgradnjom severnog bulevara i prosirenju Jovana Mikica za 2 godine autom nece moci da se prolazi kroz centar grada.
|
|
|
|
|
|
|
#1088 |
|
Registered User
Likes (Received): 13
|
Danas (dobro sada već juče
) u Subotici otvoren novi Delta Maxi supermarket na ProzivciIzvor slika: subotica.info Meni je OK, navikao sam da su ovi objekti spolja skroz kič sa mnogo plave i žute boje i nekim dugama (kakve sam npr. viđao na NBG-u)...ovo je prvi Maxi u SU sagrađen kao zasebna zgrada, ostala dva (u centru i na Paliću) su otvoreni u već postojećim objektima...
|
|
|
|
|
|
#1089 |
|
Registered User
|
Objekat izgleda skroz ok. Svi su u slicnom fazonu. Nema tu niceg kich, to su zastitne boje kompanije.Nego nevidim onu navalu kupaca ispred ulaza....inace uobicajena slika kad se Maxi otvara.
|
|
|
|
|
|
#1090 | |
|
Registered User
|
Quote:
...to se ne može porediti onim gužvama kada se pre 5 dana otvarao megamarket IDEA gde je bilo par desetina hiljada ljudi....ljudi verovatno kontaju da su cene iste kao i u onom objektu u centru pa nemaju razloga za žurbu ![]() A što se tiče kiča, mislio sam na starije objekte sa onom dugom i žuto-plavim bojama tipa ovog ![]() ovi noviji su mi OK |
|
|
|
|
|
|
#1091 | |
|
Registered User
|
Da se malo vratim na rekonstrukciju ulice Dimitrija Tucovića, evo sada se konačno zna šta će biti urađeno:
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#1092 |
|
0,6
Likes (Received): 2
|
u 4 ujutru
|
|
|
#1093 |
|
Panonski mornar
|
Ivice,neumoran si
|
|
|
#1094 |
|
Registered User
|
jbg meteoropata sam, čim se menja vreme ja ne mogu da spavam, pa onda malo burlam po internetu
...k'o deda sam...
|
|
|
|
|
|
#1095 |
|
BANNED
|
Moja arhiva me uvek iznenadi a posto ovde nema skoro nista od Subotice iz vazduha evo necega starijeg...iz recimo 2003. godine, vidi se jedna cetvrtina celog grada, valjda su hteli da uslikaju polozaj jezera u odnosu na grad. Voleo bih da nadjem i ostale delove slike posto sam video i ostala 3 dela ali ne znam gde su
![]() ![]() , Subotica se zaista prilicno promenila u ove 4 godine, danasnja slika iz vadzuha bi izgledala mnogo zanimljivije.
|
|
|
|
|
|
#1096 |
|
Registered User
|
Odlična fotka, hvala ti na ovome , pokušaj pronaći i ostale 3, ja već odavno tražim ovakve slike, ali ništa....šteta što nisu novije (vidim da nema novijih objekata). Dobro kažeš da se dosta toga promenulo, tu fali barem 60-tak novih zgrada , ako ne i više, pošto se baš ovaj deo i najintenzivnije gradi.Inače, da li si se vratio sa odmora, biće slika ?
|
|
|
|
|
|
#1097 |
|
BANNED
|
palic je bas blizu! s ove visine djeluje kao neki presusjeli rijecni rukavac
|
|
|
|
|
|
#1098 |
|
Registered User
|
pa ima mala optička varka, jezero zaista jesle toliko blizu, nego nije baš toliko usko (mislim da si video slike iz vazduha Palića na 2. ili 3. strani photo threada), onamo pored Palića se vidi kao neka mala rečica, e pa to je Ludaško jezero, lepo kažem, to u daljini malo drugačije izgleda...ima tu još 3 jezera sa druge strane grada, a imamo i malu rečicu, ma sve je to bila jednom ogromna baruština a ovo su samo ostaci...nećeš verovati da se još pre 200 god. isušivao jedan deo močvara na svega 500m od mesta današnje gradske kuće
Last edited by ivicasu; November 15th, 2007 at 11:33 PM. |
|
|
|
|
|
#1099 | |
|
BANNED
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#1100 |
|
Vuk sa Ontarija
Likes (Received): 260
|
Jedva cekamo
|
|
|
|
![]() |
| Tags |
| Војводина, Палић, Србија, Суботица, arhitektura, gradilista, gradjevinarstvo, izgradnja, palic, serbia, srbija, subotica, szabadka, vojvodina |
| Thread Tools | |
| Display Modes | Rate This Thread |
|
|