|
|
| daily menu » rate the banner | guess the city | one on one |
|
|
#1101 | |
|
BANNED
Likes (Received): 0
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#1102 |
|
Registered User
Likes (Received): 13
|
Mislio sam na Tokio, čitao sam negde kako su isušivali baru kako bisu proširili centar...ali bilo je nešto slično i na prozivci, jedan je deo bio naseljen, dok je po sredini proticao shit kanal od centra, kroz Štrosmajerovu, Prvomajsku, pa kroz današnju prozivku.
|
|
|
|
|
|
#1103 |
|
BANNED
|
Heh....sad mi pade na pamet...pa da...Alejom M. Tita trebala je da prolazi recica ili kanalcic pa da brodicem ides u centar...KAKVA BI TO GLUPOST BILA...kad bi svi poceli da pisaju i ono drugo po kanalu ciji tok ide u centar grada...a tek komarci...auuuu...bolje je ovako.
|
|
|
|
|
|
#1104 |
|
Registered User
|
Pa zato su i zatrpali ovaj kroz Štrosmajerovu... ali dobro kažeš, bio je plan da kroz ceo grad prolazi poveći kanal, nešto poput Begeja u ZR-u
|
|
|
|
|
|
#1105 |
|
Registered User
|
Da se malo vratimo na gradilišta...prošao sam danas pored novog hotel-ville na Segedinskom putu. Oduševio sam se što su konačno nastavljeni radovi i to punom parom, čak ga i proširuju.
Jedino što će zgrada biti ekstremno ružna i teški kičeraj...čak su i stakla na prozorima plave boje , al ajd, bolje da je i takvu završe nego da stoji kao što je god. dana stajala nedovršena...![]()
|
|
|
|
|
|
#1106 |
|
Registered User
|
E sada moje omiljeno...počeli su skidati skele sa nove fasade Manojlović palate....znači predobro su je odradili...ostalo je još malo posla na prizemlju i gotovo, uslikaću celu kad završe
![]() ![]() Još malo radova u Dimitrija Tucovića...inače postavljaju i nove kandelabere sa druge strane ![]() A sem popločavanja i rasvete, saniraju se i fasade, ali će to ići sporije po fazama, evo skinuli su skele sa Čajkaš palate (koja još nije skroz dovršena, ali morali su skinuti skele zbog popločavanja) i jevrejska opština ![]() ![]()
|
|
|
|
|
|
#1107 | |
|
BANNED
|
Zanimljivo, zanimljivo. Hvala na updateu.
Evo konacno smo saznali sta ce biti na mestu one kuce koja se rusila na uglu Petra Drapsina, rec je o novom stambeno poslovnom objektu. Quote:
Last edited by Stormwatch153; November 16th, 2007 at 03:37 PM. |
|
|
|
|
|
|
#1108 | |
|
Registered User
|
Quote:
Šteta što nisu naveli cene kvadrata po naseljima jer me to živo interesuje, znam da konstantno rastu... |
|
|
|
|
|
|
#1109 |
|
BANNED
|
Ova informacija me izuzetno raduje, sto znaci da su potvrdjene informacije o gradnji vise od 100 novih stambenih objekata u naredne 3 godine! CHEERS!
|
|
|
|
|
|
#1110 |
|
Registered User
|
E baš sam lik...evo danas prolazio Senćanskim putem, video veliku tablu za gradnju novog prečistača otpadnih voda (vrednog 13 miliona evra), stao pa to i uslikao
![]() ![]() ![]() Pokušao sam i da priđem samom gradilištu, ali ovo je najbliže što sam mogao: ![]() Znam, ne vidi se skoro ništa, ali se radi punom parom, kopa se i betonira na sve strane...ogromno je gradilište, samo mi obični građani nemamo pristupa
|
|
|
|
|
|
#1111 |
|
BANNED
|
U ovo je odlicno! Ako zavrse za godinu dana to ce biti super.
|
|
|
|
|
|
#1112 |
|
BANNED
|
cekaj jel to znaci kad ja obavim nuzdu da to ide tamo?
|
|
|
|
|
|
#1113 |
|
Registered User
|
...i još ćeš to moći i da popiješ kada tamo iziđe ...bolesno zvuči, ali kažu da će tako dobro prečistiti te otpadne vode Navodno bi zbog toga jezero trebalo biti znatno čistije za 4-5 godina...verovatno i pre ako urade program vađenja mulja...
|
|
|
|
|
|
#1114 |
|
BANNED
|
Aaaaaa...zato Coca-Cola planira da napravi punionicu u Subotici opet...sad mi je jasno....HAHAHAAHAHAAHHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAH
|
|
|
|
|
|
#1115 |
|
Registered User
Likes (Received): 2
|
Londonska voda se dobija istim principom - preciscavanjem kanalizacije. Kazu da je hemijski i bakterioloski potpuno ispravna. I ne smrducka
|
|
|
|
|
|
#1116 |
|
Registered User
|
Sve u svemu, ako budu u SU otvorili neku novu fabriku vode, znaćemo gde se toči
|
|
|
|
|
|
#1117 |
|
BANNED
|
|
|
|
|
|
|
#1118 | ||
|
Registered User
|
Quote:
Quote:
|
||
|
|
|
|
|
#1119 |
|
Registered User
|
Inače prošao sam danas Bajskim putem i video da se punom parom ruše kuće za novi Valdi supermarket. Nalaziće se na uglu trga Veselina Masleše, znači dosta blizu centra, ruše nekih 5-6 kuća...smešno mi je što je Valter izjavio kako više nikada neće graditi u Subotici, a evo posle par meseci gradi poveći supermarket, tek što je završio novu ind. halu u logističkom parku, već počeo da gradi sledeću
. Sve u svemu, nama bolje...Evo i malog update-a teološkog fakulteta - "Augustinianum" sa subotica.info-a |
|
|
|
|
|
#1120 |
|
BANNED
|
E daj mi reci to za Valtera, ima li negde dokumentovano da je rekao da nece vise nista investirati ili je to po obicaju suboticka rekla kazala? Pitam, jer hotel Galleria radi punom parom, znam iz prve ruke posto mi drug radi tamo. Sve vise sumnjam u to da je taj covek to rekao, i ja sam danas prolazio Bajskim putem i video da ce market biti bas velik.
|
|
|
|
![]() |
| Tags |
| Војводина, Палић, Србија, Суботица, arhitektura, gradilista, gradjevinarstvo, izgradnja, palic, serbia, srbija, subotica, szabadka, vojvodina |
| Thread Tools | |
| Display Modes | Rate This Thread |
|
|