|
|
| daily menu » rate the banner | guess the city | one on one |
|
|
#1021 |
|
Registered User
Likes (Received): 204
|
Keton e morra prej linkut qe e ka dergu Prishtina. zh, ne nje teme tjeter....eshte info prej gazetes National te Kroacise.
ketu linku... http://www.nacional.hr/articles/view/37340/5/ |
|
|
|
|
|
#1022 |
|
Kosovo zemra ime
Likes (Received): 0
|
Prishtina po "ndertohet"...
Komuna rri - ndėrtimet ilegale vazhdojnė Kryeqyteti vėrshon nga themelet e objekteve tė reja Vetėm brenda 30 ditėsh nė tėrė territorin e Prishtinės kanė nisur tė ndėrtohen 174 objekte, shumica sosh pa leje ndėrtimi. Kėshtu kanė bėrė tė ditur zyrtarė tė kompanisė “Park Projekt”, e cila ka pėr detyrė t`i evidentojė ndėrtimet e reja. "Koha Ditore"
|
|
|
#1023 | |
|
Registered User
|
Quote:
Nganjehere e pyes vetes se si guxojn keta njerez te investojne gjithe ato para kur e din qe eshte ndertim pa leje dhe do ju rrenohet dikur nga shteti...
|
|
|
|
|
|
|
#1024 |
|
MADMAN
Likes (Received): 42
|
Fakti qe ne kry te shtetit jan disa budalle, keta normal qe ndertojne pa leje, sepse ne fund te fundit ndoshta vetem 10% e ketyre projektev do te rrenohen. Si tash, besoj se ka shume projekte qe jan ndertu pa leje, por komuna/shteti nuk bon sen, kohev te fundit disa projekte qe u rrenohen ndoshta e bejne vetem 5% e atyre qe jan ndertuar.
|
|
|
|
|
|
#1025 | |
|
BANNED
|
Quote:
seni i vetem i mire i ketij lajmi eshte qe une tash masi qe kam studiju menaxhment ne kulture dhe turizem dhe jam prej kroacie nashta bashkimi me ban far shefi ne hotelet e tij hahahaha...btw plus e paskem emrin e njejte ...
|
|
|
|
|
|
|
#1026 |
|
nacionalisti
Likes (Received): 3
|
lol ku bashkimi pak po ja mbajka veti shume larte. "Une nuk jom si shqiptaret tjere qe dojne te bejne vetem nga 10 femije" lmao
Last edited by Scanderbeg; October 30th, 2008 at 11:28 AM. |
|
|
|
|
|
#1027 |
|
BANNED
|
op edhe une e verejta kete sen...prap se prap gjynahin e prek kompleksi i inferioritetit, pse nuk thote une haver jam shqiptar i vertete, ja qe kemi ndryshu robt ne pidh ja kemi qi...ska lidhje, prap se prap po doket qe eshte i angazhum edhe ne kosove permes ministrise se kultures.
ne porec kan krrsh projekte qe perfshijne financime prej qyteti, istre, shteti edhe eu e shqiptart e perbajne nje pjese shume te konsiderueshme te bizneseve atje, komplet pjesen e vjeter te qytetit e kan ne pronesi ama ne jeten shoqerore e kulturore nuk jan kerkah, kan shanse me marr mjete per shume sene ne emer te integrimit promovimit emancipimit sepse financimet vine ne baze te iniciatives qe vjen prej komuniteti, ama shqiptart vec kqyrin me ba sa ma shume pare me embeltore, burektore, argjentari e qesi sene nuk ju intereson shume shoqeria ku jetojne. |
|
|
|
|
|
#1028 | |
|
Registered User
Likes (Received): 204
|
Quote:
Lexoje artikullin edhe e shef cka osht puna....edhe lexoje komentin e Skenderbegut per Oper, e shef pse osht i postum linku... Perndryshe hajt po ta boj nje te mire, qe mos mu lodhe ti.... Gradsko kazalite u Pritini koje Osmani, inače savjetnik kosovskog ministra kulture i sporta, počinje graditi u rujnu E ki edhe foton aty.... |
|
|
|
|
|
|
#1029 | |
|
BANNED
|
green albania
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#1030 | |
|
BANNED
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#1031 |
|
.
Likes (Received): 25
|
Projekt i ri ne Mat:
|
|
|
|
|
|
#1032 |
|
BANNED
|
qendra me e re tregtare ne gjakove
|
|
|
|
|
|
#1033 |
|
.
|
construction update
kompleksi banesor - afarist "Dafina", nga kompania Standard ne "Bregun e Diellit":
![]()
[Prishtina] Skyscraper District || Projects & Updates [Prishtina] ENK Complex || 165m || 42 fl || U/C [Prishtina] Projects & Construction Updates Last edited by SkaNdErBeG; November 1st, 2008 at 05:38 PM. |
|
|
|
|
|
#1034 |
|
Kosovo zemra ime
|
Pse pe ndrojne ngjyrat tash kaltert, se foto po doket krejt ndryshe.
|
|
|
#1035 |
|
.
|
some other appartments in Prishtina, dont know the exact location...
|
|
|
|
|
|
#1036 |
|
BANNED
|
shum objekte te mira kish ketu kush mundet ti postoj disa
|
|
|
|
|
|
#1037 | |
|
.
|
Quote:
http://www.skyscrapercity.com/showth...=486636&page=8
[Prishtina] Skyscraper District || Projects & Updates [Prishtina] ENK Complex || 165m || 42 fl || U/C [Prishtina] Projects & Construction Updates Last edited by SkaNdErBeG; November 1st, 2008 at 07:03 PM. |
|
|
|
|
|
|
#1038 |
|
.
|
project in Kalabria by Shala Company, a new neighbourhood with 250 m2 houses:
|
|
|
|
|
|
#1039 |
|
Kosovo zemra ime
|
Shume projekt i mire kjo bloku shtepish, Dhe falimderit se pe mban forumin gjalle, Skanderberg
Cila eshte faqja internetit per kete projekt?
Roft kombi KOSOVAR Last edited by G.C.F; November 1st, 2008 at 07:03 PM. |
|
|
|
|
|
#1040 |
|
.
|
|
|
|
|
![]() |
| Tags |
| albanian, ethnic albania, kosova, kosova is albania, kosoves, kosovo, prishtina, pristina, projects, projekte, shqipėria |
| Thread Tools | |
| Display Modes | Rate This Thread |
|
|