|
|
| daily menu » rate the banner | guess the city | one on one |
|
|
#441 |
|
Sunce ti žarko
Likes (Received): 1101
|
Novogradnje na Drenovi
|
|
|
|
|
#442 |
|
Sunce ti žarko
|
Sveučilišni stanovi na Drenovi
![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
|
#443 |
|
Out of time
Likes (Received): 6
|
Lijepo gorgoroth
|
|
|
|
|
#444 |
|
Sunce ti žarko
|
Zgrada centralnog gradskog groblja na Drenovi
![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
|
#445 |
|
Sunce ti žarko
|
A ovako će izgledati kada završi
|
|
|
|
|
#446 |
|
Sunce ti žarko
|
Gdje riječani prave zgrade
|
|
|
|
|
#447 |
|
Sunce ti žarko
|
|
|
|
|
|
#448 |
|
Registered User
Likes (Received): 0
|
Super!
Inače, bilo je govora o tome, ali zaboravio sam, što je na neka bijela šatorasta građevina što se nalazi iznad obilaznice? Mislim da je bio neki islamski centar ili tako nešto...? |
|
|
|
|
#449 |
|
Sunce ti žarko
|
|
|
|
|
|
#450 |
|
Registered User
Likes (Received): 0
|
Ups... kad god me je netko bio pitao, ja reko islamski centar
|
|
|
|
|
#451 |
|
Grad heroj
Likes (Received): 1
|
Ja sam bio bliže sa evangeličkom
|
|
#452 |
|
Sunce ti žarko
|
|
|
|
|
|
#453 |
|
Sunce ti žarko
|
|
|
|
|
|
#454 |
|
Disenfranchised
Likes (Received): 1
|
|
|
|
|
|
#455 |
|
MAZINGER ZETA
Likes (Received): 5
|
Obersnel predstavlja kandidaturu za Mediteranske igre u Kairu: Ne znam što bih očekivao
17 Jun 2007 - Vijesti Izaslanstvo Grada Rijeke stiglo je u Kairo gdje danas ima odraditi prvu službenu prezentaciju riječke kandidature za Mediteranske igre 2013. godine. U zračnoj luci najmnogoljudnijega grada Crnoga kontinenta, koji prema neslužbenim podacima danas naseljava čak 22 milijuna stanovnika, riječku je delegaciju dočekao Dražen Margeta, veleposlanik RH u Egiptu. U hotelu Hilton Vojka Obersnela i njegove suradnike, Luciana Sušnja, Veljka Karabaića i Igora Načinovića, već je čekao Zlatko Mateša, predsjednik Hrvatskoga olimpijskoga odbora. Iako u jučerašnjem rasporedu gotovo da i nije bilo nikakvih službenih obveza, Riječani nisu imali vremena za gubljenje. Odmah po dolasku u zdanje smješteno na obalama Nila valjalo je razraditi strategiju za današnji nastup riječke delegacije pred užim kabinetom Izvršnoga odbora Međunarodnoga odbora Mediteranskih igara (MOMI). Činjenica da će se prezentacija odvijati pred samo sedmero ljudi predvođenih predsjednikom Amarom Addadijem poprilično je zbunila Riječane. – Ne znam što bih očekivao budući da je ovo prvi put u povijesti Mediteranskih igara da se organizira prezentacija gradova kandidata samo za uži Izvršni odbor MOMI-a i novinare, koji su pozvani na prezentaciju. Pretpostavljam da je svrha prezentacije da eventualno članovi užeg IO-a postave određena pitanja oko nekih tehničkih elemenata same kandidature. Nešto više ću o svemu moći reći nakon prezentacije, kada vidimo kakva će biti pitanja IO-a i kako će proći razgovor s njima. Ovo je procedura koju prvi put prolazimo – reći će riječki gradonačelnik Vojko Obersnel, koji će uz Zlatka Matešu na današnjoj 30-minutnoj prezentaciji voditi glavnu riječ. Prema utvrđenom rasporedu Riječani su drugi na redu, prije njih će se održati prezentacija turskog Mersina, a skup će zaključiti grčki Volos. Budući da su Grci već podosta uznemirili duhove u organizacijskim odborima Mersina i Rijeke postoji mogućnost da je današnja prezentacija upravo zbog toga i napravljena. No, to bi se, priznat će Zlatko Mateša, tek danas moglo saznati. Svrha današnjega skupa u Kairu mogla bi biti poznata i nakon jutarnjih sati, budući da vodstva svih triju delegacija imaju zakazan sastanak s Maltežaninom Linom Farrugia-Saccom, predsjednikom Komisije MOMI-a za marketing, tehnologiju i komunikacije. Riječani se i za taj sastanak moraju pripremiti budući da se pročulo da bi Volos mogao izaći s prijedlogom da sva sredstva zarađena od marketinških aktivnosti dijele s MOMI-em. – Ako to i bude tako, onda i mi imamo spreman adut – kratko je ustvrdio Zlatko Mateša. |
|
|
|
|
#456 | |
|
Out of time
|
Quote:
.
|
|
|
|
|
|
#457 |
|
MAZINGER ZETA
|
Nije bila treca, ali ce bit cetvrta sreca
|
|
|
|
|
#458 |
|
Sunce ti žarko
|
|
|
|
|
|
#459 | |
|
Out of time
|
Quote:
.
|
|
|
|
|
|
#460 |
|
MAZINGER ZETA
|
Kako su svi prije govorili da su sigurni u pobjedu, a ovaj put su "malo manje " sigurni mozda i dobijemo kandidaturu.Iskustvo govori (pa i kod kandidature za EP 2012) da onaj tko je siguran 100%(Italija)izgubi a na kraju dobije autsajder.Cemo vidit.
|
|
|
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | Rate This Thread |
|
|