|
|
| daily menu » rate the banner | guess the city | one on one |
|
|
#401 |
|
In the brig
Likes (Received): 325
|
New train station almost finalized in Galati
There are still construction works ongoing, but most of the station has been finalized. They still have to build the overpasses and change the canopies into new ones.
Sorry for the poor quality of pictures. Took them with my phone and was in a hurry. Back entrance: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Front looks (still under construction): ![]() And one of the overpasses (in construction as well):
|
|
|
|
|
#402 |
|
Euromod
Likes (Received): 952
|
I don't like it.
|
|
#403 |
|
In the brig
|
I am not very impressed either. The exterior looks common, if not ugly. But, the interior is OK...makes you feel you are inside of a little airport.
|
|
|
|
|
#404 |
|
Basarabia e Romania
Likes (Received): 102
|
Yeh the interior IS decent (cu exceptia tubulaturii de ventilatie aparente
- macar straluceste .. radi would love it )
Timpul pentru Unire niciodată nu va veni de la sine, dacă nu-l vom face şi aduce fiecare dintre noi, cei care ne dorim Unirea cu adevărat. “DACĂ VISUL UNORA A FOST SĂ AJUNGĂ ÎN COSMOS, EU VIAŢA ÎNTREAGĂ AM VISAT SĂ TREC PRUTUL” (GRIGORE VIERU)
|
|
|
|
|
#405 |
|
Registered User
Likes (Received): 20
|
structura acoperisului da bine, face legatura dintre exterior si interior. in rest ma lasa rece.
dupa cum observati, scara rulanta e piesa de rezistenta. o premiera totusi pentru RO! iar tubulatura lasa sa se vada, ce, trebuie sa stie toata lumea ca exista AC.care sper ca merge... dar daca nu sunt aurolaci si nespalati si maidanezi, bisnitari, taximetristi care ti sar in cap, e perfect. |
|
|
|
|
#406 |
|
In the brig
|
|
|
|
|
|
#407 |
|
Euromod
|
Daca pescarush sta pe forum toata ziua...![]() ![]() Serios, nu-mi place de nicio culoare... de la distanta mi se pare chiar mai naspa. Interiorul e de nota 5 (de trecere) insa.
|
|
#408 |
|
Registered User
Likes (Received): 20
|
cum am mai zis, acoperisu'(si ala putin demodat) e ok, dar contrafortii aia ca la catedralele gotice, si turnul acela din dreapta ca din timpurile medievale ce cauta acolo?
+ferestre mici ca de buda, a si sa nu uit, nu trebuia sa lipseasca alucobondu frate' ca numai asa arata 'bine'! astia s unii arhitecti depasiti, frustrati, blegiti! |
|
|
|
|
#409 |
|
Registered User
Likes (Received): 3
|
|
|
|
|
|
#410 |
|
Euromod
|
Asta mai merge cat de cat.
Dar astea-s gari noi pe bune sau sunt renovate/modernizate? Daca-s noi si asta e tot ce au putut sa scoata e chiar grav.
|
|
#411 |
|
Registered User
|
pai la focsani cred ca e noua. Din cea veche nu mai e nimic. Nu mai vorbesc ca mi-au iesit peri albi pana am gasit cateva poze. Cretinii. Daca tot au pus-o de ceva nou puteau naiba sa faca ceva tambalau. CFR sucks!!! Si mai cer si mariri....
![]() da si pentru un PR de succes cautati pe you tube Gara Focsani. sunt acolo filme cu exterior/interior. Bune de brand de tara... Last edited by COTNARI; March 9th, 2008 at 11:58 PM. |
|
|
|
|
#412 | |
|
In the brig
|
Quote:
In plus, au daramat cladirea veche a garii care avea cat de cat o arhitectura deosebita, fiind din perioada interbelica, si au construit "chestia" aia.
|
|
|
|
|
|
#413 |
|
Registered User
|
|
|
|
|
|
#414 |
|
In the brig
|
Asta le intrece pe toate! Seamana cu o chestie cu coarne.
|
|
|
|
|
#415 |
|
Registered User
|
|
|
|
|
|
#416 |
|
Euromod
|
The last ones reminds me of those longhorns you see on cars in Texas, in movies...
![]()
|
|
#417 |
|
In the brig
|
![]() ![]() ![]() Exact, cand am zis 'chestie', la masina aia ma gandeam. Mie mi se pare suprarealist tot ce se intampla cu proiectele astea de gari. Si cand te gandesti ca va trebui sa stam cu ele asa timp de 40-50 ani! ![]()
|
|
|
|
|
#418 |
|
Basarabia e Romania
Likes (Received): 102
|
"Tulcea Oras"
Timpul pentru Unire niciodată nu va veni de la sine, dacă nu-l vom face şi aduce fiecare dintre noi, cei care ne dorim Unirea cu adevărat. “DACĂ VISUL UNORA A FOST SĂ AJUNGĂ ÎN COSMOS, EU VIAŢA ÎNTREAGĂ AM VISAT SĂ TREC PRUTUL” (GRIGORE VIERU)
|
|
|
|
|
#419 |
|
In the brig
|
As fi curios sa vad cum arata si celelalte gari din seria "ce ispravi a mai facut SNCFR-ul"? Am inteles din link-ul de la Cotnari ca ar fi mai multe. Ce ziceti, facem un top de genul : "the ugliest buildings awards"??
![]()
|
|
|
|
|
#420 |
|
Euromod
|
![]() |