|
|
| daily menu » rate the banner | guess the city | one on one |
|
|||||||
| Путеви Изградња путева / Road infrastructure |
![]() |
|
|
Thread Tools | Rate Thread | Display Modes |
|
|
#101 | |
|
highways and roads
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#102 |
|
ravangrad forever
|
Ako nekog zanima rekonstruise se fasada i veci deo unutrasnjosti zgrade granicnog prelaza Bezdan-Dunav,zgrada je inace pod zastitom....ako nekog zanima,gledacu da uslikam i postavim nesto ovde.
Toga dana sam video raspevane andjele u njenim ocima, toga dana sam osetio demone pakla u sopstvenim grudima.. Ko u jednom istom danu svog zivota ne prepozna raj i ne oseti pakao, taj ce umreti u neznanju i bez emocija. |
|
|
|
|
|
#103 |
|
Registered User
Likes (Received): 36
|
Presao sam na Bezdanu letos u Hrvatsku, s druge strane je Batina, ako je to taj prelaz na koji mislis?
|
|
|
|
|
|
#104 | |
|
ravangrad forever
|
Quote:
Ja sam mislio recni prelaz,dvestotinjak metara dalje....tj granicni prelaz za brodove,jahte i camce.I oni moraju da obave carinske-policijske formalnosti kada ulaze (izlaze) u zemlju .
Toga dana sam video raspevane andjele u njenim ocima, toga dana sam osetio demone pakla u sopstvenim grudima.. Ko u jednom istom danu svog zivota ne prepozna raj i ne oseti pakao, taj ce umreti u neznanju i bez emocija. |
|
|
|
|
|
|
#105 |
|
Grad Oblakodera
|
Ta korupcija u okolnim zemljama Hirvatistanu i Bulgaristanu, to je katastrofa jedna
![]()
|
|
|
|
#106 |
|
Registered User
Likes (Received): 259
|
Jeftini su, samo 5 eura uzimaju
|
|
|
|
|
|
#107 |
|
Grad Oblakodera
|
Znas li ti koliko Turaka prodje dnevno? Bill Gates se raspitivao za taj posao
|
|
|
|
#108 |
|
Registered User
|
Ma znam zato je i cijena "pristupacna"
Ali kako mu lik objasnjava rukom fino dje treba da stavi pare haha
|
|
|
|
|
|
#109 |
|
Registered User
Likes (Received): 1
|
Ko se seca pricao sam da su mom ocu na granici sa hrvatskom trazili 100 e...
Sena's galleries: Milano-Monza 2008 - Drvengrad 2009 - Reportaza sa Beogradskog sajma 2009 - Muzej istorije Jugoslavije 2009 - Croatia-Slovenia-Italy-Swiss 2010 - Beijing 2010 - Hungary-Austria-Germany 2010 Hungary-Austria 2010 |
|
|
|
|
|
#110 |
|
Grad Oblakodera
|
Ha ni manje ni vise
I kako se zavrsilo?To je nezgodno, moze da te ne pusti, da zadrzava satima a opet sto bi im platio, posebno 100e?
|
|
|
|
#111 |
|
Registered User
Likes (Received): 2
|
|
|
|
|
|
|
#112 |
|
Registered User
Likes (Received): 1
|
Problem je bio u tome sto se u Hrvatskoj tokom ovih godina dosta kralo X5-ica, i sad svaki put kad prelazimo iz Srbije u Hrvatsku nikad nas nista ne pitaju. A kad izlazimo na granicnom prelazu nas stavljaju sa strane i gledaju broj motora i jos neke stvari.Tako prosle godine kada sam se vraco sa ocem iz Italije zaustve nas i moj cale izadje i ovaj Hrvat ga 'standardno' pita da otvori haubu. Moj otac se iznervira i pita ga dokle da nas odvajaju sa strane da bi pogledali broj motra. I onda ide biser hrvatskog sluzbenika. Citiram : " Mogu da te pustim ako mi das stojku". Moj otac ga tu otkaci, i rekao mu je da obrati paznju na plakat iznad njega. Inace na plakatu iznad njega je pisao STOP KORUPCIJI....
Veceras se vraca iz Francuske, bas me zanima da li ce da bude jos nekih bisera...
Sena's galleries: Milano-Monza 2008 - Drvengrad 2009 - Reportaza sa Beogradskog sajma 2009 - Muzej istorije Jugoslavije 2009 - Croatia-Slovenia-Italy-Swiss 2010 - Beijing 2010 - Hungary-Austria-Germany 2010 Hungary-Austria 2010 |
|
|
|
|
|
#114 |
|
Registered User
|
Moras da razumijes covjeka, sigurno su mu pare hitno trebale
Ali zamisli ironije, iza njega znak STOP KORUPCIJI
|
|
|
|
|
|
#115 |
|
BANNED
Likes (Received): 0
|
Jado, izgubiće posao zbog 5€...
|
|
|
|
|
|
#116 |
|
Registered User
Likes (Received): 36
|
Kod Makedonaca je tarifa 5 evra da ne pecatira sve pasose kad idu busevi u Grcku...Pa sad ti vidi, 5 evra na Tabanovcima, 5 evra na Bogorodici, pa onda nazad...a isto ima plakat da se prijavi korupcija!
|
|
|
|
|
|
#117 |
|
Click here to staglji-guc
Likes (Received): 9
|
|
|
|
|
|
|
#118 | |
|
highways and roads
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#119 |
|
Registered User
|
![]() A trenutno se rekonstruise Dobrakovo
|
|
|
|
|
|
#120 |
|
Grad Oblakodera
|
Međunarodni granični prelazi iz Srbije ka susednim zemljama:
- ka Mađarskoj: Bački Breg - Hercegsanto, Kelebija - Tompa, Bajmok - Bačalmaš, Đala - Tisasiget, Horgoš - Reske (drumski i železnički), Subotica - Kelebija (železnički), Bezdan - Mohač (rečni), Kanjiža - Segedin (rečni prelaz) - ka Rumuniji: Srpska Crnja - Žombolj, Vatin - St. Moravica, Kaluđerovo - Najdaš, Đerdap - Portile de Fior 1, Zrenjanin, Vršac - St. Moravica (železnički), Kikinda - Žombolj (železnički), Veliko Gradište - Belo Breška (rečni), Prahovo - Portile de Fior 1 (rečni), Kladovo - Turnu Severin (rečni), Donji Milanovac - Svinita (rečni), Tekija - Oršava (rečni), Golubac - Moldava Veke (rečno-skelski) - ka Bugarskoj: Mokrinje - Bregovo, Vrška Čuka - Vrška Čuka, Gradina - Kalotina, Strezimirovci - Strezimirovci, Ribarci - Oltomanci, Dimitrovgrad - Dragoman (železnički) - ka Makedoniji: Prohor Pčinski - Peljince, Globočica, Đeneral Janković - D. Blace (drumski i železnički), Preševo - Tabanovci (drumski i železnički) - ka Albaniji: Ćafa Prušit - Zogaj, Vrbnica - Morin - ka Hrvatskoj: Bezdan - Batina, Bačka Palanka - Ilok, Neštin - Ilok, Sot - Principovac, Ljuba - Principovac, Batrovci - Bajakovo, Bogojevo - Erdut (drumski i železnički), Šid -Tovarnik (drumski i železnički) - ka Bosni i Hercegovini: Sremska Rača - Rača, Jamena, Badovinci - Popovo Polje, Trbušnica - Šepak, Ljubovija - Bratunac, Bajina Bašta - Skelani, Kotroman - Vardište, Uvac - Rudo, Mali Zvornik - Karakaj (drumski i železnički) Sremska Rača - Bijeljina (drumski i železnički) - unutrašnji granični prelazi: Apatin (rečni), Novi Sad (rečni), Beograd - Pristanište (rečni), Beograd – Aerodrom (aerodromski), Niš (aerodromski), Priština (aerodromski) Udaljenost Beograda od glavnih graničnih prelaza: MAĐARSKA - Horgoš: 203 km MAĐARSKA - Kelebija: 190 km RUMUNIJA - Vatin: 100 km BUGARSKA - Gradina: 335 km MAKEDONIJA - Preševo: 391 km REPUBLIKA SRPSKA - Badovinci: 118 km HRVATSKA - Batrovci: 113 km
|
|
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | Rate This Thread |
|
|