|
|
| daily menu » rate the banner | guess the city | one on one |
|
|||||||
Изградња, привреда и инфраструктура Пројекти и вести са градилишта, привредни развој и нискоградња / Projects and construction updates, economy and infrastructure development
|
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
#2141 | |
|
Registered User
Likes (Received): 2
|
Quote:
I meni se njihov dizajn ne uklapa u ono što prvo pomislim kad čujem reč tramvaj. |
|
|
|
|
|
|
#2142 |
|
Registered User
Likes (Received): 3
|
ma da... uzasan im je dizajn kao i kod mnogih firmi koje proizvode tramvaje, samo sto ne poleti
I taj prednji deo mi je nekako spicast, kao ajkula ![]() mislim, tramvaj treba da lici na tramvaj, a ne na neko svemirsko cudo, a i cisto sumnjam da ce ti novi tramvaji se uklopiti u vozni park. Ono kao vidite raspali CKD tramvaj koji je najbrojniji na ulicama beograda i odjednom iza njega ''svemirski brod''. UZAS! |
|
|
|
|
|
#2143 |
|
Registered User
Likes (Received): 1
|
У Милану барабар возе супермодерни и прастари трамваји (за које су бг-базелци прави младићи). Једино што им је заједничко јесте то што су и једни и други технички потпуно исправни. И све супер функционише, а становници најбогатијег града Италије се не буне.
|
|
|
|
|
|
#2144 | |
|
Registrovani korisnik :)
Likes (Received): 0
|
Beogradu 30 novih tramvaja
Quote:
Već poznato, samo još tačka na i.
|
|
|
|
#2145 |
|
Registered User
Likes (Received): 3
|
tek za tri godine .... pa, bolje da su na rekli tada da cemo ih dobiti.
|
|
|
|
|
|
#2146 |
|
BANNED
|
Jos jedna bizarna vest u nizu. Jadni moji Beogradjani.. na sajtu b92 kaze novinarka, vozimo se u donacijama iz Evropske Unije. Bitange jedne.. Ljudi u toj zemlji (van Beograda) gladuju, nemaju za osnovne zivotne potrebe, za hranu i lekove. Rade za 100eur bez ikakvih osiguranja i ugovora.A Beograd kupuje tramvaje od 80miliona evra, pa se nekima jos ne svidjaju jer izgledaju vanzemaljski. Meni se tu samo ne svidja cena.
![]() Evo pogledajte u cemu se voze gradjani Leskovca, kada autobusa uopste ima. Od jednog do drugog kraja grada (Leskovac je oko 12 km u precniku) ljudi pesace, po kisi i suncu..Hvala bogu da sam pobegao iz pakla zvanog Beograd, pardon Srbija. U zdravlje se vozili 2086-te! |
|
|
|
|
|
#2147 |
|
BANNED
|
A ti u zdravlju ostao tu gdje jesi
|
|
|
|
|
|
#2148 |
|
BANNED
|
|
|
|
|
|
|
#2149 | |
|
Registered User
|
Quote:
Tramvaji se plaćaju 3/4 iz budžeta grada Beograda, a ne Srbije, a kredit od EIB opet vraća Beograd, a ne republika, tako da se mani populizma. Da li sad treba da se stidim što će moj grad da kupi novi model tramvaja posle nekoliko decenija? |
|
|
|
|
|
|
#2150 | |
|
Vozd
Likes (Received): 6
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#2151 |
|
Registered User
Likes (Received): 2
|
Kad smo kod autobusa van Beograda, evo reći ću vam stanje u braničevskom okrugu. Dakle, požarevački Litas je izgledao manje više ovako kao i Jugoekspres. Od kada je firmu kupila Veolija situacija se drastično promenila! Kao student imam 40% popusta na kartu. Kupljeno je dosta novih autobusa. A stari su remontovani i izgledaju pristojno.
Nova vozila ![]() ![]() Ovaj stari Sanos je stariji od ovog busa sa slike Jugoekspresa je noviji, a pogledaj stanje. ![]() Inače, malo me nervira što na realiciji Kladovo-Beograd bus se mora uvek oprati u Požarevcu, pa moram da čekam. Obično ovaj Ikar vozi ![]() A može i ovako nešto. ![]() Slike preuzete sa Autobusi.NET Mi ne očekujemo da nam Beograd kupi buseve
|
|
|
|
|
|
#2152 |
|
BANNED
|
A sta je Veolia,posto ih ima u nekoliko zemalja?
edit: inace,ovih nekoliko nedelja sam se uverio da Kragujexpress ima extra vozni park... Stvarno su...
|
|
|
|
|
|
#2153 |
|
Registered User
|
Veolia ti je kompanija koja se bavi svime i svačim te recimo kod nas imaju sektor za transport, ali i sektor za vodu (water cooler). Te dve stvari nemaju veze jedna sa drugom, ali se verovatno uklapaju u njihov poslovni model. Na globalnom nivou oni imaju još razne stvari koje rade, a uglavnom se tiču ekologije tj. raznih komunalnih usluga.
|
|
|
|
|
|
#2154 |
|
Vuk sa Ontarija
Likes (Received): 253
|
Francuska firma, bave se raznim stvarima, izmedju ostalog i transportom...od skoro su i kod nas.
http://en.wikipedia.org/wiki/Veolia_Transport |
|
|
|
|
|
#2156 |
|
BANNED
|
a ove je CEO, te kompanije
|
|
|
|
|
|
#2157 |
|
BANNED
|
Mip,mip...
|
|
|
|
|
|
#2158 |
|
zloderator
Likes (Received): 19
|
Quote:
nema to nikakve veze sa beogradom.. lokalni političari treba da kuju planove za te stvari kako bi doveli neku firmu u svom gradu (u ovom slučaju za autobuse) mogu da ti dam primer iz zaječara gde je opština koliko-toliko pomigla gradskom prevozu koji se poslednjih par meseci ne odvija baš najbolje,ali bolje nego pre toga (povećan broj buseva, usaglašene linije, redovnije vožnje itd.),a i uprava grada se već sprema za izgradnju potpuno nove bus stanice
|
|
|
#2159 | |
|
BANNED
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#2160 |
|
Kosovo is Serbia!
Likes (Received): 139
|
Sledece godine Beograd planira nabavku 83 nova trolejbusa koji ce zameniti stare. Sta mislite, koji nam stizu ili kakve bi voleli?
![]() ![]()
|
|
|
|
![]() |
| Tags |
| бус плус, превоз, саобраћај, транспорт, шверц комерц, autobusi, buses, caf, ikarbus, metro, prevoz, public transport, subway, trams, tramvaji, transport, transportation, trolejbusi, trolleybuses |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|