|
|
| daily menu » rate the banner | guess the city | one on one |
|
|
#121 | ||
|
Registered User
Likes (Received): 0
|
Quote:
No a co sa tyka tych hradov, tak to vyborne vystihla Zuzka - netreba ich zrekonstruovat, ale stacilo by ich zakonzervovat, revitalizovat okolie a spristunit, no a na skodu by nebolo aj trochu takeho toho "zapadneho" marketingu - ak by sa to podarilo tak si mozeme gratulovat. Quote:
|
||
|
|
|
|
|
#122 |
|
Registered User
Likes (Received): 55
|
pre orea
![]() ![]() ![]() Roznava je celkom pekne a mile mesto, je tam dost vela kostolov na pocet obyvatelov, bol som velmi prekvapeny ... skoda, len, ze je tak zmadarizovana
|
|
|
|
|
|
#123 |
|
Registered User
Likes (Received): 2
|
i was positively surprised when i visited that city last year :-)))
|
|
|
#124 |
|
Registered User
|
|
|
|
|
|
|
#125 |
|
Registered User
|
|
|
|
|
|
|
#126 |
|
Registered User
|
no myslim, ze ti to je jasne a aj vsetkym, ale aj tak ....
prides do obchodu a spytaju sa ta - TESIK ? - namiesto - PROSIM ! (ale nie vsade )
|
|
|
|
|
|
#127 |
|
Registered User
|
|
|
|
|
|
|
#128 |
|
Registered User
|
Red Monastery
![]() Manor house in Humenne ![]() Brekov castle
Last edited by .oreo.; March 30th, 2008 at 01:48 PM. |
|
|
|
|
|
#129 |
|
zonmedia
|
hii oreo....a good work...i love the pics and articles...keep it work....these are very nice places....indeed!
We are specialized... Transfer VHS Tape To VCD / DVD CD / DVD Burning Printing & Scanning Internet Access etc. Only at ZONMEDIA Plaza Seni Johor Bahru, MALAYSIA Visit our website at : www.myzonmedia.com |
|
|
|
|
|
#130 |
|
Registered User
|
|
|
|
|
|
|
#131 |
|
Registered User
|
nieco z Povazia ...
![]()
|
|
|
|
|
|
#132 | |
|
Astral tourist
Likes (Received): 6
|
Quote:
![]() http://www.sme.sk/c/3712394/Rekonstr...urofondov.html Inak na Beckove občas bývajú zaujímavé akcie. Tu je pár fotiek z akcie Hrad 06_FM. http://www.gregi.net/fotky/2006/2006...d_maggi/49.jpg http://www.gregi.net/fotky/2006/2006...pugonda/95.jpg Kokso, tam musím ísť. Pozrite:http://www.gregi.net/fotky/2006/2006...d_maggi/16.jpg http://www.hradbeckov.sk/
Sémantický web Last edited by carbonkid; May 3rd, 2008 at 02:36 AM. Reason: toto nie je forum pre smazky a lesbicky...nahlady fotiek zmenene na linky (len pre smazky a lesbicky!) |
|
|
|
|
|
|
#133 |
|
Registered User
Likes (Received): 40
|
Buducos,zaklincoval si ![]() ![]() proste fotky k teme...fakt sa tam nieco crta...![]() ![]() myslim to uprimne,supa klinec...![]() ![]()
..dúfam, že to nikto nepočúva, zabezpečil som na tento rok 35, na budúci rok asi 40, plus teda ďalšie veci. Zabezpečil som ich, ako tie peniaze, vlastnou hlavou...To, že sa pri tom motal Fedor, nemôže znamenať, že ma niekto bude držať za gule, to sa nesmie stať...Som sa vymanil od Fedora a povedal som: Fedor, ja som dal do toho hlavu a nie ty si dal do toho hlavu, takže ja budem teraz o niektorých veciach rozhodovať..." SLOVAK CITIES - - S L O V E N S K É M E S T Á - |
|
|
|
|
|
#134 |
|
Registered User
|
devin
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
|
|
#135 |
|
Prešpurák
Likes (Received): 6
|
Not to forget this thread
![]() Art Noveau house in Bratislava at Šafárik square built after 1904, cultural landmard. Secesný dom na Šafárikovom námestí v Bratislave postavený po roku 1904, kultúrna pamiatka.
Zvečerieva sa. Vlak uháňa vínorodým krajom popod úpätie vápencových Malých Karpát. Modra - Pezinok - Rača... V oknách sa ligocú ružence svetiel. B r a t i s l a v a ! Ten prešporský zámok pekný murovaný — čudujú sa z neho na Dunaj tí páni, čuduje sa z neho aj záhorský šuhaj: ako pekne tečie ten povestný Dunaj. Tí nádherní páni pilnú radu majú, že oni povestný Dunaj zahatajú; a tie naše Tatry zďaleka sa smejú; „Zahatajte, páni, keď máte nádeju!“ |
|
|
|
|
|
#136 |
|
ab.us.er
|
stary hrad & strecno
01.05.2008
starhrad ![]() strecno
|
|
|
#137 |
|
Registered User
Likes (Received): 2
|
Myslím, že sa tu zapojili aj kostoly tak pridávam môj obľúbený, dúfam, že tu ešte nebol
![]() ![]()
|
|
|
|
|
|
#138 |
|
Registered User
|
tiez pridavam jednu starhradu
![]() tak na 1. maja mal cestu carbonkid okolo a ani sa neukazal ...
|
|
|
|
|
|
#139 | |
|
Amor Patriae Nostra Lex
Likes (Received): 14
|
Quote:
Mimochodom ak chces vediet kto tvoril historiu RV zajdi si na miestny nadherny cintorin..btw: Pozitivne ste mohli byt prekvapeni, faktom, ale je, ze vzhladom na svoju historiu (bola centrom Gemera) ma RV vdaka neschopnym starostom (aj madarskym aj slovenskym) jedno z najviac zanedbanych historickych centier na Slovensku. Doteraz tam nie je dlazba na namesti, ktore ja najvacsim stvorcovym v Europe, doteraz nie je opravena ani nkp Katedrala nanebovzatia Pany Marie s uzasnym interierom, doteraz nefunguje ani turisticke prepojenie RV a nedalekeho Betliarskeho zamku s hradom Krasna Horka a ani turizmus v meste samotnom. Navyse si roznavcania hodili budu TESCA len kusocek od historickeho centra. Do tohto mesta sa strasne rad vraciam, ale zakazdym zaplacem na nemennou situaciou.. Mimochodom vo threade Slovenske mesta najdete moje fotky z casti, kde uz dlazba a historicky mobiliar je..
hERE iS tOP 15 oF sLOVAKIA Last edited by Ubertino de Casale; May 3rd, 2008 at 11:03 AM. |
|
|
|
|
|
|
#140 |
|
Registered User
|
![]() Ja? Co ja? Ja nic ja muzikant! Este raz si precitaj kto to napisal.
|
|
|
|
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | Rate This Thread |
|
|