|
|
| daily menu » rate the banner | guess the city | one on one |
|
|||||||
| Київ та Київська область | Kyiv and Kyiv region » Висотне будівництво | Інфраструктура та транспорт | Міське середовище | Київська область |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
#1 |
|
aspiring cyborg
Likes (Received): 250
|
МФК «HARTZ» | 5-23 fl | PROPOSED
этажей - 33
паркинг охрана торговый комплекс тренажерный зал ресторан Стадия готовности: 5 % начало строительства: 2 квартал 2005 года окончание строительства: 3 квартал 2007 года Общая площадь торгово-офисного комплекса составляет 11 360 кв.м. http://www.cre.com.ua/project/
|
|
|
#2 |
|
Unauthorized User
Likes (Received): 0
|
Ух ти, но йсе файно.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Старий Мейсон
|
Лол, я вже цей комплекс пару раз бачив але ніколи не помітив скільки поверхів...
|
|
|
#4 |
|
aspiring cyborg
|
Щось робиться?
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
BANNED
Likes (Received): 3
|
Выглядит очень симпатично!
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
M A N I A C
Likes (Received): 1
|
Дуже цікавий момент.
Цю територію займає табакофабрика...займала) На сайті литовського Hanner я знайшов це: Многофункциональный комплекс в Киеве В центральной части столицы Украины будет построен многофункциональный комплекс, составленный из жилых домов, офисов класса А, а также просторного и удобного торгового центра. Характеристики проекта Площадь здания - 167 000 м2; Площадь участка - 25.000 га; Адрес: ул. Победы 8, Киев; Завершение проекта – II квартал 2008 года. ![]() цей макет - це частина того концепту що був показаний містобудівній раді ще у 2005ому році. Шчо ж тут цікавого так це те що на сайті "капітал ріел істейт" цю будівлю уже "будують" На тому самому місці)) г. Киев, пр. Победы, 8, 8а этажей - 33 паркинг охрана торговый комплекс тренажерный зал ресторан планы этажей план подземного паркинга Стадия готовности: 5 % начало строительства: 2 квартал 2005 года окончание строительства: 3 квартал 2007 года Многоэтажный торгово-офисный комплекс в стиле модерн планируется построить на одном из центральных проспектов города, который имеет градообразующее значение. Прекрасная транспортная развязка, непосредственная близость к деловому центру города, нехватка офисных площадей - вот те факторы, которые определяют формат офисного центра. Фасад 22-х этажного здания офисного центра будет выходить на пр. Победы, торговый центр с пассажем будет расположен в глубине участка, рядом с комплексом разместится парковка. В офисной части планируется разместить офисы класса <А DESIGNTIMESP=7253> и <В DESIGNTIMESP=7254>. Общая площадь торгово-офисного комплекса составляет 11 360 кв.м. Так ось...нещодавно я там проходив... табакофабрику уже місяць як ламають :![]() ![]() ![]() і ось він на макетах: ![]() ![]() думаю що не менше 40а поверхів...
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
BANNED
|
наскільки я знаю, у литовців щось там не складаються добрі відношення з Суркісом та ще кимось...
Так хто все ж таки будуватиме? |
|
|
|
|
|
#8 |
|
M A N I A C
|
так, у них був конфлікт на тему будівництва олімпік плаза) але то до цього не має відношення. І тим більш що Суркіс не при владі. Тоді він міг говорити тому що він президент ФФУ і стадіон має до цього відношення...
щодо будівництва...мені здається що у литовців більше шансів, хоча... КРЕ уже майже погодило і інший проект на проспекті Перемоги. У мене є підозра що проект КРЕ і не розглядався на містобудівній раді. В той час як литовці подали на розгляд його ще у 2005ому році... Але хто зна...хтось але будуватимуть таки. Мені якось байдуже навіть хто обидва проекти цікаві!
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
BANNED
|
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
M A N I A C
|
так...шось воно надто іграшкове у них=)
у проекті Hanner теж э недоліки: ну хочаб його розташування відносно проспекту(надто близьку і закриває прохід пішоходам) та дизайн головного корпусу комплексу...надто він...прямокутний%) |
|
|
|
|
|
#11 |
|
BANNED
|
Еге ж. Про близькість до дороги і мені спало на думку.
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
M A N I A C
|
![]() мені такі кольори більше подобаються=)
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
aspiring cyborg
|
Я пам'ятаю цей проект. Зверніть увагу що на одному з макетів видно Мінтран який має 28 поверхів. Якщо їх зрівняти то литовський у двічі більше
|
|
|
#14 |
|
M A N I A C
|
ще роки два тому дивився на сайті "кре"( може воно тоді інакше називалося) проект будівництва на пр.Перемоги 8, 8а будівлі схожої по архітектурі на литовський проект але на 22поверхи. Тоді дата закінченна була перше півріччя 2007го. Стадія готовності 3%
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
Старий Мейсон
|
МФК Nest City | 45 fl | 202 m | PROPOSED
Отже колись давно я цей проект бачив на старому сайті компанії Нест і тоді цей проект був на стадії "в проекті". Тепер відкрили новий сайт, і статус змінили на "будується".
40 поверхів / 168,5 метрів / 202 метри з технічними поверхами Макети: ![]() ![]() ![]() Загальні види: ![]() ![]() ![]() Секції: ![]()
Кінець Будівництва: ІІ Квартал 2008 (Сайт Ханнер-Литва)
|
|
|
#16 |
|
aspiring cyborg
|
ого!
це що, проспект перемоги там?
|
|
|
#17 |
|
Старий Мейсон
|
Так є! Проект тягнеться з Здолбунівської через вулицю на Проспект Перемоги. Тобто 40 поверхівка буде на стороні проспекту.
|
|
|
#18 |
|
Proud Ukrainian
Likes (Received): 30
|
Сильний проект! Найвищий обєкт в стані будівництва у крані??
|
|
|
|
|
|
#19 |
|
aspiring cyborg
|
Народ, треба негайно робити фотки будiвництва
|
|
|
#20 |
|
BANNED
|
Дивно... Я думав, що в "Ханнера" у Київі вже майбутнє закінчилося... Чекаємо фото!
|
|
|
|
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|