|
|
| daily menu » rate the banner | guess the city | one on one |
|
|
#941 |
|
Registered User
Likes (Received): 1
|
...další mudrlant" ,že vraj sklad ...keby si sa lepšie informoval ,tak by si vedel že tam budu aj obchody,ktoré sa na strednom slovensku objavia po prvy krat
|
|
|
|
|
|
#942 | |
|
Registered User
Likes (Received): 0
|
Quote:
a inak som komentoval ten zoznam shopov ktore su akoze potvrdene...to je pre mna aspon aka taka info...info "že tam budu aj obchody,ktoré sa na strednom slovensku objavia po prvy krat" je nie bohvieco...dufam ze ma chapes
|
|
|
|
|
|
|
#943 |
|
Registered User
|
a ake su to tie obchody čo sa tu maju objaviť prvy krat?? či polka esc budu banky?? a dufam že tie butiky vydržia aspon pol roka a neodidu mne to stale pripada natesno esc v bb a esc v zv... držim palce aj tak
nech sa im dari. mne sa ta zv esc pači a ak urobia aj tu druhu etapu bude to ok.. dufam.
|
|
|
|
|
|
#944 |
|
Registered User
|
a dufam že spadova oblasť ka-dt-zh atd..si do zv esc najdu cestu dosť to pomože teraz chodia do bb hadam budu mať hranicu aj v zv
|
|
|
|
|
|
#945 | |
|
Registered User
|
Quote:
New Yorker, Gate, KFC, Panta Rhei, 2D, 3D a 4D kino, Marionaud..hlavne vsetko pod jednou strechou. Podla mna, tam ani nemas co ine cakat ako to co je v BB. Gucci, Vuitton tam nebude, to je jasne ![]() Takze ano, ak to bude to iste ako v BB, ale nieco nove pre Zvolen, tak som spoko
|
|
|
|
|
|
|
#946 |
|
Registered User
|
TomikZV no aj ja som to tak dako myslel hlavne že nebudem musieť už chodiť do tej bystrickej
a makali aj dnes na 1 maja no maju mesiac do otvorenia.. tak uvidime.. na mdd
|
|
|
|
|
|
#947 |
|
Registered User
Likes (Received): 34
|
|
|
|
|
|
|
#948 |
|
Registered User
Likes (Received): 25
|
|
|
|
|
|
|
#949 |
|
Registered User
Likes (Received): 34
|
|
|
|
|
|
|
#950 |
|
Registered User
|
|
|
|
|
|
|
#951 |
|
Registered User
|
Údajne budúca podoba kinosál. Nepotvrdené, objavilo sa to na FB.
|
|
|
|
|
|
#952 |
|
Registered User
|
No ved to vypada presne ako Bystricke..ak sa nemylim,skoro by som az povedal ze presna kopia.
|
|
|
|
|
|
#953 |
|
Registered User
Likes (Received): 4
|
Alebo to skôr vypadá ako každá ďalšia multiplexová kinosála všade inde...
|
|
|
|
|
|
#954 |
|
Registered User
|
mna by len zaujimalo to ako 1.6.2012 chcu otvorit aj obchody??či len odovzdať stavbu.. mne to pripada dosť nerealne neviem možno sa mylim ..ved tie butiky treba zariadiť poukladať tovar atd atd..a to sa do konca maja neda stihnuť moj nazor..ved vo vnutri sa stale pracuje..a je tam ešte dost roboty..
|
|
|
|
|
|
#955 | |
|
Registered User
|
Quote:
Ale jasné , 1.6. ked budu otvarat nebudu ešte uplne všetky prevadzky otvorené ,tak ako to bolo aj v BB Europe |
|
|
|
|
|
|
#956 |
|
Registered User
|
Ja viem naisto, ze ExiSport 14.5. ide do Europy uz zariadovat s tym, ze 1.6. maju naplanovane oficialne otvorenie.
|
|
|
|
|
|
#957 |
|
Registered User
Likes (Received): 4
|
Tiež si myslím, že by to všetko mohli stihnúť. Bol som v Europe BB tyždeň pred otvorením a v Galerii Harfa v Prahe deň pred otvorením kde to vôbec nevvypadalo ako že majú otvárať za pár hodín a predsa to stihli. Každopádne im držím palce!
|
|
|
|
|
|
#958 |
|
Registered User
|
V letáku John Garfield je uvedené, že čoskoro otvárame novú predajňu v Európe Zvolen. A tak ma napadlo, že v Európe sa má nachádzať aj predajňa Takko fashion, takže buď budú dve, alebo sa sem presťahuje zo Západu a teraz si kladiem otázku či sa sem nepresťahujú aj iný a Stop Shop môže ostať prázdny. Na toto som teda zvedavý.
|
|
|
|
|
|
#959 |
|
Registered User
Likes (Received): 43
|
S buranim "kina" budu mat este dost problemov, lebo je to vlastne protiatomak...Ten beton len tak nepusti...a pouzit vybusniny neprichadza do uvahy.
|
|
|
|
|
|
#960 |
|
Registered User
|
brefos: Myslím, že Stop Shop ako taký je celkom úspešný. Cez týždeň je tam poobede non stop plné parkovisko, čiže nevidím dôvod sťahovať sa.
|
|
|
|
![]() |
| Tags |
| shopping relax center, zvolen europa |
| Thread Tools | |
| Display Modes | Rate This Thread |
|
|