|
|
| daily menu » rate the banner | guess the city | one on one |
|
|
#521 |
|
BANNED
Likes (Received): 2
|
Izgleda da je neki promućurni i vizionarski tip osmislio kako da zaradi lijepu svoticu novca kada su već oni (grad, izvođač, projektanti) koji bi trebali da brinu za to potpuno indolentni.
www.arenazagreb.com www.zagrebarena.com Lik je okupirao domene, pa sada ovi nadležni neka istresu njemu lovu . . .
Last edited by krzamak; January 27th, 2008 at 03:48 PM. |
|
|
|
|
#522 |
|
Send me kiss via PM
Likes (Received): 276
|
ode još jedna dretva , otvaraj novu
|
|
|
|
|
#523 | |
|
Velebitski degen
Likes (Received): 21
|
Quote:
Oni će napravit www.arena-zagreb.hr pa će ga zajebat. |
|
|
|
|
|
#524 | |
|
BANNED
|
Quote:
Za usporedbu samo dvije fotke izgradnje O2 Arene u Berlinu Prva fotka je snimljena 09.04.2007. ![]() Druga fotka je od prekjučer, 25.01.2008. ![]() Dakle, O2 Arena je faktički gotova i ovaj cijeli progres izgradnje je trajao 9,5 mjeseci, s tom napomenom da Nijemci nisu radili pod vremenskim pritiskom kao INGRA. Znači, nema nikakve sumnje da će Arena Zagreb biti na vrijeme gotova, a možda i prije roka. ![]() Evo i mali video dinamike napretka radova na O2 Areni (veljača 07. - lipanj 07.) http://www.o2world.de/cms/multimedia/zeitraffer.htm Last edited by krzamak; January 27th, 2008 at 08:07 PM. |
|
|
|
|
|
#525 |
|
Registered User
Likes (Received): 0
|
tako je i ovaj http://www.citycentar.com tražio mislim 10000kn godišnje
|
|
|
|
|
#526 | |
|
Registered User
|
Quote:
Evo me nemam bas vremena, rokovi su gadna stvar! 1. Mislim da si vec postao neki nacrt...to ti je to nije se puno promijenilo. 2. Izvodjaci radova tvrde da hoce...a zasto sumnjas da nece? 3. Naravno da hoce! 4. Ne samo u europi nego i u svijetu!
|
|
|
|
|
|
#527 | |
|
Registered User
|
Quote:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Optimistične prognoze. Nadam se samo da su realne! |
|
|
|
|
|
#528 | |
|
BANNED
|
Quote:
u ovo 4. ne vjerujem ali dao Bog da se varam ma da i priblizno bude ne bi se bunio |
|
|
|
|
|
#529 |
|
;)
Likes (Received): 1083
|
Ne znam je li se samo sprdate sa ovime "najbolja" ili čak i ozbiljno mislite? Ako ozbiljno mislite, recite po kojim kriterijima bi ovo bila najbolja dvorana između već postojećih arena kapaciteta 15, 20 i 25 tisuća kao i onih koje se trenutno grade? I budite objektivni! Mislim da je glupo citirati ljude iz pogavarstva jer su u svojim izjavama poslovično svjetlosnim godinama daleko od objektivnosti. Meni još ne ide iz glave Bandićeva izjava da je 200 metara Branimirove više nego što se u zagrebačkoj cestogradnji izgradilo u posljednjih 100 godina.
|
|
|
|
|
#530 |
|
BANNED
|
Stvarno ne znam više što da mislim!
![]() Seizmick radi na Areni i kaže da će biti najljepša, ne samo u Europi, već i u svijetu. Sa druge strane, redovito pratim progres izgradnje skoro svih Arena trenutno u Europi i svijetu i moram reći da ih ima dobrih i lijepih - "ko bombona"! Ili si se Seizmick samo šalio (vidim smajlić iza te tvoje rečenice)???
|
|
|
|
|
#531 |
|
BANNED
|
ma gledao sam i ja ostale arene koje se trenutno grade ili su izgradjene, ima ih lijepih jako puno
al ova O2 Arena mi je bombon, ko i ona u Londonu..svedskoj itd.. |
|
|
|
|
#532 |
|
BANNED
|
|
|