|
|
| daily menu » rate the banner | guess the city | one on one |
|
|
#921 |
|
Registered User
Likes (Received): 3
|
Vie mi niekto povedať niečo bližšie o tomto zámere? Lebo momentálne sa stavia projekt s názvom "Jesenský vŕšok A", takže je logické, že by malo byť ešte aspoň "B". Nikde som nič nenašiel, ak vie niekto upresniť, o aký veľký projekt ide, koľko má bytov, prípadne poskytne vizualizácie, budem rád.
Last edited by wizard112; May 9th, 2008 at 09:21 PM. |
|
|
|
|
#922 |
|
Registered User
|
Autobusová stanica
Podľa tohto článku: http://www.aktuality.sk/ekonomika/ek...-2-miliardy-sk už je na dostavbu AS aj investor, len to brzdí problém s pozemkami... Že by sme sa konečne dočkali? Len dúfam, že tú stavbu zrútia a postavia nanovo, lebo od modernej archotektúry to ma dnes ďaleko...
Ale treba to brať s rezervou, takýchto správou tu už bolo na mraky.
|
|
|
|
|
#923 |
|
Registered User
Likes (Received): 8
|
Útvar hlavného architekta zverejnil mapu Banskej Bystrice s lokalitami vhodnými na bytovú zástavbu. Nachádzajú sa tam obytné súbory s momentálne už aj realizovanými stavbami, alebo ešte len vytipovanými so zámerom v budúcnosti tam stavať.
![]()
|
|
|
|
|
#924 |
|
Registered User
Likes (Received): 0
|
len doplnim mirkabb: uzemne rozclenenie buduceho rozvoja BB ala SimCity![]()
|
|
|
|
|
#925 |
|
Registered User
|
a uz vie niekto co sa deje z ministry v bb v europe ??pretoze na ich stranke http://www.europasc.sk/nakupovanie.php?zameranie=38 je napisane MINISTRY ale nic viacej ...
|
|
|
|
|
#926 |
|
Registered User
|
O tomto sme sa tu už dávnejšie bavili, ale či je to aktuálne? Pôvodne to bolo v pláne, však aj v plánoch (pôdorysoch) mali zakreslenú sálu pre disko, ale teraz je o tom nejako ticho, ani čo som sa pýtal známych, tak o tom veľa nevedeli. V ESC by priestor teoreticky byť mal, ale či bude postačovať resp. či ten priestor nie je už využitý inak, ťažko povedať.
|
|
|
|
|
#927 | |
|
Registered User
|
Quote:
V dome Jesensky B bude spolu cca 130 bytov, 7 poschodi. Prikladam este jednu vizualizaciu Jesensky B:
|
|
|
|
|
|
#928 |
|
:)
|
ja som uz aj pred casom pisal ze vraj chcu to otvorit do konca juna ale ako sa medzicasom plany zmenili to je tazko povedat...a ta prevadzka c. 314 som ani nevedel ze to tam je no zaujimave...
|
|
|
|
|
#929 |
|
Registered User
|
dysan vďaka, takto som si to aj predstavoval.Nakoniec to bude celkom veľký komplex.
|
|
|
|
|
#930 |
|
Registered User
|
no ved tam som poslal link vyssie je to na stranke europy c.314 nazov.MINISTRY a nic viacej ....
|
|
|
|
|
#931 | |
|
... blinding storm...
|
Jesenský vŕšok B
Quote:
http://www.iwwi.eu/index.php?page=pripravujeme ![]()
|
|
|
|
|
|
#932 |
|
Registered User
|
ten jesensky sa mi riadne zacina pacit...perfektne miesto...z vrchnych poschodi vyhlad na celu bb a do centra za 3 minuty...a co sa tyka vyzoru je to tiez velmi slusne...
|
|
|
|
|
#933 |
|
Registered User
|
[QUOTE=blizzard.bb;20537477]Ďalšie 2 vizualizácie zo stránky developera IWWI, a.s.
Tie vizualizacie su starsie, zmenil sa tvar budovy a aj vyska. |
|
|
|
|
#934 |
|
... blinding storm...
|
|
|
|
|
|
#935 |
|
Registered User
|
Tento rok by sa už okrem spomínaných projektov mali začať stavať dva mosty ponad rieku Hron. Financovať by to malo mesto z peňazí, ktoré získalo minuloročným predajom nehnuteľností. Pôjde o nový most v Iliaši a most pri Zimnom štadióne.
|
|
|
|
|
#936 |
|
... blinding storm...
|
O moste pri Iliaši viem (je to na úradnej tabuly mesta), ale o moste pri Zimnom štadióne som nevedel. Bude to most pre peších?
|
|
|
|
|
#937 |
|
... blinding storm...
|
Zhora vyšného potoka
Dnes som spracoval pre SSC forum tento menší rezidenčný projekt. Dosiaľ sme ho tu nespomínali a už pomaly končí:
ZHORA VYŠNÉHO POTOKA Kremnička, Banská Bystrica ![]() Na ploche 10 000m2
Realizácia: 05/2005-05/2008 celková situácia: ![]() bytový dom: ![]() ![]() ![]()
radová výstavba ![]() ![]() ![]()
situácia z 09/2007 (trochu zastaralé )![]() Všetky info na © http://www.cefeus.sk/flashpage_index.htm |
|
|
|
|
#938 | |
|
Registered User
|
Quote:
Nevie niekto, kedy sa má začať stavať ten most do Iliaša? |
|
|
|
|
|
#939 | ||
|
Registered User
Likes (Received): 8
|
Quote:
Návrh mosta v pôvodnom materiáli z UPN mesta sa mne osobne zdá veľkorysejší.. ![]() ..naproti tomu tento druhý, teraz navrhnutý mi zas pripadá akýsi "dietnejší", nuž posúďte sami.. ![]() Porovnaním oboch mi vychádza pôvodný návrh lepší, priamočiarejší, nájazdy sú priame, dokonca mimoúrovňove premosťoval aj železničnú trať, čo nový vôbec nie(a pritom to druhé železničné priecestie je v Iliaši problém), naviac tento "nový" má tam zbytočné "šikany" na nájazdoch naň, cesta ide cez zbytočné zákruty. ![]() Pozn.: Samozrejme, že z tých zákresov(sú moc všeobecné) v územnom pláne sa nedá usudzovať aký ten most doopravdy bude, na to si budeme musieť počkať na konkrétne projekty. ![]() Quote:
Dopravé napojenie Hronského Predmestia (a aj samotný prístup k štadiónu z Bellušovej) je dostatočne poriešené cez mosty v okolí, na Mičinskej a pri Drukose, nie? Last edited by mirkobb; May 10th, 2008 at 01:55 PM. |
||
|
|
|
|
#940 |
|
... blinding storm...
|
|
|