|
|
| daily menu » rate the banner | guess the city | one on one |
|
|
#1001 |
|
Registered User
Likes (Received): 3
|
Malé OT...
Prvý mrakodrap v Šanghaji v roku 1934 navrhol Ladislav Hudec, ktorý sa narodil v BB. Táto stavba bola do roku 1980 najvyššou v Šanghaji. Som rád, že sa nezabudlo a bude po ňom pomenovaná ulica na Belvederi. Viac sa dočítate: http://dennik.pravda.sk/sk_dennik.as...vdaextraa_18_1
|
|
|
|
|
#1002 |
|
:)
Likes (Received): 0
|
[Banská Bystrica]Projects and Construction Updates II
damy a pani navrhoval by som uz tento thread locknut a pokracovat tu....
|
|
|
|
|
#1003 |
|
Registered User
|
|
|
|
|
|
#1004 |
|
Registered User
Likes (Received): 2
|
som dalsi co tomu nechape
![]()
|
|
#1005 |
|
Registered User
|
podla mna hranica 1000 postov je preto lebo nejaka hranica musi byt. Predstavme si zeby nebola ziadna hranica a pokracovalo by sa v jednom threade v ktorom by bolo za urcity cas napr. 5k(5 000) prispevkov, kto sa ma v tom vyznat. tot moj nazor.
|
|
|
|
|
#1006 |
|
Registered User
Likes (Received): 2
|
trochu velmi od temy (viem hambim sa za to
), ale len tak pre porovnanie:World's Tallest Structure | DUBAI | Burj Dubai | 819m | 2686ft | 162 fl | U/C = 7175 [Banská Bystrica] Projects and Construction Updates = 1005 a to je topic iba o jednej stavbe a nie celom meste.. ![]()
|
|
#1007 |
|
Registered User
Likes (Received): 8
|
Ja tiež nevidím dôvod to tu uzatvárať v takomto štádiu..!? Ostatní na SSC to robia po 100 stránkach, napr. Poliaci, Maďari, Česi, ale aj iní.. Takže navrhujem, počkajme si aj my na tých 100 strán a potom..
Alebo dajme hlasovať, zatiaľ je to 3:2(johnnyy, sovietbb, mirkobb vs. attilio, cerno) v prospech pokračovania tohto vlákna, každý ďalší nech sa vyjadrí ak bude niečo sem vkladať, alebo reagovať a pripíše skóre na jednu alebo druhú stranu(ale už bez ďaľšieho uvádzania nickov).
|
|
|
|
|
#1008 |
|
Registered User
|
Tak sa nam to tu za tych par mesiacov pekne rozbehlo
, ak by niekto nevedel mame tu subezne niekolko dalsich thread-ov, tak len na upresnenie: [Banská Bystrica] Projects and Construction Updates http://www.skyscrapercity.com/showthread.php?t=508402 [Banská Bystrica] Projects and Construction Updates II http://www.skyscrapercity.com/showthread.php?t=629407 [Banská Bystrica] Full Summary of Projects http://www.skyscrapercity.com/showthread.php?t=627402 [Banská Bystrica] Europa Business Center 22f (87m) http://www.skyscrapercity.com/showthread.php?t=419400 Banská Bystrica http://www.skyscrapercity.com/showthread.php?t=423052 Last edited by BB-sten18; May 19th, 2008 at 01:25 AM. |
|
|
|
|
#1009 |
|
Registered User
|
Tiež nevidím dôvod, prečo prejsť na druhé fórum len preto, že tu už je 1000 príspevkov. Je mi v podstate jedno, či budem prispievať do BB Update I alebo II, len nech nefungujú obe diskusné témy paralelne! Rozhodnite sa rýchlo, lebo zahlcovať toto fórum kvôli takým zbytočnostiam... Resp. nech sa dajú argumenty, prečo to tu zavrieť.
|
|
|
|
|
#1010 |
|
Registered User
|
pokracovanie
Ak to nie je nijako obmedzene, nevidim dovod, preco by sa nemohlo pokracovat v tomto threade. Ja som teda proti novemu vlaknu
|
|
|
|
|
#1011 |
|
... blinding storm...
|
Ja som sa k tomu už vyjadril v tom threade! Navrhujem, aby sme ho ignorovali!
|
|
|
|
|
#1012 |
|
Registered User
|
Most pri zimnom štadione
Keď som išiel minule okolo mosta, tak tam daky ludia merali skutocny stav. Toto meranie sa robi ako podklad pre vypracovanie projektu. Tento projekt bol zahrnuty v rozvojovom programe mesta a definovany ako novy most pre pesich na zimny stadion. Takze dufam ze sa s tym poponahlaju. Lebo v sucasnosti je vo velmi zlom stave. Niektory ludia, hlavne starsi tadial prestali chodit. Lebo tam su naukladane iba drevene fosne, ktore su vzdy po zime zhnite a ked sa niekto prepadne vzdy ich len vymenia za nove. Spravil som par fotiek pre predstavu tych co tadial nechodia. Skoda ze sa mi nepodarilo odfotit daku zlomenu dosku.
|
|
|
|
|
#1013 | |
|
Registered User
|
Quote:
Last edited by cerno; May 19th, 2008 at 12:40 PM. |
|
|
|
|
|
#1014 | |
|
... blinding storm...
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
#1015 |
|
Registered User
|
podla mna by sa mali thready automaticky zatvarat po 1000 prispevkoch. vsimnite si ze Kosice tu uz maju III a blava VIII. takze preco by mala prave BB mat viac ako 1000 prispevkov?? ked sa to tu tak zvyklo robit, preco v tom nepokracovat? a ako moze niekto porovnavat thread Burj Dubai z BB?? to je kus blbost nie?? nie je nahodou Burj dubai naj budova na SVETE?? a co je BB? nejake velkomesto? ako sorry, ale si myslim, ze je dobre sa pridrzat nejakych zasad a nie si robit vzdy vsetko co si zmyslime..
|
|
|
|
|
#1016 |
|
Registered User
|
neide o to,ci je ,alebo nie je velkomesto... aj taka eurovea ma cez 1000 prispevkou a BA ma samostatne thready od I. do VIII. (cize ak by bolo vlakno dubaj projects and const. updates ,mozno by sa tiez clenilo.... a mozno nie
![]() ![]() )
|
|
|
|
|
#1017 | |
|
Registered User
|
Tak táto strana je teda čierna strana tohto threadu. Hodnotné príspevky môžem zrátať na prstoch jednej ruky. ![]() Quote:
Nenáchadzam dôvod, prečo to rozdeľovať.
|
|
|
|
|
|
#1018 | |
|
Registered User
Likes (Received): 8
|
Quote:
![]() Taktiež, s akousi "normou" pre uzatváranie vlákien po určitej prekročenej hranici máš a aj nemáš pravdu. Ty si tu spomenul príklady, keď sa vlákna zamkýnajú po 1000 postoch, a ja zas poznám také, ktoré sa uzatvárajú po 100 stranách, námatkou vyberiem z poľskej sekcie SSC o diaľniciach: [S7/DK47] Zakopianka staré vlákno, a nové spočiatku pomenované [S7/DK47] Zakopianka II., neskôr rímsku II premenovali na nekonečno ∞. Tak môžem pokračovať [S69] Żywiec – Zwardoń starý a nový. Maďari budú o 10 strán uzatvárať svoje o ďiaľniciach, podobne o výstavbe trasy metra 4 v Bp prekročili hranicu 63 strán s 1260 postami a smerujú k 100-ke, proste tých príkladov je nespočet aj u Čechov a aj iných krajín v prospech 100 strán a nie 1000 postov! Ja osobne považujem 100 strán na uzatvorenie vlákna za optimálnejšie a praktickejšie, než 1000 postov, pretože od toho vlákno vlastne je, čo najmenej prerušovať kontinuitu, vlákno má predsa hlavne tú funkciu a aj samotný názov vystihuje na čo je predovšetkým určené. Pri stavbách rozpracovaných na dlhšie obdobie je lepšie reagovať k téme počas ich realizácie v tom istom threade, než vyhľadávať zpätne v už uzavretom kdesi v "archíve".. I keď aj mne je samozrejme jasné, že ani tomu sa vyhnúť nedá a nové vlákno sa raz založiť musí, ale ako som už spomenul, 100 strán sa mi javí optimálnejších.
|
|
|
|
|
|
#1019 | ||||
|
ab.us.er
|
Quote:
...pri samotnych projektoch zatial ziadnu hranicu nemame... PRECO? proste sme sa tak kedysi rozhodli preco bol meter definovany ako jedna desatmiliontina zemskeho kvadrantu? preco nie jedenast alebo devatmiliontina? ![]() ps: keby sa BB zacala divoko rozvijat a mal by ste tu 100 VECNYCH prispevkov denne, tak ten system zmenime ![]() Quote:
![]() Quote:
![]() Quote:
![]() ok...totu tu sa uzatvara...Vase nove prispevky + reakcie na mna a na seba piste do: [Banská Bystrica] Projects and Construction Updates II ...a neberte to/sa AZ tak vazne hey?
|
||||
|
|
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | Rate This Thread |
|
|