daily menu » rate the banner | guess the city | one on one

Go Back   SkyscraperCity > European Forums > Euroscrapers > Local discussions > Slovakia > Urbanism, Architecture and Infrastructure > Projects and Construction Updates

Closed Thread

Thread Tools Rating: Thread Rating: 4 votes, 5.00 average. Display Modes
Old May 18th, 2008, 10:58 AM   #1001
wizard112
Registered User

Likes (Received): 3

Malé OT...

Prvý mrakodrap v Šanghaji v roku 1934 navrhol Ladislav Hudec, ktorý sa narodil v BB. Táto stavba bola do roku 1980 najvyššou v Šanghaji. Som rád, že sa nezabudlo a bude po ňom pomenovaná ulica na Belvederi. Viac sa dočítate: http://dennik.pravda.sk/sk_dennik.as...vdaextraa_18_1
wizard112 no está en línea  

Sponsored Links

Old May 18th, 2008, 11:16 AM   #1002
attilio
:)

attilio's Avatar

Likes (Received): 0

[Banská Bystrica]Projects and Construction Updates II

damy a pani navrhoval by som uz tento thread locknut a pokracovat tu....
attilio no está en línea  
Old May 18th, 2008, 12:15 PM   #1003
sovietbb
Registered User

Quote:
Originally Posted by attilio View Post
damy a pani navrhoval by som uz tento thread locknut a pokracovat tu....
Prečo sa vlasne nemôže pokračovať tu.Začína sa to spoplatňovať,kvôli tomu,že je tu 1000 príspevkov,či čo?Prosím vás,nak mi to niekto vysvetli.Nerozumiem tomu.
sovietbb no está en línea  
Old May 18th, 2008, 12:49 PM   #1004
johnnyy
Registered User

Likes (Received): 2

som dalsi co tomu nechape
Old May 18th, 2008, 03:33 PM   #1005
cerno
Registered User

Quote:
Originally Posted by sovietbb View Post
Prečo sa vlasne nemôže pokračovať tu.Začína sa to spoplatňovať,kvôli tomu,že je tu 1000 príspevkov,či čo?Prosím vás,nak mi to niekto vysvetli.Nerozumiem tomu.
podla mna hranica 1000 postov je preto lebo nejaka hranica musi byt. Predstavme si zeby nebola ziadna hranica a pokracovalo by sa v jednom threade v ktorom by bolo za urcity cas napr. 5k(5 000) prispevkov, kto sa ma v tom vyznat. tot moj nazor.

cerno no está en línea  
Old May 18th, 2008, 09:23 PM   #1006
johnnyy
Registered User

Likes (Received): 2

trochu velmi od temy (viem hambim sa za to ), ale len tak pre porovnanie:

World's Tallest Structure | DUBAI | Burj Dubai | 819m | 2686ft | 162 fl | U/C = 7175
[Banská Bystrica] Projects and Construction Updates = 1005

a to je topic iba o jednej stavbe a nie celom meste..
Old May 18th, 2008, 11:09 PM   #1007
mirkobb
Registered User

mirkobb's Avatar

Likes (Received): 8

Ja tiež nevidím dôvod to tu uzatvárať v takomto štádiu..!? Ostatní na SSC to robia po 100 stránkach, napr. Poliaci, Maďari, Česi, ale aj iní.. Takže navrhujem, počkajme si aj my na tých 100 strán a potom..
Alebo dajme hlasovať, zatiaľ je to 3:2(johnnyy, sovietbb, mirkobb vs. attilio, cerno) v prospech pokračovania tohto vlákna, každý ďalší nech sa vyjadrí ak bude niečo sem vkladať, alebo reagovať a pripíše skóre na jednu alebo druhú stranu(ale už bez ďaľšieho uvádzania nickov).
mirkobb no está en línea  
Old May 19th, 2008, 12:16 AM   #1008
BB-sten18
Registered User

BB-sten18's Avatar

Cool Maly review

Tak sa nam to tu za tych par mesiacov pekne rozbehlo, ak by niekto nevedel mame tu subezne niekolko dalsich thread-ov, tak len na upresnenie:

[Banská Bystrica] Projects and Construction Updates
http://www.skyscrapercity.com/showthread.php?t=508402

[Banská Bystrica] Projects and Construction Updates II
http://www.skyscrapercity.com/showthread.php?t=629407

[Banská Bystrica] Full Summary of Projects
http://www.skyscrapercity.com/showthread.php?t=627402

[Banská Bystrica] Europa Business Center 22f (87m) ‎
http://www.skyscrapercity.com/showthread.php?t=419400

Banská Bystrica ‎
http://www.skyscrapercity.com/showthread.php?t=423052

Last edited by BB-sten18; May 19th, 2008 at 01:25 AM.
BB-sten18 no está en línea  
Old May 19th, 2008, 05:56 AM   #1009
wizard112
Registered User

Tiež nevidím dôvod, prečo prejsť na druhé fórum len preto, že tu už je 1000 príspevkov. Je mi v podstate jedno, či budem prispievať do BB Update I alebo II, len nech nefungujú obe diskusné témy paralelne! Rozhodnite sa rýchlo, lebo zahlcovať toto fórum kvôli takým zbytočnostiam... Resp. nech sa dajú argumenty, prečo to tu zavrieť.
Old May 19th, 2008, 09:17 AM   #1010
bager
Registered User

pokracovanie

Ak to nie je nijako obmedzene, nevidim dovod, preco by sa nemohlo pokracovat v tomto threade. Ja som teda proti novemu vlaknu
bager no está en línea  
Old May 19th, 2008, 09:26 AM   #1011
blizzard.bb
... blinding storm...

blizzard.bb's Avatar

Ja som sa k tomu už vyjadril v tom threade! Navrhujem, aby sme ho ignorovali!
blizzard.bb no está en línea  
Old May 19th, 2008, 09:56 AM   #1012
cobra121
Registered User

Most pri zimnom štadione

Keď som išiel minule okolo mosta, tak tam daky ludia merali skutocny stav. Toto meranie sa robi ako podklad pre vypracovanie projektu. Tento projekt bol zahrnuty v rozvojovom programe mesta a definovany ako novy most pre pesich na zimny stadion. Takze dufam ze sa s tym poponahlaju. Lebo v sucasnosti je vo velmi zlom stave. Niektory ludia, hlavne starsi tadial prestali chodit. Lebo tam su naukladane iba drevene fosne, ktore su vzdy po zime zhnite a ked sa niekto prepadne vzdy ich len vymenia za nove. Spravil som par fotiek pre predstavu tych co tadial nechodia. Skoda ze sa mi nepodarilo odfotit daku zlomenu dosku.

cobra121 no está en línea  
Old May 19th, 2008, 11:36 AM   #1013
cerno
Registered User

Quote:
Originally Posted by mirkobb View Post
Ja tiež nevidím dôvod to tu uzatvárať v takomto štádiu..!? Ostatní na SSC to robia po 100 stránkach, napr. Poliaci, Maďari, Česi, ale aj iní.. Takže navrhujem, počkajme si aj my na tých 100 strán a potom..
Alebo dajme hlasovať, zatiaľ je to 3:2(johnnyy, sovietbb, mirkobb vs. attilio, cerno) v prospech pokračovania tohto vlákna, každý ďalší nech sa vyjadrí ak bude niečo sem vkladať, alebo reagovať a pripíše skóre na jednu alebo druhú stranu(ale už bez ďaľšieho uvádzania nickov).
no dobre mozno som to blbo napisal, ale myslene to nebolo tak za som za vytvorenie nadvazujuceho threadu. Moja reakcia bola reakciou na sovieta ze preco sa to robi. Pokojne to moze byt aj po 100 stranach a nie po 1000 prispevkoch. Takze skore by som povedal : 3:1 (johnnyy, sovietbb, mirkobb vs. attilio). Mne je jedno ja sa prisposobim a teda sa zdrziavam hlasovania. sorry za OT, uz budem vecny

Last edited by cerno; May 19th, 2008 at 12:40 PM.
cerno no está en línea  
Old May 19th, 2008, 12:41 PM   #1014
blizzard.bb
... blinding storm...

blizzard.bb's Avatar

Quote:
Originally Posted by cobra121 View Post
... novy most pre pesich na zimny stadion. Takze dufam ze sa s tym poponahlaju...
Mali by si pohnúť, aby sme mohli chodiť na extraligu po novom moste! A ešte viac by si mohli pohnúť s výstavbou zimného štadióna! Je až zázrak, že na tomto štadióne začalo svoju kariéru viacero vynikajúcich hráčov NHL!
blizzard.bb no está en línea  
Old May 19th, 2008, 04:51 PM   #1015
Steri
Registered User

podla mna by sa mali thready automaticky zatvarat po 1000 prispevkoch. vsimnite si ze Kosice tu uz maju III a blava VIII. takze preco by mala prave BB mat viac ako 1000 prispevkov?? ked sa to tu tak zvyklo robit, preco v tom nepokracovat? a ako moze niekto porovnavat thread Burj Dubai z BB?? to je kus blbost nie?? nie je nahodou Burj dubai naj budova na SVETE?? a co je BB? nejake velkomesto? ako sorry, ale si myslim, ze je dobre sa pridrzat nejakych zasad a nie si robit vzdy vsetko co si zmyslime..
Steri no está en línea  
Old May 19th, 2008, 05:10 PM   #1016
zepp
Registered User

zepp's Avatar

neide o to,ci je ,alebo nie je velkomesto... aj taka eurovea ma cez 1000 prispevkou a BA ma samostatne thready od I. do VIII. (cize ak by bolo vlakno dubaj projects and const. updates ,mozno by sa tiez clenilo.... a mozno nie )
zepp no está en línea  
Old May 19th, 2008, 05:41 PM   #1017
wizard112
Registered User

Thumbs down

Tak táto strana je teda čierna strana tohto threadu. Hodnotné príspevky môžem zrátať na prstoch jednej ruky.

Quote:
Originally Posted by Steri View Post
podla mna by sa mali thready automaticky zatvarat po 1000 prispevkoch. vsimnite si ze Kosice tu uz maju III a blava VIII. takze preco by mala prave BB mat viac ako 1000 prispevkov?? ked sa to tu tak zvyklo robit, preco v tom nepokracovat? a ako moze niekto porovnavat thread Burj Dubai z BB?? to je kus blbost nie?? nie je nahodou Burj dubai naj budova na SVETE?? a co je BB? nejake velkomesto? ako sorry, ale si myslim, ze je dobre sa pridrzat nejakych zasad a nie si robit vzdy vsetko co si zmyslime..
Kde sa to tak zvyklo robiť? Urobila to tak BA a KE, to je ich problém, ak to stálym diskutujúcim vyhovuje, ale nechápem, prečo by sme to mali robiť aj my len preto, že sa to tak robí inde (inde = BA a KE), ale sú tu aj iné thready, kde tento zvyk nemajú. Drvivá väčšina sem prispievajúcich je za zachovanie tohto threadu. A najlepšie je, že sa to tak zvyklo robiť aj inde (inde = BA a KE), ale nikto nevie prečo. Nenáchadzam dôvod, prečo to rozdeľovať.
Old May 19th, 2008, 06:39 PM   #1018
mirkobb
Registered User

mirkobb's Avatar

Likes (Received): 8

Quote:
Originally Posted by Steri View Post
No, myslím, že Tvoja reakcia na čisto vecnú problematiku uzatvárania vlákien tiež nebola zrovna adekvátna a to aj vzhľadom na skutočnosť, že Tvoje ironické poznámky ohľadne porovnávania BB s Dubajom (a taktiež následne "jedovatá" na BB ako veľkomesto) boli "nanajvýš" zbytočné a kľudne si si ich mohol "odpustiť", a to hlavne aj z toho titulu, že spomínané prirovnanie tu neprezentoval nikto z bystričanov ale žilinčan Johnnyy, takže aspoň sleduj vlákno kto tu s tým prišiel, popr. si to láskavo vykonzultuj s ním..

Taktiež, s akousi "normou" pre uzatváranie vlákien po určitej prekročenej hranici máš a aj nemáš pravdu. Ty si tu spomenul príklady, keď sa vlákna zamkýnajú po 1000 postoch, a ja zas poznám také, ktoré sa uzatvárajú po 100 stranách, námatkou vyberiem z poľskej sekcie SSC o diaľniciach:

[S7/DK47] Zakopianka staré vlákno, a nové spočiatku pomenované [S7/DK47] Zakopianka II., neskôr rímsku II premenovali na nekonečno . Tak môžem pokračovať [S69] Żywiec – Zwardoń starý a nový. Maďari budú o 10 strán uzatvárať svoje o ďiaľniciach, podobne o výstavbe trasy metra 4 v Bp prekročili hranicu 63 strán s 1260 postami a smerujú k 100-ke, proste tých príkladov je nespočet aj u Čechov a aj iných krajín v prospech 100 strán a nie 1000 postov!
Ja osobne považujem 100 strán na uzatvorenie vlákna za optimálnejšie a praktickejšie, než 1000 postov, pretože od toho vlákno vlastne je, čo najmenej prerušovať kontinuitu, vlákno má predsa hlavne tú funkciu a aj samotný názov vystihuje na čo je predovšetkým určené. Pri stavbách rozpracovaných na dlhšie obdobie je lepšie reagovať k téme počas ich realizácie v tom istom threade, než vyhľadávať zpätne v už uzavretom kdesi v "archíve"..
I keď aj mne je samozrejme jasné, že ani tomu sa vyhnúť nedá a nové vlákno sa raz založiť musí, ale ako som už spomenul, 100 strán sa mi javí optimálnejších.
mirkobb no está en línea  
Old May 19th, 2008, 10:27 PM   #1019
carbonkid
ab.us.er

carbonkid's Avatar

Quote:
Originally Posted by sovietbb View Post
...pri Projects and Construction Updates sa zakladaju nove thready po 1000 prispevkoch...kedysi sa zakladali po 500 prispevkoch...

...pri samotnych projektoch zatial ziadnu hranicu nemame...

PRECO? proste sme sa tak kedysi rozhodli preco bol meter definovany ako jedna desatmiliontina zemskeho kvadrantu? preco nie jedenast alebo devatmiliontina?

ps: keby sa BB zacala divoko rozvijat a mal by ste tu 100 VECNYCH prispevkov denne, tak ten system zmenime

Quote:
Originally Posted by wizard112 View Post
Drvivá väčšina sem prispievajúcich je za zachovanie tohto threadu.
ved Vam ho nikto neberie ani nemaze

Quote:
Ja osobne považujem 100 strán na uzatvorenie vlákna za optimálnejšie a praktickejšie, než 1000 postov, pretože od toho vlákno vlastne je, čo najmenej prerušovať kontinuitu, vlákno má predsa hlavne tú funkciu a aj samotný názov vystihuje na čo je predovšetkým určené.
...no fajn a preco prave 100 stran resp 2000 postov?

Quote:
Pri stavbách rozpracovaných na dlhšie obdobie je lepšie reagovať k téme počas ich realizácie v tom istom threade, než vyhľadávať zpätne v už uzavretom kdesi v "archíve"..
...medzi vyhladavanim v uzavretom a otvorenom threade nevidim ziadny rozdiel

ok...totu tu sa uzatvara...Vase nove prispevky + reakcie na mna a na seba piste do:

[Banská Bystrica] Projects and Construction Updates II

...a neberte to/sa AZ tak vazne hey?
carbonkid no está en línea  

Closed Thread

Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules