|
|
| daily menu » rate the banner | guess the city | one on one |
|
|
#1 |
|
Berlin?Dublin?LUBLIN!
Likes (Received): 3
|
Lublin widziany z roweru
Relacja z mojego objazdu rowerem po północno zachodnim Lublinie.
Wyruszamy z Czubów ![]() dość znany budynek na Bohaterów Monte Cassino ![]() ![]() sąsiedzi ![]() galeria parada ![]() różne widoki z osiedla Rogatka Warszawska ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() domek przy Al. Warszawskiej ![]() ![]() jesteśmy przy Ogrodzie Botanicznym ![]() rezydencje przy Willowej ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() jedziemy dalej Willową ![]() nowe bloki po prostu bloki ![]() ![]() ![]() ![]() świetna panorama na sławinek jest z tego miejsca, zdjęcia nie oddają widoków ![]() ![]() ![]() dalej osiedle na Willowej ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() przekraczamy dzielącą na pół Lublin wielopasmówkę ![]() zaraz będą zdjecia z tego osiedla z tyłu ![]() jak na osiedle komunistyczne nawet nieźle to wygląda, zaryzykowałbym że lepiej niż LSM![]() ![]() ![]() ul.Popiełuszki ![]() ![]() ![]() zimno ![]() zimniej ![]() arktyka ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() niedokończony apartamentowiec na Dubois ![]() Poniatowskiego ![]() Al. Racławickie ![]() wyłania sie pierwszy apartamentowiec jaki powstał chyba z 10 lat temu w Lublinie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() radosna tfurczość synka prezesa spółdzielni? ![]() ![]() hala sportowa na Globusie ![]() ![]() ![]() pojawia się w oddali nowy komisariat ![]() osiedle przy Glinianej ![]() ![]() ![]() ![]() jakiś budynek ![]() ul.Nadbystrzycka ![]() ![]() ![]() ![]() jakby zaraz miał się zsunąć ![]() ![]() ![]() ![]() słońce opuszcza Lublin, czas wracać
Last edited by anotak7; April 19th, 2009 at 11:58 PM. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Registered User
Likes (Received): 7
|
Każde zdjęcie oddziel enterem, żeby się nie zlewały.
Tak BTW niektóre bloki bardzo przyzwoite w tym Lublinie. I nie ma tego idiotycznego zwyczaju co u mnie, z tymi pochyłymi dachami na blokach. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Man United
Likes (Received): 10
|
swietna fotorelacja takiej mi na tym forum z Lublina brakowalo,pokazales troche dobrej architektury ktorej tu za duzo nie zamieszczalismy
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
un lublinese a milano
Likes (Received): 0
|
swietna relacja anotak7 brakowalo mi takiego swiezego spojrzenia na Lublin.
widac tez, ze jest tutaj sporo dobrej i udanej architektury.kilka budynkow miejsc wiedze pierwszy raz. np. ten 'dosc znany' ten budynek na 2gim zdjeciu a te budynki na 4tym foto fajnie wygladaja, gdzie to jest dokladnie? czekam na nastepne rowerowe rewelacje ![]()
|
|
|
#5 |
|
Unregistered User
Likes (Received): 17
|
Super fotki.. dobrze wybrane - aż mi się zdanie o mieście poprawia. W temacie mieszkaniówki oczywiście hehe..
![]() Jaką funkcję spełnia ten czerwony parasol na balkonie na samej górze?
|
|
|
#6 |
|
un lublinese a milano
|
'ozdobna' promocja byla w supermarkecie, stolik 60zl plus parasol gratis, to co nie mieli kupic ?@anotak7 czekam niecierpliwie na dalsze relacje
|
|
|
#7 |
|
Leń Obibok
|
ciekawe fotki , przylaczam sie do gratulacji , mam nadziej , ze pociagniesz jeszcze troche ten watek
![]() ps. az czlowiekowi lepiej sie na duszy zrobilo jak to obejrzal ![]() edit: byle nie po centrum Last edited by nikmin; August 19th, 2007 at 11:59 PM. |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Berlin?Dublin?LUBLIN!
Likes (Received): 3
|
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Registered User
Likes (Received): 65
|
Hmm...
Póki co to temat "Lublin widziany z roweru" można by przemianować na " Lublińska mieszkaniówka". Taaaak sobie żartuję...No.... naoglądałem się różnych bloków, domków... ciekawe czy rowerem zajedziesz gdzieś dalej... BTW bardzo fajna hala sportowa na Globusie (- pierwszy raz widzę i ŁoŁ- wygląda godnie) OGÓLNIE gratuluję podejścia do sprawy- pokazałeś różne style zabudowy mieszkalnej w przedmieściach (- jak sądzę, ew. w dalekim śródmieściu) MNIE by za takie podejście w Poznaniu zlinczowali... |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Księżniczka ;*
|
fajne osiedla:]
|
|
|
|
|
|
#11 | |
|
READY TO GO!
Likes (Received): 172
|
Quote:
|
|
|
|
#12 |
|
Registered User
|
ŁoŁ
ALE się PURYSTA trafił... Nie zwracasz uwagi na sens wypowiedzi tylko widzisz błędy ortograficzne- WSPÓŁCZUJĘ
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
READY TO GO!
|
Kolega trochę przewrażliwiony chyba,tak ciężko przyznać się do błędu?
|
|
|
#14 |
|
Registered User
|
Panowie proponuje kompromis: piszmy z sensem i poprawnie ortograficznie, dobrze??
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
Registered User
|
Nie, dlaczego ??? Błąd i owszem popełniłem ale żeby zaraz linczować ??? Trochę przesadziłeś... |
|
|
|
|
|
#16 |
|
READY TO GO!
|
To było nawiązanie do Twojej wypowiedzi,taki żarcik( o czym świadczą emotikony) także no offence
|
|
|
#17 |
|
Registered User
|
MOCNY i DOSADNY żarcik ale spox No ale co z tymi nowymi zdjęciami- będą jeszcze ??? |
|
|
|
|
|
#18 |
|
Leń Obibok
|
![]() ale szpeci ta reklama
|
|
|
|
|
|
#19 | |
|
Registered User
|
jestem miło zaskoczony, macie tyle dobrej i bardzo dobrej architektury, a ciągle chwalicie się Zanem ...
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#20 |
|
BANNED
|
Nie wiedziałem, że w Lublinie jest tyle dobrej architektury...
|
|
|
|
![]() |
| Tags |
| lublin |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|