|
|
| daily menu » rate the banner | guess the city | one on one |
|
|||||||
Изградња, привреда и инфраструктура Пројекти и вести са градилишта, привредни развој и нискоградња / Projects and construction updates, economy and infrastructure development
|
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
#41 |
|
FaLaFeL
Likes (Received): 0
|
Pozdrav svima,
Imam jednu molbu. Ovo na slici mi je majka nasledila sa jos jednom sestrom. U pitanju je plac sa kucom u centru Zemuna. Plac izlazi na dve ulice:Jakuba Kuburovica i Djordja Pantelica. Mislim da je dozvoljena gradnja na obe ulice, i to prizemlje, sprat i potkrovlje. No, da vise ne smaram. Iz Novog Sada sam, pa bih voleo ako neko hoce da mi pomogne i kaze mi koliko se ceni ovakav plac u Zemunu.Velicinu placa ne znam tacno ali moze se videti iz prilozenog Hvala unapred
|
|
|
|
|
|
#42 | |
|
Registered User
|
Quote:
U prevodu, posto te interesuje preprodaja, mozes slobodno uzeti i krs stan, na nekoj boljoj lokaciji koliko toliko, i za male pare da ga sredis, tek toliko da ne izgleda skrnavo i prodati ga duplo skuplje nego sto vrijedi nekome ko je se upravo rijesio njive/livade negdje u unutrasnjosti sa namjerom da se dokopa Beograda. |
|
|
|
|
|
|
#43 | |
|
BoREaS
|
Quote:
Mene interesuje pa moze kontakt preko PM ![]() p.s. Moze li jedan recept za prave domace falafele ?
|
|
|
|
#44 |
|
Registered User
|
NEKRETNINE U PODGORICI:
Zna li ko nesto o ovome? http://www.nekretnine365.com/nekretn...rama-1214.html Da li ce biti promjene cijene od 3000e-m2 u Nikic BC,i koliko je sigurna kupovina? Zna li neko vise detalja oko prodaje stanova u Atlas Capital Centru? Last edited by Ilija; August 10th, 2008 at 12:10 AM. |
|
|
|
|
|
#45 | |
|
Registered User
|
Sta je sa ovim tredom?
http://www.gradjanski.rs/navigacija.php?vest=48043 Quote:
|
|
|
|
#46 |
|
BANNED
Likes (Received): 3
|
|
|
|
|
|
|
#47 |
|
highways and roads
|
Opa Laki,poceo si da pogadjas threadove.
![]()
|
|
|
|
|
|
#48 |
|
Registered User
|
Molim drzite se teme
![]() Znaci pumpaju malo situaciju, mada verujem da je manja navala na stanove sada nego ranijih godina, gradilo se dosta itd ... A jel ima neko podatak koliko stanova se proda mesecno BG/NS/KG/NI (prema broju overenih ugovora u sudovima)? Proletos su objavljivali vesti tog tipa, al odavno nista!?
|
|
|
#49 |
|
Registered User
|
U Beogradu se mesečno sigurno proda nekoliko stotina stanova. Pre nego što krenete drvljem i kamenjem na mene, setite se samo koliki je Beograd i koje ga sve opštine čine.
|
|
|
|
|
|
#50 |
|
Vozd
Likes (Received): 6
|
![]() U Beogradu je bila uzasna navala za kupovinu stanova dok nije pocela SEKA. Sad ne znam kako je.
|
|
|
|
|
|
#51 |
|
Click here to staglji-guc
Likes (Received): 9
|
Vest s kraja maja: Za protekla dva meseca u Beogradu prodato 30 stanova
"Nekoliko stotina stanova" mesecno se prodavalo u srecna vremena (do pre godinu dana). Sada je daleko od toga ... |
|
|
|
|
|
#52 |
|
Registered User
|
Mnogo si mi ti nesto siguran. Vidim mnogo lepo si argumentovao svoj odgovor. Bez drvlja i kamenja - samo jedno prosto pitanje - jesi se raspitao u sudu koliko ima overenih ugovora ili si samo gledao u pasulj? Trece nema.
|
|
|
#53 | |
|
Registered User
|
Quote:
Kada bi došao u Beograd shvatio bi da su novinske patke o prodatih 30 stanova mesečno smešne do zla boga. Ljudi koji se razumeju u tržište Beograda su se silno ismejali na tu brojku. Laki, dođi u Beograd na par dana pa ćeš sam shvatiti o čemu pričam. |
|
|
|
|
|
|
#54 |
|
highways and roads
|
Si ti lud?Dzabe da dolazi...On to ne moze da shvati ni ovde.
|
|
|
|
|
|
#55 |
|
Registered User
Likes (Received): 80
|
Da li je neko od Banjalucana upucen u cijene placeva tjs metra kvadratnog placa u uzem gradskom podruciju, na primjer naselja Nova Varos, Rosulje,Petricevac,Paprikovac,Rebrovac i slicno ???
|
|
|
|
|
|
#56 |
|
Registered User
Likes (Received): 7
|
Ocigledno je poslednjih nekoliko meseci da neko veoma mocan forsira pricu o padu cena nekretnina u Beogradu,mada i nehoticnim pogledom na oglase svakom je jasno da cene KVALITETNIH stanova nisu trenule ka dole ni za 2%.Malopre sam u Novostima procitao tekst kako stan kod Hrama Sv.Save na Vracaru koji se prodavao po 3500eura po kvadratu,sad se prodaje po 2200 eura,ali nikako da to argumentuju nekom ponudom,posto u SVIM oglasima koje sam ja pregledao takav stan nema sanse da nadjete ispod 3000 eura,kao stvarnu prodajnu cenu,a mnogi traze i vise da bi sebi dali prostora za nagodbu nanize.
Dakle,NEMA jeftinih a KVALITETNIH stanova u Beogradu niti ce ih u blizoj buducnosti biti,pogotovo ako se ima u vidu cinjenica da je ove godine izdato oko 30% manje gradjevinskih dozvola nego prosle godine,sto znaci da ce sledece godine ponuda biti manja,a samim tim ne treba biti preterano inteligentan pa zakljuciti da smanjena ponuda (a usled jenjavanja krize,verovatno i dodatno povecana traznja) podrazumeva u najmanju ruku stabilizaciju cena a najverovatnije i njihov dodatni rast.To vam je dragi moji cista ekonomska logika a sve ostalo su neozbiljne spekulacije i price tipa kako mali Djokica zamislja trziste nekretnina. Last edited by gygy11; September 3rd, 2009 at 03:55 AM. |
|
|
|
|
|
#57 | |
|
Registered User
|
Quote:
Lepo sam ti rekao samo hocu argumente - broj ugovora u sudu/mesecno, a da bude skoriji datum, ne iz 2008. Ove tvoje komsije definitivno nisu kupci iz 2009-te(vecina). Inace evo primera iz halooglasa, a posto volis Vozdovac: ======== 31.08.2009. VOŽDOVAC, 3.0, 61m2+terasa, CG, VI/VII, lift, uknjižen, 98.000 EUR 26.02.2009. VOŽDOVAC, 3.0, 61m2+terasa, CG, VI/VII, lift, uknjižen, 115.000 EUR ======== 27.08.2009. VOŽDOVAC, kod crkve, 1.5, 27m2, VPR, CG, 45.000, hitno 19.03.2009. VOŽDOVAC, kod crkve, 1.5, 27m2, VPR, CG, 57.000, hitno ======== Najjaci je ovaj "hitno" ![]() Evo i za ovog nevernog tomu - 2%!? Dodaj nulu, Vracar: ======== 31.08.2009. VRAČAR, hram svetog Save, Stojana Protića, 5.0, 120m2, dve terase, CG, II/II, dupleks, useljiv 8.2009, PVC, hrastov parket, 2.000 EUR/m2 06.07.2009. VRAČAR, hram svetog Save, Stojana Protića, 5.0, 120m2, dve terase, CG, II/II, dupleks, useljiv 8.2009, PVC, hrastov parket, 2.400 EUR/m2 ======== Trk, kupuj odma! Ljudi jel ste vi u nekom paralelnom univerzumu?
Agregator komentara Last edited by lazarkg; September 3rd, 2009 at 08:46 AM. |
|
|
|
|
|
|
#58 | |
|
Registered User
|
Quote:
Odakle ce da se poveca traznja? Kriza jenjava? To znaci da propadamo sporije nego do sada, ali ipak propadamo. Dno nismo videli. I onda kada vidimo dno, oporavak ce biti veoma sporiji nego propast. Ne vidim ja tu traznju anytime soon. U medjuvremenu moze da se baci pogled i na temu Natalitet, plus ocekujem od vas mladjih da begate napolje cim nas puste da putujemo, a mozda i ja krenem, ko zna. Sabice se traznja drasticno.
|
|
|
|
#59 | |
|
Registered User
|
Quote:
Ljudi o kojima ti pričam su nove komšije koje su kupile stan i takvih je mnogo po celom Beogradu, a kažem ti još jednom ti nisi svestan u koliko se novih stanova useljavaju ljudi koji su ove godine kupili stanove. Ti očigledno misliš da je Beograd tih par ulica kroz koje prođeš i na osnovu toga donosiš zaključak. |
|
|
|
|
|
|
#60 |
|
Registered User
|
Nece niko da ide u sud, vec cemo sacekati da objave negde, u sta ti opet neces da verujes, ali to je vec tvoj problem.
|
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|