|
|
| daily menu » rate the banner | guess the city | one on one |
|
|||||||
| Захід | West » Львів / Lviv | Iвaнo-Фpaнкiвcьк / Ivano-Frankivsk | Хмельницький / Khmelnytskyi |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
#1 |
|
Proud Ukrainian
Likes (Received): 29
|
Uzhhorod | Ужгород | будівництво
Проект ЖК з об’єктами соцкультпобуту та підземним паркінгом.
![]() Проект ЖК ![]() Будівництво котеджів у м. Ужгород, по вул. Загорській у мальовничому районі поблизу Боздоського парку. висота стелі: 3м. вхідні броньовані двері вікна - дерев'яні склопакети гараж з касетними напівавтоматичними воротами тераса, горище, прилегла земельна ділянка утеплена пінобетонна стяжка сучасні радіатори з терморегуляторами автономне опалення (двохфункційний котел "IMERGAZ" (Італія) мідна електропроводка лічильники обліку води, газу, електроенергії телефонізація можливість оформлення кредиту ![]() ![]() ![]() ![]() Спальний та лікувальний корпуси санаторію "Квітка полонини" Спальний та лікувальний корпуси на 200 місць санаторного комплексу "Квітка Полонини" в с.Солочин Свалявського району. На даний час проводяться оздоблювальні роботи спального та лікувального корпусів. ![]() ![]() ![]()
|
|
|
#2 |
|
СМЕРТЬ
Likes (Received): 0
|
НАРЕШТІ шось цікаве з Ужгорода!
Ше тре Мукачеве ![]() Єдине прохання - коли шось таке постуєте - давайте посилання ![]() Дякую!!!
|
|
|
#3 |
|
Proud Ukrainian
|
|
|
|
#4 |
|
СМЕРТЬ
|
Пречудово!
Я ше пам‘ятаю був десь сайт Закарпаття - чи то забудова Закарпаття чи шось таке - там навіть у 2003-му були по всьому Закарпатті проекти/забудови подібні до цих.
|
|
|
#5 |
|
aspiring cyborg
Likes (Received): 249
|
Клас! По справжньому красиві, нормальні житлові будинкі. Там такі замість коміблоків будують?
Я до речі був у Ужгороді
|
|
|
#6 |
|
Юзьо Обсерватор
|
На закарпатті завжди була прикрасна архітектура, білі хати в селах, а в самом ужгороді, біля угорського кордону, там є ліс, і в тому лісі таки хати шо в торонто по 10 000 000$ коштували би.
Який я декадент? Я син народа, Що вгору йде, хоч був запертий в льох. Мій поклик: праця, щастя і свобода, Я є мужик, пролог, не епілог. Я з п'ющими за пліт не виливаю, З їдцями їм, для бійки маю бук, На празнику життя не позіваю, Та в бідності не опускаю рук. Не паразит я, що дуріє з жиру, Що в будні тільки й дума про процент, А для пісень на «шрррум» настроїть ліру. Який же я у біса декадент? - Франко |
|
|
|
|
|
#7 |
|
_VART_
|
Проекти / м. Ужгород, пл. Жупанатська, 5
![]() Елітний житлово-офісний комплекс - гармонійне поєднання усіх необхідних характеристик, які створюють житло найвищого класу. Вишукана архітектура, розкішний інтер'єр, сучасні технології будівництва та розташування в центрі Ужгорода. Індивідуальний проект Підземний паркінг Ліфти "OTIS" Шумозахисні дерев'яні вікна Броньовані вхідні двері Висота поверху 3,3м Автономне опалення та водопостачання Лічильники тепла, води, електроенергії Власна трансформаторна підстанція з двома джерелами живлення Система автоматичного пожежогасіння Власна інфраструктура ![]() Монолітно-каркасний будинок з керамічними навісними фасадами та системою утеплення "RockWool". Блок 1 - квартири. Блок 2 - торгівельно-офісні приміщення. Поверховість: 6 Кількість секцій: 2 Кількість квартир: 34 Площа квартир: 3449,17 м˛ Площа торгівельно-офісних приміщень: 2333,31 м˛ Кількість паркомісць: 32 ![]()
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
_VART_
|
Проекти / м. Мукачево, вул. Росвигівська
![]() ![]() Сучасний житловий 5-поверховий цегляний будинок по вул. Росвигівській. На першому поверсі приміщення соціально-побутового призначення. У внутрішньому дворику передбачена зона відпочинку та майданчик для дітей. Індивідуальний проект 1-2-3- кімнатні квартири Ліфти "OTIS" Металопластикові шумозахисні вікна Вхідні броньовані двері Висота поверху 3 м Автономне опалення та водопостачання Цілодобове водопостачання Сучасні радіатори з терморегуляторами Поквартирний облік води, електроенергії та газу Тепловий лічильник для кожної квартири Телефонізація ![]() Проектом передбачено будівництво 4-секційного цегляного будинку з внутрішнім залізобетонним каркасом та монолітним міжповерховим перекриттям. Сучасна система утеплення "ROCKWOOL". Опалення та гаряче водопостачання - поквартирне від загальнобудинкового індивідуального теплового пункту. Гарантовано цілодобове холодне, гаряче водопостачання від власних баків запасу води та автоматичної насосної установки. Поверховість: 5 Кількість секцій: 4 Кількість квартир: 40 (1-к.:8, 2-к.:24, 3-к.:8) Площа квартир: 2573,00 м˛ Площа торгівельно-офісних приміщень: 700,66 м˛ Площа ділянки: 3920 м˛ Площа забудови: 1135 м˛ |
|
|
|
|
|
#9 |
|
aspiring cyborg
Likes (Received): 249
|
Житлові будинки краще ніж у Києві будують
|
|
|
#10 |
|
BANNED
Likes (Received): 7
|
Molodtsi, Kyjevu treba vchytysja vid Mukachevo!
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
_VART_
|
Обновлення м. Ужгород, пл. Жупанатська, 5
Вересень 2007 р ![]()
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
_VART_
|
Обновлення Вересень 2007 р
м. Мукачево, вул. Росвигівська
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
Proud Ukrainian
|
Житловий комплекс в мікрорайоні «Боздош» по вул. Климпуша в Ужгороді
![]() Новий 6 секційний житловий комплекс підвищеної комфортності по вул. Климпуша не подалік від центра міста. - вдале розташування - зручна транспортна розв’язка - будинок зводиться з використанням найновійших матеріалів - зручні просторі кімнати - майбутні власники можуть перепланувати своє помешкання - безпечні ліфти - конс’єрж - власна служба експлуатації - гаражі На території житлового комплексу розміщені: шість житлових будинків. П’ять – із вбудованими гаражами у цокольному поверсі, один будинок- з офісними приміщеннями на першому поверсі. На територію житлового комплексу заїзд з боку вулиці Климпуша. На території знаходиться дитячий ігровий майданчик та зона відпочинку (дворовий скверик). http://www.comfort-property.com/index.php?id=462
|
|
|
#14 |
|
СМЕРТЬ
|
Мені дуже сподобався будинок на Жупанатській. Гарно і без кічу!
Його вже будують? П.С. - тфу ти - бачу шо будують - гиги ![]() Тіки там шо - стіни дійсно всі будуть бетонні? якось незручно - я звик бачити цеглу і особливо облицювальну
|
|
|
#15 |
|
Proud Ukrainian
|
![]() Новий Житловий Будинок по вул. Загорській, 51 в затишному районі міста Ужгород поблизу мальовничої річки Уж та найдовшої в Європі липової алеї. Поряд з торгово- розважальним центром «Дастор» Квартири покращеного планування: 1-кім. квартири загальною площею 45 м.кв. (вільних не має) 2-кім. квартири загальною площею 74 м.кв. (вільних не має) 3-кім. квартири загальною площею 89,82 м.кв. 4-х кімнатні квартири загальною площею 146 м.кв. 5-ти кімнатні квартири загальною площею 186 м. кв. Окрім того: офісні приміщення, та гаражі http://www.comfort-property.com/index.php?id=447
|
|
|
#16 | |
|
Proud Ukrainian
|
Quote:
|
|
|
|
#17 | |
|
Proud Ukrainian
|
Quote:
|
|
|
|
#18 | |
|
Registered User
|
Lovely projects going on in Uzhorod - I have to pop by sometimes...
I like that office complex..and this sounds quite interesting.. Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#19 |
|
Юзьо Обсерватор
|
Центр Молоді, Ужгород
![]() ![]()
Який я декадент? Я син народа, Що вгору йде, хоч був запертий в льох. Мій поклик: праця, щастя і свобода, Я є мужик, пролог, не епілог. Я з п'ющими за пліт не виливаю, З їдцями їм, для бійки маю бук, На празнику життя не позіваю, Та в бідності не опускаю рук. Не паразит я, що дуріє з жиру, Що в будні тільки й дума про процент, А для пісень на «шрррум» настроїть ліру. Який же я у біса декадент? - Франко |
|
|
|
|
|
#20 |
|
Ukraine/USA
Likes (Received): 3
|
Nice!
|