|
|
| daily menu » rate the banner | guess the city | one on one |
|
|||||||
| Захід | West » Львів / Lviv | Iвaнo-Фpaнкiвcьк / Ivano-Frankivsk | Хмельницький / Khmelnytskyi |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
#101 | |
|
хочу жить в ДНЕПРе
|
Quote:
![]() ![]() Taki proektu ne dlja nashogo mista i nikolu nebydyt realizovani xibasho v zumky zaljyt kovzanky na poli des na okoluci i ce ves kompleks ce prosto peredvuborcha majachnja
Last edited by nostalgy; August 9th, 2010 at 03:42 PM. |
|
|
|
|
|
|
#102 |
|
хочу жить в ДНЕПРе
|
GK v Munai (okolucja Uzgoroda)
Ves kompleks napevno pobydyjyt za rokiv 30 a moge i bilsh Bo poki tilki zbydovano 2 bydunki i bydyetsja she odun a s pochatky bydivnuctva projshlo vge 5 rokiv. Dobri tempu vzjalu xlopci![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
|
|
#103 |
|
Мешканець України
Likes (Received): 0
|
Закарпаття перетворять на туристично-рекреаційний центр Європи Український тиждень Конгрес місцевих і регіональних влад Ради Європи на пленарному засіданні 19-ї сесії схвалив Резолюцію і Рекомендації з питань сталого розвитку гірських регіонів Європи. Конгрес місцевих і регіональних влад Ради Європи, який проходив у Страсбурзі (Франція) 25- 28 жовтня, на пленарному засіданні 19-ї сесії схвалив Резолюцію і Рекомендації з питань сталого розвитку гірських регіонів Європи На пленарному засіданні 19-ї сесії Конгресу місцевих і регіональних влад Ради Європи, Україну представляла делегація Закарпатської області. За словами голови Закарпатської облради Михайла Кічковського, схвалення документів щодо сталого розвитку гірських регіонів, дозволить країнам Карпатського регіону спільно вирішувати екологічні та соціально-економічні проблеми гірських територій, залучаючи для цього кошти Євросоюзу та відповідних міжнародних організацій. Для цього місцевим та регіональним органам влади нададуть більше повноважень для транскордонного та міжрегіонального співробітництва. Не виключено, що саме в Закарпатті, де власне народилася ідея сталого господарювання, створять міжнародну організацію, яка візьме на себе роль організатора і контролю виконання рішень щодо сталого розвитку Карпат. Ідея об’єднати зусилля заради порятунку найбільшого гірського масиву Європи, визріла в стінах Закарпатської облради понад три роки тому. Спочатку проблеми сталого розвитку гірських регіонів обговорили на місцевому рівні. Потім залучили міжнародних експертів та науковців з різних країн світу. Їхні пропозиції і стали основою Резолюції і Рекомендацій з питань сталого розвитку Карпат, яку й затвердив Конгрес регіональних влад Ради Європи. Тепер на Закарпатті готуються втілювати в життя задумане. До роботи, після відповідного рішення уряду, візьмуться галузеві міністерства. У планах перетворити цей гірський масив на потужний туристично-рекреаційний центр Європи, зберігши при цьому природні ресурси. 29.10.10
|
|
|
#104 |
|
Registered User
Likes (Received): 0
|
Проект забудови площі Театральної
Площа Театральна
![]() ![]()
|
|
|
|
|
|
#105 |
|
_VART_
|
![]() Красиво
|
|
|
#106 |
|
BANNED
Likes (Received): 7
|
Duzhe vdalo!
|
|
|
|
|
|
#107 |
|
Registered User
Likes (Received): 2
|
Клас
|
|
|
|
|
|
#108 |
|
хочу жить в ДНЕПРе
|
Будівля дуже красива побільше б таких.
|
|
|
|
|
|
#109 |
|
Registered User
Likes (Received): 10
|
Автобусы на заказ в г. Каменец-Подольский - пассажирские перевозки от 6 до 45 мест по г. Каменец-Подольский, в Хотин, Бакоту, Крывче, Зарваницу, Черновцы, по Украине. Низкие цены! Высокое качество обслуживания! Тел.: (063) 243-22-00 |
|
|
|
|
|
#110 | |
|
хочу жить в ДНЕПРе
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#111 |
|
Terser
Likes (Received): 250
|
Давно не было апдейтов... Что-нибудь интересненькое строят?
![]() Где можно найти фото площади Корятовичей? Говорят, что это главная развязка общественного транспорта города... |
|
|
|
|
|
#112 | |
|
хочу жить в ДНЕПРе
|
Да не чего просто фоткать
У нас в последние время кроме трех а иногда четырех этажей не чего не строят![]() Quote:
На счет развязки это преувеличении там просто сходятся множество маршрутов города, а так она выглядит канечно очень страшненькой
|
|
|
|
|
|
|
#113 |
|
Terser
|
а что слышно про ледовый дворец? Это такой же должен быть, как строящийся в Севасе?
|
|
|
|
|
|
#114 |
|
Terser
|
|
|
|
|
|
|
#115 | |
|
хочу жить в ДНЕПРе
|
Quote:
Ужгороду не под силу такие стройки тут хоть бы мусорники по городу поставить не то что ледовые арены строить
|
|
|
|
|
|
|
#116 |
|
хочу жить в ДНЕПРе
|
Может на неделе пофоткаю и загружу в галерею ужгорода
|
|
|
|
|
|
#117 |
|
Terser
|
буду благодарен)
|
|
|
|
|
|
#118 |
|
Registered User
Likes (Received): 1
|
Мужики, инфу про британскую сеть суппермаркетов Tesco еще не слышно???
Вроде хотели помню открыть в вашем регионе. http://trademaster.com.ua/134/?tx_tt...ash=ce83705b0e |
|
|
|
|
|
#119 |
|
aspiring cyborg
Likes (Received): 245
|
Підкажіть, будь ласка, скільки, приблизно, коштує однокімнатна квартира в самому центрі десь на Корзо або Незалежності? Дякую
|
|
|
#120 | |
|
хочу жить в ДНЕПРе
|
Quote:
|
|
|
|