|
|
| daily menu » rate the banner | guess the city | one on one |
|
|||||||
| Slovakia Slovensko |» Bratislava | Košice |
| View Poll Results: Zvoľte najlepšieho hráča Slovenska na MS 2011 | |||
| Jaroslav Halák |
|
4 | 3.54% |
| Ján Lašák |
|
4 | 3.54% |
| Dominik Graňák |
|
1 | 0.88% |
| Milan Jurčina |
|
1 | 0.88% |
| Ivan Majeský |
|
0 | 0% |
| Peter Podhradský |
|
0 | 0% |
| Martin Štrbák |
|
0 | 0% |
| Ľuboš Bartečko |
|
0 | 0% |
| Pavol Demitra |
|
6 | 5.31% |
| Marián Gáborík |
|
3 | 2.65% |
| Marcel Hossa |
|
0 | 0% |
| Ladislav Nagy |
|
59 | 52.21% |
| Branko Radivojevič |
|
0 | 0% |
| Štefan Ružička |
|
1 | 0.88% |
| Miroslav Šatan |
|
17 | 15.04% |
| Michal Handzuš |
|
9 | 7.96% |
| Ľubomír Višňovský |
|
4 | 3.54% |
| Marián Hossa |
|
0 | 0% |
| Richard Zedník |
|
2 | 1.77% |
| Josef Stumpel |
|
2 | 1.77% |
| Tomáš Surový |
|
0 | 0% |
| Voters: 113. You may not vote on this poll | |||
![]() |
|
|
Thread Tools |
Rating:
|
Display Modes |
|
|
#1 |
|
Bratislava citizen
Likes (Received): 1
|
IIHF World Ice Hockey Championship 2011 Bratislava & Košice, Slovakia
![]() Candidature video: link here Tickets: buy here Ticket prices: ![]() Ticket sale stages ![]() Bratislava Location: Orange Arena (Odbojarov street) Cost: 93 mil. EUR Parking: 365 underground lots Arena capacity: 9.766 (8.026 before reconstruction) Infrastructure: Car, Bus, Trolleybus Status: built in 2011 How to get there:
SEATING PLAN ![]() ![]() Current state (7.4.2011): ![]() (c) by vnately ![]() (c) by vnately ![]() (c) by vnately Košice Location: Steel Arena, Nerudova 12 Arena capacity: 8.378 (40 skyboxes) Infrastructure: Car, Bus, Trolleybus, Tram Status: built in 2006 SEATING PLAN ![]() ![]() ![]()
Last edited by palsoft; April 10th, 2011 at 04:09 PM. |
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Bratislava citizen
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Non post padder
Likes (Received): 0
|
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Registered User
Likes (Received): 2
|
it´s not the best pic of Kosice Arena...
here r more infos Total seats: 8340 Total lounges: 40 Central entrance - north: 1 Total turnstiles: 16 Escape exits: 3 (north-west, south-west, east) Hall height - skylight: 34 m Arch length: 133,8 m Gallery slope – upper tribunes: 42° Gallery slope – lower tribunes: 28° Information cube weight: 4500 kg Central lighting output: 100 kW / max.1200 lx/ Emergency background lighting: 663 lights Arch footbridge working lighting: 42 Central lighting: 96 lights Effect lighting: 48 + 16 lights Central speakers: 48 pieces Elevators for VIPs and the disabled: 3 Total buffets: 10 Total steel structure weight: 3200 t Transformers with output 1000 and 1600 kVA: 2 Substitute power source: 250 kVA Annual power consumption: approx. 1800 MWh Cooling system length: 32 km Ice-Rink Measurments Length: 60m Width: 30 m Bottom board to goal line: 4 m Bottom board to blue line: 17,2 m Blue to red line: 9 m Height of boards: 1,25 m Height of safety glass at each end: 1,84 m Height of safety glass along both sides: 0,85 m Boards to 1st seating row: 2,4 m Players bench size: length: 12 m width: 2,05 m door width:1 m Penalty bench size: length: 13,9 m width: 2,05 m door width: 1m Width of door for ice resurfacer: 3,6 m Width of door for rescue team: 2,2 m Net at each end length: 43m height: 10m ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
SLOVAK CITIES Last edited by peterthegreat; September 25th, 2007 at 05:00 AM. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Bratislava citizen
|
i've edited the post with some of your pictures
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Registered User
|
štadión je to pekný, ale ako fandu Skalice a ..ehm...trochu aj Brna by mňa zaujímalo ... kde tam je KOTEL??? skalný fanušíkovia tam akože sedia??? :
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Think different
|
Steel Arena
K Steel Arene mám 2 poznámky. Prvá, že ju mohli radšej postaviť na lepšom mieste, napr. v všešportovov areále, kde sú na to vytvorené ideálne podmienky, miesta na parkovanie atď, stačilo by len trochu dobudovať. Tu je strašný problém s parkovaním a peniaze radšej mohli ísť do výstavby štadiónu ako parkovacieho domu.
A druhá poznámka, že Steel Arena vyzerá celkom obstojne, aj keď v porovnaní s jej bratislavskou sestrou bude asi o dosť skaredšia (žial), ale dúfam, že do majstrovstiev sa nájdu ešte peniaze a aspoň sa časť obloženia vymení za nejaký krajší materiál ako sivý vlnený plech
|
|
|
#8 | |
|
Moderator
Likes (Received): 70
|
Quote:
Ale vážne, určite sa aj do tejto arény bude musieť čo to zainvestovať.Ja osobne by som bol tiež zato, aby sa postavila aréna podobná tej bratislavskej aj v Poprade. V okolí je dostatok ubytovacích kapacít, aj infraštruktúra je na dobej úrovni - toto by bolo ideálne miesto pre viacúčelovú halu. Mohli by sa tam konať rôzne podujatia, či už športové alebo kultúrne a zároveň by pomohlo turistickému ruchu. Tiež by mohlo pritiahnuť vrcholové šampionáty v niektorých zimných športoch pod Tatry. Takisto by vo vzdialenom výhľade mohla slúžiť pre prípadné olympíjske hry. Jednoducho Poprad je veľmi perspektívna lokalita. Nemusí, či skôr nemôže, byť všetko v Bratislave. |
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Non post padder
|
bez vodoznaku
![]()
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Non post padder
|
Navrh na revitalizacie arealu ON od Atelier Fischers
![]() ![]()
Last edited by wonderdax; October 1st, 2007 at 10:17 AM. |
|
|
|
|
|
#11 |
|
Astral tourist
Likes (Received): 6
|
Neviem neviem ...
Mne sa ten novy navrh stadiona moc nepaci. Zda sa mi to prinizke. Ako potom bude vlastne ta hala vyzerat z dnuka? Musim poveat, ze kosicka Steel Arena je taka, ako ma hokejova arena vyzerat. Ale nie som odbornik, mozem sa mylit.
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
Non post padder
|
Mne sa zda dostatocne vysoka, ved si porovnaj vedla maketu stadiona Slovana, ja by som tiez nepovedal ze sa tam zmesti hokejovy stadion a pritom je tam treningova hala
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
Bratislava citizen
|
Je to fajn.. Stadion sa tam zmesti, ale ta infrastruktura sa mi moc nepaci. Ani to, ze bude tak schovany.
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
Astral tourist
|
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
Bratislava citizen
|
tú halu, ktorej vizualizáciu si dal ako prvú je Samsung Aréna po rekonštrukcii.. V tej sa hrať nebude.. Maximálne len tak trénovať. Ide o ten "koláčik s polevou" vedľa nej
|
|
|
|
|
|
#16 | |
|
Astral tourist
|
Quote:
Ale supr.
|
|
|
|
|
|
|
#17 |
|
Astral tourist
|
Este doplnim, ze ked tu bude MS 2011, a budu dostavane 3 veze, a mozno nieco z novej Cvernovky, tak to bude celkom sluzna zona
![]()
|
|
|
|
|
|
#18 |
|
Bratislava citizen
|
Tiez sa mi to zda cudne mat velkokapacitnu arenu schovanu medzi budovami.. A potom este vynakladat dalsie prostriedky na bezpecnost, kedze auta budu parkovat zrejme niekde pod arenou.
|
|
|
|
|
|
#19 |
|
Non post padder
|
No to budu cumet delegace ked sa budu prechadzat okolo Hysterky
|
|
|
|
|
|
#20 |
|
Prešpurák
|
V každom prípade to bude zaujímavý športový areál, no ak už obnovia aj Samsung Arénu, mohol by sa celý šampionát konať tu, ale to by nás Košičania asi zabili a v Bratislave by na tie 2 týždne totálne skolabovala doprava a všetko ostatné
![]() Inak tá hala nevyzerá byť taká malá, zdá sa mi dosť veľká, veď ak ju porovnáme so Samsung Arénou, čo má 8 350 miest na sedenie, a Steel aréna iba o niečo viac, 8378, a to Samsung aréna má ešte aj tréningovú halu. |
|
|
|
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | Rate This Thread |
|
|