|
|
| daily menu » rate the banner | guess the city | one on one |
|
|||||||
| Slovakia Slovensko |» Bratislava | Košice |
| View Poll Results: Zvoľte najlepšieho hráča Slovenska na MS 2011 | |||
| Jaroslav Halák |
|
4 | 3.54% |
| Ján Lašák |
|
4 | 3.54% |
| Dominik Graňák |
|
1 | 0.88% |
| Milan Jurčina |
|
1 | 0.88% |
| Ivan Majeský |
|
0 | 0% |
| Peter Podhradský |
|
0 | 0% |
| Martin Štrbák |
|
0 | 0% |
| Ľuboš Bartečko |
|
0 | 0% |
| Pavol Demitra |
|
6 | 5.31% |
| Marián Gáborík |
|
3 | 2.65% |
| Marcel Hossa |
|
0 | 0% |
| Ladislav Nagy |
|
59 | 52.21% |
| Branko Radivojevič |
|
0 | 0% |
| Štefan Ružička |
|
1 | 0.88% |
| Miroslav Šatan |
|
17 | 15.04% |
| Michal Handzuš |
|
9 | 7.96% |
| Ľubomír Višňovský |
|
4 | 3.54% |
| Marián Hossa |
|
0 | 0% |
| Richard Zedník |
|
2 | 1.77% |
| Josef Stumpel |
|
2 | 1.77% |
| Tomáš Surový |
|
0 | 0% |
| Voters: 113. You may not vote on this poll | |||
![]() |
|
|
Thread Tools |
Rating:
|
Display Modes |
|
|
#221 |
|
Bratislava citizen
Likes (Received): 1
|
Podla IIHF je slovenska extraliga na piatom mieste v rebricku europskych lig:
1. Rusko, 2. Fínsko, 3. Česko, 4. Švédsko, 5. Slovensko, 6. Švajčiarsko, 7. Nemecko, 8. Bielorusko, 9. Lotyšsko, 10. Dánsko, 11. Rakúsko, 12. Kazachstan, 13. Nórsko, 14. Francúzsko, 15. Slovinsko, 16. Taliansko, 17. Maďarsko, 18. Poľsko, 19. Holandsko, 20. Ukrajina, 21. Veľká Británia, 22. Rumunsko. |
|
|
|
|
|
#222 |
|
Registered User
Likes (Received): 40
|
Suhlasim s rebrickom,mozno by som prehodil cechov a svedov,ale ked je to oficialny rebricek,tak asi vedia preco to tak ulozili.
..dúfam, že to nikto nepočúva, zabezpečil som na tento rok 35, na budúci rok asi 40, plus teda ďalšie veci. Zabezpečil som ich, ako tie peniaze, vlastnou hlavou...To, že sa pri tom motal Fedor, nemôže znamenať, že ma niekto bude držať za gule, to sa nesmie stať...Som sa vymanil od Fedora a povedal som: Fedor, ja som dal do toho hlavu a nie ty si dal do toho hlavu, takže ja budem teraz o niektorých veciach rozhodovať..." SLOVAK CITIES - - S L O V E N S K É M E S T Á - |
|
|
|
|
|
#223 |
|
Non post padder
Likes (Received): 0
|
futuros na Novy most a hokej nam nesahaj
|
|
|
|
|
|
#224 |
|
Astral tourist
Likes (Received): 6
|
![]() ![]() ![]() Dnes som bol hrať futbal v telocvični. Len tak kvoli športu. A samozrejme som mal oblečený náš slovenský futbalový dres. A ako som už vravel, keď sú majstrovstvá sveta v hokeji, či na často inokedy, nosím náš dres. Takže na hokej budem siahať, či sa ti to páči alebo nie. Možno že som vulgárny materialista (akoby povedal Cimrman), ale chcem medialu. Nie pre medailu, ale je krásne vidieť Slovákov v hre o medialy, čítať o ich výkonoch v zahraničných médiach. Ale ak chceme medialy, musíme hrať lepšie. To je jednoznačné. Kritika preto môže byť oveľa prínosnejšia, než tvárenie sa, že sme najlepší.
|
|
|
#225 | |
|
Registered User
|
Quote:
)a určite zmeníš názor na našu extraligu. Je fajn že aj keď nesleduješ hokej tak na majstrovstvá fandíš, určite to nie je pokrytecké - nepotrebujeme ale aby sme boli najlepší, konkurencia je tu obrovská - mne napríklad úplne stačí zážitok z dobrého zápasu Viac ako príjemným bonusom je potom keď vyhrá Skalica, Kometa alebo repre
|
|
|
|
#226 |
|
Non post padder
|
fuj materializmus, dolezity je duch ....ako ten olympisky cinsky !
|
|
|
|
|
|
#227 | ||
|
Registered User
|
Quote:
Quote:
Nové štadióny by prázdne určite neboli, stačí sa pozrieť do Košíc, kde sa o 8 a po tisíc vstupeniek bije aspoň 100 000 ľudí. A to nemyslím ironicky. |
||
|
|
|
|
|
#228 | ||
|
Registered User
|
Quote:
), na ľade má nehorázny prehľad, pokiaľ má a občas aj keď nemá priestor, dokáže vytvoriť nádherné gólové situácie. Pravda, je to už tak trochu dědek, ale myslím že nielen Skaličani možu byť radi že hrá tu na Slovensku. Čo sa týka tímu, bez Pálfyho a Zálešáka by sa určite tak ďaleko nedostali, majú však veľkú výhodu že vačšina z nich je zo Skalice a okolia, rozumia si a v tíme panuje pohoda (presný opak Zvolena napríklad ). Inak ďalší nadpriemerný hráči sú Mikúš, Kocák, Vlčák, Rybár... no keď tak nad tým rozmýšlam, s výnimkou superútoku 1 je vlastne skalický tím celkom vyrovnaný ![]() Quote:
![]() Skrátka u nás je hokej športom číslo jedna a bolo by strašnou hanbou aby v Bratislave (a samozrejme aj Brne) nestál hokejový svatostánok na úrovni. Keď sú prachy na hypermarkety, shopping mally, širokorozchodnú železnicu, vianočné kolekcie pre duchny, snáď nebude problém uvoľniť peniaze na niečo poriadne - a hlavne snáď sa najde konečne vola riešiť súčasnú situáciu a vy* sa na špekulácie s pozemkami. V Blave aj Brne.
|
|
|
|
#229 |
|
Registered User
|
btw.... odkiaľ si to vlastne a kam si chodil v Skalici na hokej??? Ja v(*)tšinou do fans, na pravú stranu z pohľadu na ľadovú plochu
![]() ja vieeeem patrí tam to divné a ale nemám ho
|
|
|
#230 |
|
Registered User
|
no bleskovky to vysvetluju aj takto, co sa tyka listkov na hokej:
http://www.bleskovky.sk/cl/12/223866...era-fanusikov- sice sa mozno sekli len v tom ze vacsina listkov bola za 350 a na statie za 150 (dokonca ticketportal este teraz hadzal tri volne miesta na statie), ale vsak clanok zaujme
|
|
|
|
|
|
#231 | |
|
Registered User
|
Quote:
To divné a je ä a je na slovenskej klávesnici na klávese s ]}. |
|
|
|
|
|
|
#232 |
|
Registered User
Likes (Received): 40
|
Na akej urovni je v sucasnosti Palffy sa uvidim az na MS,lebo pravdepodobne pojde,ak sa nezrani.Ale teraz Skalici velmi pomohol,povedal by som ze on a Rybar,bez nich by bola skalica polovicna.
..dúfam, že to nikto nepočúva, zabezpečil som na tento rok 35, na budúci rok asi 40, plus teda ďalšie veci. Zabezpečil som ich, ako tie peniaze, vlastnou hlavou...To, že sa pri tom motal Fedor, nemôže znamenať, že ma niekto bude držať za gule, to sa nesmie stať...Som sa vymanil od Fedora a povedal som: Fedor, ja som dal do toho hlavu a nie ty si dal do toho hlavu, takže ja budem teraz o niektorých veciach rozhodovať..." SLOVAK CITIES - - S L O V E N S K É M E S T Á - |
|
|
|
|
|
#233 | |
|
Registered User
|
Quote:
)btw. to divné a nemám, mám iba českú, francúzsku a anglickú klávesnicu a kvoli a sa mi slovenská inštalovať nechce
|
|
|
|
#234 | |
|
Registered User
|
Quote:
, takže to zatiaľ vyzerá, že si jediný záhorák na fóre .Nastavenie slovenskej klávesnice ti zaberie sotva pár minút, no aj tak ako záhorák máš skvelú gramatiku .
|
|
|
|
|
|
|
#235 | |
|
Registered User
|
Quote:
![]() no... tak zajtra sa uvidí, každopádne myslím že divákom sme predviedli dobrý hokej, nech teda zvíťazí ten lepší (hlavne nech nehrá večer "Jeden pomaranč" ).
|
|
|
|
#236 |
|
Registered User
|
Mandarinka Darinka zajtra určite bude, pretože doteraz vyhrali vždy domáci a váš Zálešák leží v nemocnici. Skalici dúfam že nebude dopriate historické finále, pretože ako si písal, zvíťazí lepší
|
|
|
|
|
|
#237 |
|
Registered User
|
TIP : KE 5:1 SI . KOŠICE DO TOHO !!!
|
|
|
|
|
|
#238 |
|
Registered User
|
... uvidíme
Každopádne verím tomu že vám budeme rovnocenným súperom a aj keď štatistiky a bwin hovoria inak, tajne dúfam vo víťazstvo Skalice Tak jednoznačné ako píšeš to ale určite nebude ![]() SKALICA DO TEHO !!!! Nebojte sa lazníkov z východu !!!
|
|
|
#239 |
|
Registered User
|
|
|
|
|