|
|
| daily menu » rate the banner | guess the city | one on one |
|
|||||||
| Slovakia Slovensko |» Bratislava | Košice |
| View Poll Results: Zvoľte najlepšieho hráča Slovenska na MS 2011 | |||
| Jaroslav Halák |
|
4 | 3.54% |
| Ján Lašák |
|
4 | 3.54% |
| Dominik Graňák |
|
1 | 0.88% |
| Milan Jurčina |
|
1 | 0.88% |
| Ivan Majeský |
|
0 | 0% |
| Peter Podhradský |
|
0 | 0% |
| Martin Štrbák |
|
0 | 0% |
| Ľuboš Bartečko |
|
0 | 0% |
| Pavol Demitra |
|
6 | 5.31% |
| Marián Gáborík |
|
3 | 2.65% |
| Marcel Hossa |
|
0 | 0% |
| Ladislav Nagy |
|
59 | 52.21% |
| Branko Radivojevič |
|
0 | 0% |
| Štefan Ružička |
|
1 | 0.88% |
| Miroslav Šatan |
|
17 | 15.04% |
| Michal Handzuš |
|
9 | 7.96% |
| Ľubomír Višňovský |
|
4 | 3.54% |
| Marián Hossa |
|
0 | 0% |
| Richard Zedník |
|
2 | 1.77% |
| Josef Stumpel |
|
2 | 1.77% |
| Tomáš Surový |
|
0 | 0% |
| Voters: 113. You may not vote on this poll | |||
![]() |
|
|
Thread Tools |
Rating:
|
Display Modes |
|
|
#301 |
|
Moderator
Likes (Received): 34
|
+ okrem ineho, s MHD si mozes dat pivko
|
|
|
#302 |
|
Registered User
Likes (Received): 0
|
Ja už poznám elitný útok na MS 2011 (teda ak vôbec budú u nás) v zložení: Široký - Dlhý - Bystrozraký a obrancov z 1. päťky si doplňte sami.
|
|
|
|
|
|
#303 |
|
Bratislava citizen
Likes (Received): 1
|
It's hard to say what sport is most popular in Slovakia. Ice hockey and football here has some strong representation among sport fans. I think hockey is slowly rising after our gold medal in 2002
|
|
|
|
|
|
#304 |
|
Registered User
Likes (Received): 40
|
I think here everyone is fan of hockey and football both.But we have some succeses in hockey,gold,silver and bronze medals from WC,but now,I think we are not so strong like when we won medals.In football is another situation.We dont have big succes,but todays,we have some excellent young players like Skrtel,Holosko,Hamsik,Stoch,Sapara,Vittek what can be good for our future.
..dúfam, že to nikto nepočúva, zabezpečil som na tento rok 35, na budúci rok asi 40, plus teda ďalšie veci. Zabezpečil som ich, ako tie peniaze, vlastnou hlavou...To, že sa pri tom motal Fedor, nemôže znamenať, že ma niekto bude držať za gule, to sa nesmie stať...Som sa vymanil od Fedora a povedal som: Fedor, ja som dal do toho hlavu a nie ty si dal do toho hlavu, takže ja budem teraz o niektorých veciach rozhodovať..." SLOVAK CITIES - - S L O V E N S K É M E S T Á - |
|
|
|
|
|
#305 | |
|
Registered User
|
Quote:
![]() Hossa ťažil len z toho čo vybudoval Filc. Po ňom (Filcovi) sme tu už nemali žiadneho takého trénera a ani taký kolektív čo by dačo ukázal. Z minulosti (medaile) sa žiť nedá a dnes vie hrať hokej kdekto, len úroveň je rôzna. A slovenský futbal? Ten by som rovno zrušil a odhlásil sa z kvalifikácie. |
|
|
|
|
|
|
#306 | |
|
Astral tourist
Likes (Received): 6
|
Quote:
To som zvedavý, ako dopadneme, keď nám neprídu posily z NHL.
|
|
|
|
#307 |
|
Bratislava citizen
|
Posily z NHL nutne neznamenajú vysoké priečky. Viď rok 2005, lockout v NHL a na MS vypadnutie v štvrťfinále s Kanadou. V roku 2002 sme tam mali Pálffyho, Šatana a Bondru, čo zocelovali tím, inak všetko mladí hráči. Ale je pravda, že teraz na SVK nie je generácia žiadnych silných hráčov a do budúcna s ďalšími Gáboríkmi príliš rátať nemôžme. Snáď sa budem mýliť
|
|
|
|
|
|
#308 |
|
Astral tourist
|
Neviem čo je na tejto informácii pravda, ale dôvod prečo sa štadión nestavia pri letisku by mal byť taký, že Široký (jeho firma) dopredu skúpil pozemky pri letisku, a teraz ich chce zväzu predať za brutálne peniaze.
OK, dobre, je to informácia štýlu, jedna babka povedala, a vidno, že som proti Širokému negatívne postavený. Áno, priznávam. Až keď tohto ŠTBáka zavrú, budem vedieť, že ŠTB už nemá na politiku až taký vplyv.
|
|
|
#309 |
|
dialnice.info ::..
Likes (Received): 120
|
|
|
|
|
|
|
#310 | |
|
Prešpurák
|
Župa chce rokovať o alternatívnom umiestnení haly
http://www.bratislavskenoviny.sk/815...miestneni-haly
Quote:
Zvečerieva sa. Vlak uháňa vínorodým krajom popod úpätie vápencových Malých Karpát. Modra - Pezinok - Rača... V oknách sa ligocú ružence svetiel. B r a t i s l a v a ! Ten prešporský zámok pekný murovaný — čudujú sa z neho na Dunaj tí páni, čuduje sa z neho aj záhorský šuhaj: ako pekne tečie ten povestný Dunaj. Tí nádherní páni pilnú radu majú, že oni povestný Dunaj zahatajú; a tie naše Tatry zďaleka sa smejú; „Zahatajte, páni, keď máte nádeju!“ |
|
|
|
|
|
|
#311 | |
|
Registered User
|
Quote:
|
|
|
|
#312 | |
|
Registered User
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#313 |
|
Registered User
|
Cirkus SZĽH...
|
|
|
|
|
|
#314 | |
|
Moderator
Likes (Received): 73
|
Quote:
), tak bude aspoň zrekonštruovaná Hlavná železničná a autobusová stanica, možno aj s nejakým novým terminálom na BTS, takže sa aspoň nebudeme musieť hanbiť za stav týchto priestorov pred celým svetom tak ako teraz. A možno dovtedy prehrmí aj tá realitná kríza čo sa tu za ňu tak všetci modlia a budeme mať aj poriadny cluster. Ja by som sa vôbec neponáhľal. Medzitým budú nejaké majstrovstá určite aj v nejakých susedných krajinách, kam sa môže väčšina Slovákov dostať často skôr než do Bratislavy vďaka úžasnej "zápchovnici" D1 a s našim hokejom to aj tak ide dolu vodou, čiže možno dovtedy budeme v B skupine a majstovstvá bude možné odohrať aj na štadióne Slovanu.![]() ![]() Taký trošku úlet, ja viem, ale z času načas nezaškodí.
|
|
|
|
|
|
|
#315 |
|
Astral tourist
|
P. Šťastný sa obáva, že hokejová hala sa predraží
...
Televíza TA3 vám prináša záznam tlačovej konferencie poslanca Európskeho parlamentu Petra Šťastného k problematike výstavby hokejového štadióna v Bratislave. Šťastný vyslovil obavy, že výstavba sa predraží. ... Veľmi skvelý link. Machinácie, Široký ... korupcia ... ![]() http://www.ta3.com/sk/reportaze/8109...la-sa-predrazi
|
|
|
#316 | |
|
Moderator
Likes (Received): 73
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#317 |
|
Astral tourist
|
No len pán Široký by už aspoň mal niečo nechať iným. I keď je mi jasné, že necháva.
|
|
|
#318 |
|
Registered User
|
Šťastný má pravdu keď spomína, že štadión mohol byť zadarmo. Postavil by ho súkromný investor, ktorý by zarábal na jeho prenájme, príjmov z bufetov, komerčných priestoroch, prípadného hotela a podobne. Presne tak sa čoskoro začne stavať moderný futbalový 21-tisícový štadión v Košiciach. Mesto do toho nedá ani korunu, prispeje pozemkami a investor bude za odplatu 15 rokov prevádzkovať štadión a po tejto dobe ho prevedie na mesto za jednu korunu.
Niekto úmyslene zdržuje výstavbu haly, zaujímalo by ma, kto okrem Širokého a pánov zo SZĽH sa chce nabaliť. Možno už je jasné, kto bude štadión stavať a zrejme jeho cena nemá byť nízka... |
|
|
|
|
|
#319 | |
|
Astral tourist
|
Široký dodá Jahnátkovi počítače za milióny
Quote: