|
|
|
| daily menu » rate the banner | guess the city | one on one |
|
|||||||
| Slovakia Slovensko |» Bratislava | Košice |
| Global Announcement |
|
SkyscraperCity needs your help to do some house cleaning! please click here for more info! |
| View Poll Results: Zvoľte najlepšieho hráča Slovenska na MS 2011 | |||
| Jaroslav Halák |
|
4 | 3.54% |
| Ján Lašák |
|
4 | 3.54% |
| Dominik Graňák |
|
1 | 0.88% |
| Milan Jurčina |
|
1 | 0.88% |
| Ivan Majeský |
|
0 | 0% |
| Peter Podhradský |
|
0 | 0% |
| Martin Štrbák |
|
0 | 0% |
| Ľuboš Bartečko |
|
0 | 0% |
| Pavol Demitra |
|
6 | 5.31% |
| Marián Gáborík |
|
3 | 2.65% |
| Marcel Hossa |
|
0 | 0% |
| Ladislav Nagy |
|
59 | 52.21% |
| Branko Radivojevič |
|
0 | 0% |
| Štefan Ružička |
|
1 | 0.88% |
| Miroslav Šatan |
|
17 | 15.04% |
| Michal Handzuš |
|
9 | 7.96% |
| Ľubomír Višňovský |
|
4 | 3.54% |
| Marián Hossa |
|
0 | 0% |
| Richard Zedník |
|
2 | 1.77% |
| Josef Stumpel |
|
2 | 1.77% |
| Tomáš Surový |
|
0 | 0% |
| Voters: 113. You may not vote on this poll | |||
![]() |
|
|
Thread Tools |
Rating:
|
Display Modes |
|
|
#121 |
|
Registered User
Likes (Received): 0
|
doubble post...
Last edited by Joey_T; February 28th, 2008 at 11:15 PM. |
|
|
|
|
|
#122 |
|
Bratislava citizen
Likes (Received): 2
|
Tak už je to jasné - hala bude stáť na mieste školy na Kalinčiakovej. Dnes o tom rozhodlo mestske zastupitelstvo..
URL: http://www.hokej.sk/clanok53444.htm |
|
|
|
|
|
#123 |
|
Prešpurák
Likes (Received): 7
|
Vie vôbec niekto, kde je tá škola na Kalinčiakovej? Nejaká mapka by nebola na škodu.
edit: no už som zistil, a vlastne celkom sa to tam aj hodí.
Zvečerieva sa. Vlak uháňa vínorodým krajom popod úpätie vápencových Malých Karpát. Modra - Pezinok - Rača... V oknách sa ligocú ružence svetiel. B r a t i s l a v a ! Ten prešporský zámok pekný murovaný — čudujú sa z neho na Dunaj tí páni, čuduje sa z neho aj záhorský šuhaj: ako pekne tečie ten povestný Dunaj. Tí nádherní páni pilnú radu majú, že oni povestný Dunaj zahatajú; a tie naše Tatry zďaleka sa smejú; „Zahatajte, páni, keď máte nádeju!“ Last edited by Wizzard; March 6th, 2008 at 04:46 PM. |
|
|
|
|
|
#124 |
|
Bratislava citizen
|
|
|
|
|
|
|
#125 |
|
Prešpurák
|
Hej, presne tak, a ešte prípadne vie niekto kde bude tá nová škola?
a celkom dobre to vymysleli, Samsung Aréna môže slúžiť ako tréningová hala bude to fakt zaujímavé mať všetok šport pokope. len sa mi nepáči, že budú čakať na základnú školu, kým postavia a potom to nestihnú. nevravím že školy treba zanedbávať, ale už to, že takto vymýšľajú, je divné.
Zvečerieva sa. Vlak uháňa vínorodým krajom popod úpätie vápencových Malých Karpát. Modra - Pezinok - Rača... V oknách sa ligocú ružence svetiel. B r a t i s l a v a ! Ten prešporský zámok pekný murovaný — čudujú sa z neho na Dunaj tí páni, čuduje sa z neho aj záhorský šuhaj: ako pekne tečie ten povestný Dunaj. Tí nádherní páni pilnú radu majú, že oni povestný Dunaj zahatajú; a tie naše Tatry zďaleka sa smejú; „Zahatajte, páni, keď máte nádeju!“ |
|
|
|
|
|
#126 |
|
Bratislava citizen
|
Tá bude zase na mieste cykloštadiónu, ktorý vidno úplne vpravo
|
|
|
|
|
|
#127 |
|
Prešpurák
|
aaaaaaaaa, sakra, predpokladám že cykloštadión sa nebude stavať na mieste Pasienkov alebo NTC
Zvečerieva sa. Vlak uháňa vínorodým krajom popod úpätie vápencových Malých Karpát. Modra - Pezinok - Rača... V oknách sa ligocú ružence svetiel. B r a t i s l a v a ! Ten prešporský zámok pekný murovaný — čudujú sa z neho na Dunaj tí páni, čuduje sa z neho aj záhorský šuhaj: ako pekne tečie ten povestný Dunaj. Tí nádherní páni pilnú radu majú, že oni povestný Dunaj zahatajú; a tie naše Tatry zďaleka sa smejú; „Zahatajte, páni, keď máte nádeju!“ |
|
|
|
|
|
#128 |
|
Bratislava citizen
|
Ten ide zase niekde do Lamača
Nechápem prečo kvôli tomu také presuny, mali to postavať v Petržalke a bolo by..
|
|
|
|
|
|
#129 |
|
Prešpurák
|
Kua, a vie niekto kde? Toto je choré, to je ako keby zbúrali starú radnicu a novú postavili v Petržalke v Janíkovom dvore, mali to urobiť tak ako to bolo plánované
|
|
|
|
|
#131 |
|
Registered User
Likes (Received): 1
|
ak dodrzia terminy tak to stihnu, keby nieco tak tie terminy su nasledovne:
Uzemne rozhodnutie na stavbu skoly: 30. juna 2008 Stavebne povolenie k vystavbe skoly: 30. septembra 2008 Kolaudacia skoly: do 1. september 2009 Uzemne rozhodnutie na stavbu areny: 31. decembra 2008 Stavebne povolenie k vystavbe areny: 30. juna 2009 http://www.bratislavskenoviny.sk/778...ciakovej-ulici |
|
|
|
|
|
#132 |
|
Bratislava citizen
|
|
|
|
|
|
|
#133 | |
|
Registered User
|
Quote:
Toto je cisto o prachoch. Niekto potreboval vykseftovat pozemky a ci to bude fungovat, to ho netrapi. Ved to aj tak cele zaplati stat.
|
|
|
|
|
|
|
#134 |
|
Registered User
|
Si úplne mimo. Neviem ako tá križovatka presne vyzerá, ale určite sa bude dať riešiť mimoúrovňovo. Navyše si to s tým číslom 10 000 prehnal. Nie každý príde autom a nie každý pôjde v aute sám, navyše nie každý pôjde smerom na spomínanú križovatku.Parkovací dom je podmienkou kolaudácie, takže buď bude parkovanie pod štadiónom alebo v budove vedľa neho, alebo aj pod štadiónom aj v parkhouse. Vôbec nie je podmienkou, aby boli na štadióne akcie niekoľkokrát do týždňa. Pokiaľ viem, Slovan v ňom hrávať nebude, no aj tak sa za niekoľko rokov investície vrátia. V Košiciach sú pravidelne niekoľkokrát mesačne nejaké podujatia okrem hokeja (koncert, výstava, exhibícia, basketbal a pod.) a financie sa čoskoro vrátia. Viem, že Steel Aréna je menšia, ale v novej bratislavskej hale budú zrejme troška vyššie ceny a keďže bude mať vyššiu kapacitu, je predpoklad vyššieho zisku z jednej akcie. Čo mám infotmácie tak viem, že s investormi problémy nie sú, tí sa hlásili už dávno :-). Pokiaľ sa dodrží harmonogram, ktorý je dosť na tesno, tak bude všetko v poriadku .
|
|
|
|
|
|
#135 | |
|
Registered User
|
Quote:
Myslim ze sa hovorilo ze pri stadionoch ma byt 3500 parkovacich miest, riesit sa to da aj zachytnymi parkoviskami na kraji mesta a dopravou pomocou MHD, ved ani take 90 tisicove Wembley nema pomaly ziadne parkovacie miesta v blizkosti a v okolitych uliciach je zakazane parkovat pocas zapasov a koncertov a podobne.. |
|
|
|
|
|
|
#136 |
|
Registered User
Likes (Received): 48
|
Trak tor,trochu prehanas
..dúfam, že to nikto nepočúva, zabezpečil som na tento rok 35, na budúci rok asi 40, plus teda ďalšie veci. Zabezpečil som ich, ako tie peniaze, vlastnou hlavou...To, že sa pri tom motal Fedor, nemôže znamenať, že ma niekto bude držať za gule, to sa nesmie stať...Som sa vymanil od Fedora a povedal som: Fedor, ja som dal do toho hlavu a nie ty si dal do toho hlavu, takže ja budem teraz o niektorých veciach rozhodovať..." SLOVAK CITIES - - S L O V E N S K É M E S T Á - |
|
|
|
|
|
#137 | |
|
Registered User
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#138 | |
|
Registered User
|
Quote:
A bol si niekedy na MS v hokeji, napriklad v Prahe, alebo vo Viedni? Ked tisice divakov sa melu pred halou a cakaju na zapas, resp. sa musi hala medzi dvomi zapasmi vyprazdnit a zase naplnit? Ano aj teraz chodi na hokej na Slovan 6 tisic ludi... Chod sa pozriet ako to tam vtedy vyzera.... pocas zapasu mas auta vsade, kde je miesto v okruhu jedneho kilometra - chodniky, travniky.... Po skonceni zapasu divaci nemaju inu sancu len prechadzat pomedzi iduce auta cez 4 prudovu cestu.... A neplet tu Londyn do toho. V Londyne ti v pribehu 30 minut dokaze prist, alebo odist 10000 ludi bez problemov - MAJU METRO. Mozno sa vam zda, ze prehanam. Ja len tvrdim, ze bola vybrata jedna z najhorsich moznosti, ake boli. Okrem toho, ze su s tym iba problemy, to ztazi zivot vsetkym obyvatelom v okoli. A tych nie je malo.
Last edited by Trak-Tor; March 7th, 2008 at 09:19 AM. |
|
|
|
|
|
|
#139 | |
|
Registered User
|
Quote:
A tiez je tam samozrejme ina kultura, t.j. sport je pre nich sviatok a tak aj k tomu pristupuju...
|
|
|
|
|
|
|
#140 |
|
Non post padder
|
Samozrejme je tam ina kultura, ziadna papucova ako u nas pred TV a Vilomeninami
. Podla mna vsetko zle je na nieco dobre. Krizovatka sa urobi mimourovnova, opravi sa Trnavska cesta !!!, nova skola sportova dostane nove priestory, zariadenia, to sa pri tej investicii zmesti, upravi sa zelen, natru domy, Bratislava bude tymto festivalom dobreho hokeja zit vela dni predtym a vela dni potom, ja by som to bral jednoznacne pozitivne. Najvacsi problem mame vyrieseny, ak to budu stavat ludia z Lakeside mame to za pol roka hotove !!
|
|
|
|
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | Rate This Thread |
|
|