|
|
| daily menu » rate the banner | guess the city | one on one |
|
|||||||
| Захід | West » Львів / Lviv | Iвaнo-Фpaнкiвcьк / Ivano-Frankivsk | Хмельницький / Khmelnytskyi |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
#1 |
|
Proud Ukrainian
Likes (Received): 30
|
Chernivtsi | Чернівці | будівництво
Я Сьогодні на лікарняному, маю трошки часу і вирішив створити гілку для Чернівців.
![]() Реконструкція житлового кварталу обмеженого вулицями Герцена ,- Салтикова-Щедріна,- Довбуша, - площею 1,63 га. ![]() ![]() http://fenixbud.com.ua/ua/project/ Житловий будинок, "БЛОК А" Будинок знаходиться по вул. Салтикова-Щедріна, 18 і був введений в експлуатацію у грудні 2006 року. ![]() ![]() ![]() Парківка ![]() http://fenixbud.com.ua/ua/project/detail3.html
Серп і Молот = Смерть і Голод, нехай згине комунізм! Last edited by El Vampiro Ucraniano; October 9th, 2007 at 05:08 PM. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Proud Ukrainian
|
Житлові Будинки, "БЛОКИ Б,В"
Будівництво розпочато у 2006 році, по вул. Салтикова-Щедріна, 18. Введення в експлуатацію: перший квартал 2008 року. П'ЯТИ ПОВЕРХОВИЙ БУДИНОК ІНДИВІДУАЛЬНИЙ ПРОЕКТ. КОЛЬОРОВА ОБЛИЦЮВАЛЬНА ЦЕГЛА. ПІДЗЕМНИЙ ПАРКІНГ У ДВОХ РІВНЯХ. ГІДРАВЛІЧНИЙ ЛІФТ. ОХОРОНА, КОНС'ЄРЖІ, ОБСЛУГОВУВАННЯ ВЛАСНОЮ СЛУЖБОЮ ЕКСПЛУАТАЦІЇ ЖИТЛА. ![]() ![]() http://fenixbud.com.ua/ua/project/detail4.html
|
|
|
#3 |
|
Proud Ukrainian
|
|
|
|
#4 |
|
СМЕРТЬ
Likes (Received): 0
|
А все ж таки. У цих областях нове будівництво хоч і не вражає розмірами - але дійсно вражає якістю проектів.
Якось зручно, затишно, приємно - і головне - продумано. Там газончики, тут путьові підземні паркінги, і взагалі стиль такий під старину але не кіч. У самий раз. МоЛоДцІ !
|
|
|
#5 |
|
Proud Ukrainian
|
Забодова Чернівців мені теж дуже подобається. Все зпроектовано з смаком.
|
|
|
#6 |
|
Proud Ukrainian
|
Концепція житлового комплексу в м. Чернівці з об’єктами соцкультпобуту та підземним паркінгом, заг. площею 26 000 м2.
![]() http://www.comfortbud.ua/work_ua.php?i=34&s=p
|
|
|
#7 |
|
BANNED
Likes (Received): 7
|
Молодці! Хоч я і не дуже полюбляю всі ті заокруглені і яйчевидні форми, тут виглядає на диво гармонічно і котеджне містечнко то взагалі дуже вдалий проєкт.
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
BANNED
Likes (Received): 3
|
Хе-хе. Ці проекти якісніші і гармонійніші, ніж у Києві.
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Юзьо Обсерватор
|
Дуже гарно, по закарпатськи...
Мій знайомий тіко шо з під львова приїхав, каже що хати там будують просто шикарні, нажаль фоток нема
Який я декадент? Я син народа, Що вгору йде, хоч був запертий в льох. Мій поклик: праця, щастя і свобода, Я є мужик, пролог, не епілог. Я з п'ющими за пліт не виливаю, З їдцями їм, для бійки маю бук, На празнику життя не позіваю, Та в бідності не опускаю рук. Не паразит я, що дуріє з жиру, Що в будні тільки й дума про процент, А для пісень на «шрррум» настроїть ліру. Який же я у біса декадент? - Франко |
|
|
|
|
|
#10 |
|
_VART_
|
Хатки на закарпатті дійсно супер. Ось наприклад фото фазенди в якій ми жили як їздили в Солотвино
![]() таких хатів на вулиці через одну, і що цікаво на всіх вікнах, навіть на маленьких на 3 поверсі, стоять захисні ролети, це напевно в них манія така. Але то тільки зовні такі палаци, а всередині там скрипуча дерев"яна підлога і двері, вікна з яких постійно дує, на стінах найдавніші шпалери і так далі... Взагалі-то пристрасть до таких палаців мають румуни яких на закарпатті дуже багато (ми до речі теж жили в румунів). У них традиція така збудувати палац більший ніж в сусіда, а наші на них дивляться і теж хочуть тримати удар І ось моя улюблена фотка з тої поїздки
|
|
|
|
|
|
#11 | |
|
Yanukovich nash boh
Likes (Received): 204
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
Proud Ukrainian
|
Торговельний центр "Поліс"
![]() ![]() Адреса: м. Чернівці, вул. Руська, 207-А Функціональне призначення: торговельний центр Загальна площа: 1900 м2 Виконані ремонтно-будівельні роботи: земляні роботи влаштування монолітних залізобетонних фундаментів влаштування монолітних залізобетонних колон, балок і конструкцій перекриття зведення стін, перегородок та конструкцій з цегли монтаж стропильних конструкцій та покрівельні роботи зовнішні та внутрішні опоряджувальні роботи монтаж внутрішніх мереж водопроводу та каналізації, слаботочних мереж, внутрішніх систем електропостачання та опалення http://www.energobud.net/activities/...s.html#offices
|
|
|
#13 | |
|
Старий Мейсон
|
Quote:
|
|
|
|
#14 |
|
Yanukovich nash boh
Likes (Received): 204
|
Вот появилась первая фотка супер-мега молла "Боянивка".
На фото как Коллорадо какое -то ![]() ![]() Торгово-выставочный комплекс «Боянивка» г. Черновцы ул. Хотинская, 43 Состояние: Действующий Формат: МОЛЛ Общая площадь: 120.000 м2 Арендная площадь: 54.000 м2 Этажность: Торгово-выставочный комплекс – 1 этаж, автосалон – 3 этажа, бизнес центр – 9 этажей. Парковка: Более 3.000 парковочных мест Ввод в эксплуатацию: 2007-2008 г. Схема арендных платежей: от 175 грн. за месяц Описание: Торгово-выставочный комплекс «Боянивка» не имеет узкой специализации и предлагает потребителю самый широкий спектр товаров от продуктов питания до товаров для дома длительного пользования: продуктовый гипермаркет, гипермаркет бытовой технки, мужская и женская одежда, джинсовая и повседневная одежда, обувь, аксессуары, ювелирные изделия, часы, оптика, косметика, товары для детей, спорттовары, товары для дома, сувениры, услуги химчистки и мобильной связи, фотоуслуги, отделение банка, аптека, кафе, мебель и т.д |
|
|
|
|
|
#15 |
|
APXuTEKTOP
|
Привет Всем!
Я удивляюсь что про Черновцы тут так мало, можно сказать практически ничего нет. K сожелению проживаю в Америке и не могу фоткать что строится сейчас в городе но совершенно уверен что с Ивано-Франковском мы идём на равных. На интеренете мало чего можно найти. Может всётаки кто-то есть от туда? |
|
|
|
|
|
#16 |
|
APXuTEKTOP
|
Vot eschyo paru zdanii kotorye nedavno byli postroeny
![]()
|
|
|
|
|
|
#17 |
|
СМЕРТЬ
|
А шо це на другій фотці?
П.С. можеш не соромитися писати Українською
|
|
|
#18 |
|
aspiring cyborg
Likes (Received): 250
|
Нарешті почала з"являтись інформація з Чернівців, це єдине місто крім Ужгорода де я на заході був
|
|
|
#19 |
|
Thinking...
Likes (Received): 2
|
От куда в Черновцах деньги на строительство, вроде как областной центр маленькой аграрной области?
Last edited by rudnicki; January 24th, 2008 at 02:57 AM. |
|
|
|
|
|
#20 |
|
aspiring cyborg
Likes (Received): 250
|
Малий бізнес та торгівля швидко розвиваються, ось і гроші.
|
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|