|
|
| daily menu » rate the banner | guess the city | one on one |
|
|
#4181 | |
|
rekreativac
Likes (Received): 2
|
Quote:
http://www.imagesforme.com/images.ph..._050zabica.jpg
|
|
|
|
#4182 |
|
BANNED
Likes (Received): 14
|
Ma sumnjam, podvožnjak bi trebao započimati negdje gdje si ti rekao i završavati negdje kraj raskrižja na Mlaki.Ovaj kolodvor će vjerojatno ostati putnički dok će se teretni seliti nekamo drugfamo (sumnjam da bi HŽ ulagao u zgradu kolodvora da se planira micanje pruge)
|
|
|
|
|
#4183 |
|
Sunce ti žarko
Likes (Received): 1222
|
i ja mislim da je zvjezdan u pravu
|
|
|
|
|
#4184 |
|
rekreativac
|
ne razumijemo se mi ocito dobro... podvoznjak sigurno nece ici do mlake to je prvo... a drugo, nisam ni skuzio da ce kolodvor u biti ici preko pruge
![]()
|
|
|
#4185 |
|
rekreativac
|
evo iskopao sam kuda bi trebala ta cesta ici... dakle ipak do mlake
![]() samo opet mi nije jasno. opet je i pruga nacrtana. ovaj ljubicasti dio... cak je i stanica gradske zeljeznice ucrtana
|
|
|
#4186 |
|
Sunce ti žarko
|
Prvi Technomarket u Rijeci
Bugarski K&K Electronics prošle je godine u više od sto trgovina u regiji ostvario prihod veći od milijarde eura Najveći konkurent njemačkog MediaMarkta u srednjoj i istočnoj Europi, bugarska kompanija K&K Electronics, ušla je na hrvatsko tržište. Kako doznaje Poslovni dnevnik, K&K planira pokrenuti u Hrvatskoj pokrenuti vlastiti maloprodajni lanac pod brendom Technomarket. Vlastiti centri Bugari su u prvoj fazi okupili 10 zaposlenika, preoteli direktora Europatradea Marija Ivančića, unajmili skladište od 2000 četvornih metara u neposrednoj blizini Zagreba, te nabavili prostore od po nekoliko tisuća kvadratnih metara za prva dva Technomarketa u Rijeci i Slavonskom brodu. Uz to, u K&K Electronicsu pripremaju se u Zagrebu otvoriti do tri velike Technomarket trgovine. "K&K Electronics je u sklopu svojih strateških planova otvorio predstavništvo u Hrvatskoj. Želimo ovdje razviti vlastitu maloprodaju, a cilj nam je da naš Technomarket postane vodeći trgovac potrošačkom elektronikom u Hrvatskoj", potvrdio je Ivančić. On dodaje da se dosad sve odvija prema planu te da će prvu trgovinu otvoriti u Rijeci odakle će se širiti na ostatak Hrvatske. Po trgovini planiraju ulagati do nekoliko milijuna eura te zaposliti po 50 zaposlenika. Drugim riječima, inicijalna investicija, po prvim procjenama, bit će oko 10 milijuna eura. O ukupnoj pak vrijednosti ulaganja Ivančić zasad ne želi govoriti. "Technomarket je na sva tržišta dosad ulazio u dvije faze. U prvoj je pokrenuo tri veće trgovine da bi potom gradio i vlastite trgovačke centre. Okvirno, realizacija je planirana u iduće dvije do tri godine. No, zbog opće gospodarske situacije i kretanja na tržištu vrlo je nezahvalno govoriti o visini ukupne investicije kao i konačnim rokovima za njenu realizaciju", ističe Ivančić. Bugarska kompanija K&K Electronics, koja je lani uprihodila više od milijardu eura, ima više od sto velikih trgovina u Bugarskoj, Rumunjskoj, Albaniji, Makedoniji, Srbiji, Crnoj Gori, Bosni i Hercegovini, Sloveniji i Slovačkoj. U Bugarskoj dijelom surađuju s Kauflandom, a glavni joj je regionalni konkurent njemački MediaMarkt. U Hrvatskoj pak Technomarket ima tri veća konkurenta HG Spot, Vemil i Renomprom. "S konkurencijom se nećemo natjecati samo cijenama, već i kvalitetom usluge. Technomarket je poznat da ima široku ponudu svih brendova i da ne preferiramo niti jedan brend", kaže Ivančić. Neuspješan pokušaj K&K je lani pokušao ući na hrvatsko tržište preko Europatradea. No, vlasnik tvrtke Marijan Šarić tada nam je potvrdio da se oko toga ipak nisu uspjeli dogovoriti. Mario Ivančić, bivši direktor Europatrade, a sadašnji direktor K&K-a za Hrvatsku, tvrdi da nije neobično što se šire upravo sada."U vrijeme krize nije mudro stavljati naglasak na povrat investicije već na tržišnu ekspanziju kako bi kad kriza završi imali bolju poziciju za natjecanje s konkurencijom", zaključuje Ivančić. http://www.poslovni.hr/116412.aspx |
|
|
|
|
#4187 |
|
Sunce ti žarko
|
|
|
|
|
|
#4188 |
|
Sunce ti žarko
|
Baš me zanima gdje bi izgradili technomarket,najvjerovatnije na Kukuljanovu
|
|
|
|
|
#4189 |
|
Sunce ti žarko
|
Riječki lukobran otvara se za šetače u lipnju
![]() Riječki lukobran s kojeg puca fantastičan pogled na grad za šetače se otvara već u lipnju! Pogled s lukobrana izgleda otprilike ovako jer je sliku zabilježila kamera postavljena na novoj zgradi putničkog terminala. Otvara se i nova zgrada putničkog terminala gdje će svoje mjesto naći i kafići te restorani, a uređenje objekta bliži se kraju. Lukobran je dug gotovo dva kilometra, a za očekivati je da će šetnja ovom još kratko zabranjenom zonom biti pravi užitak. L.Z., foto: rijeka.hr http://www.korzo.net/aktualno-u-rije...-u-lipnju.html |
|
|
|
|
#4190 | |
|
BANNED
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
#4191 |
|
Sunce ti žarko
|
novi ranžirni kolodvor će biti na prostoru Kostrene
|
|
|
|
|
#4192 |
|
BANNED
|
A baš ne znam, ja sam čuo za ovo lokaciju.Ali sve moguće.A gdje u Kostreni?
|
|
|
|
|
#4193 |
|
Sunce ti žarko
|
ne bih znao,ja sam čuo da će biti tamo,samo ne znam gdje ima dovoljno prostora za izgraditi ga
|
|
|
|
|
#4194 |
|
rekreativac
|
sve ostaje kako je. novi ranzirni bi trebao biti negdje u brdu (krasica ili skrljevo ili tako nesto), ali tek kada dodje nizinska pruga, koja bi se onda fore spajala na postojecu rijecku prugu
![]() a sta su ovi bugari pukli. pa ko bi normalan otvarao trgovacki centar izmedju praputnjaka i krasice. ja se toplo nadam da je to neka zafrkancija
|
|
|
#4195 | |
|
BANNED
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
#4196 | |
|
rekreativac
|
Quote:
![]() ![]() sve 5, sad sam skuzio... to je u biti ovo sto sam i ja rekao. ali u rijeci ce ionako ostati sve isto, jer nova pruga nece ulaziti u grad
|
|
|
|
#4197 |
|
Sunce ti žarko
|
sto posto će otvoriti na Kukljanovu,gdje drugdje još jedan na Škurinjama
![]()
|
|
|
|
|
#4198 |
|
rekreativac
|
jel se zna sto novoga o garazi ovdje ispred ekonomskog faksa??
|
|
|
#4199 |
|
rekreativac
|
ili onoj ispod novog MMSU-a?
|
|
|
#4200 |
|
Sunce ti žarko
|
ma ništa kao većina projekata u gradu
|
|
|
![]() |
| Tags |
| denis&denis, eni, fredi bobic, let3, mici picici, neno pavinčić, obersnel, rijeka |
| Thread Tools | |
| Display Modes | Rate This Thread |
|
|