|
|
| daily menu » rate the banner | guess the city | one on one |
|
|
#121 | |
|
Synchronized User
Likes (Received): 421
|
Quote:
|
|
|
|
#122 | |
|
Registered User
Likes (Received): 0
|
Quote:
Bo pa zdaj fejst rasla povprečna plača, saj bodo začeli izplačevat božičnice (13 plače). Da vidim če znam prav napovedovat :Oktobra bo neto plača 845€ Novembra bo neto plače 929€ Decembra bo neto plača 837€ Zaj lahko, da bo zaradi teh protestov več sodelovanja pri dobičku aka božičnica, in bojo plače malo višje. |
|
|
|
|
|
|
#123 | |
|
burek
Likes (Received): 5
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#124 |
|
burek
|
ej ampak opažam da je zadne cajte kr neki novih (se prau mn k en mesc) članov na forumu....in večini je skupno da ste IZREDNO žaljivi do drugih članov...stop that!
|
|
|
|
|
|
#125 |
|
Registered User
Likes (Received): 7
|
hvala rekec da si mi mal obrazložu sm usen kokr jez poznam se pri plačah usaj na nižji ravni nč ne pozna.zakaj je država tko nefer?
|
|
|
|
|
|
#126 | |
|
Registered User
|
Quote:
Aja povprečna plača novembra močno naraste, ker podjetja izplačujejo 13. plačo oz. božičnico oz. participacijo pri dobičku. Decembra vpliv 13. plače upade, januarja pa potem povprečna plača še bolj upade, saj se ponavadi takrat iztekajo pogodbe za določen delovni čas. |
|
|
|
|
|
|
#127 |
|
burek
|
ma ful teh je neki žaljivih no...ta tauru5 al kaj že npr...pol karantanec se mi zdi OBUPNO aroganten...n vemno...pa to sicr bl paše na ljubljana forum ampak čist usak nov član se sprav pametvt o poglobitvi...za to se porab pou foruma....nej si preberejo prejšne članke predn začnejo kokr da so se oni prvi spomnl o tem govort...naslednmu k mi napiše kok bi blo fajn poglobit železnco bom usak dan poslou private message no sh*t sherlock....
Last edited by zia the cashew; December 11th, 2007 at 05:08 PM. |
|
|
|
|
|
#128 |
|
burek
|
aja pa zanimivo....tok več...za eno mojo žepnino več...js bi tut 13. plačo
|
|
|
|
|
|
#129 | |
|
All the world's a stage..
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#130 |
|
burek
|
ja ne pač kaj je vš namen?!? da žalte use ostale starejše člane?!
npr ta je bla zelo nesramna da po tem ko se je rekec potrudu in napisu razlago si ti brezbrižno sam napisu no če boste kej hotl statističnih podatkov se name obrnte pa da rekec sam neki copy/paste-a.... oprosti k sm se glih nate spravu....sam ker vm je res v taksno veselje žalt ostale člane mi je prekipel glih pr tep |
|
|
|
|
|
#131 |
|
Registered User
|
|
|
|
|
|
|
#132 | |||
|
Registered User
|
Quote:
Država/vlada pa uskljajuje minimalne plače/izhodiščne (trenutno 538€)in zagotovljene plače (280€-to pomoč dobiš, če ti podjetje ne izplača plače). Minimalna plača se pa viša 2x na leto, in sicer avgusta in januarja. Povečuje se pa glede na rast inflacije in produktivnosti. Zdaj januarja se bo minimalna plača vrjetno dvignila za okoli 5% ( 560€) Quote:
Kdo je pa nebi? Sicer so pa 13. plače ponavadi okoli 800€, samo fora je, ko jih dobi samo 36% zaposlenih-letos naj bi bil odstotek precej višji![]() Quote:
![]() ![]() Res ne dajem copy paste teorije (kake številke že preverim ), ker pač je to moj "poklic" da študiram take zadeve, in po pravici povedano je vse kar sem tu napisal čista osnova ekonomije, ki sem jo že znal, ko sem bil na ekonomski gimnaziji.Trudim, se , da bi čimmanj pametoval, samo če vidim, da nekdo nečesa ne razume, ali če me nekaj vpraša si pač vzamem čas in poskušam enostavno razložit. Jaz pač razumem ekonomijo, nekdo obvlada umetnost, avtomobilizem, gradbeništvo, in glede na to, da jaz o tem nimam pojma, sem vesel, če si kdo vzame čas in mi nekaj razloži. |
|||
|
|
|
|
|
#133 | |
|
Registered User
|
![]() Pa noben ni spremljal te gradnje Quote:
Give a man a compilation tape, and he will dance for a night. Teach a man to scratch, and he'll dance for generations! (Ali-G) [PREKMURJE] - photos, projects, n´stuff Last edited by centrum123; December 14th, 2007 at 05:29 PM. |
|
|
|
|
|
|
#134 | ||
|
Registered User
|
Quote:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Moja napoved je bla 845€, današnja objava pa pravi 846€ ![]() ![]() ![]() ![]() AVERAGE OCTOBER MONTHLY SALARY AT 846€ Without 13th salary effect : 841€, November salary will be more influenced by 13th salaraies Source: Statistical office of Republic of Slovenia Quote:
|
||
|
|
|
|
|
#135 |
|
Synchronized User
Likes (Received): 421
|
Pesimist!
|
|
|
#136 |
|
BANNED
|
lol huda
|
|
|
|
|
|
#137 | |
|
Monkey business
|
![]() Gurria: Slovenia could join OECD in less than two years Quote:
|
|
|
|
#138 |
|
I come in peace \V/
|
Slovenian Army took delivery of first Patria APC/IFV's - Slovenia agreed on purchase of 135 Patria AMV - IFV/PAC's from Finish manufacturer at the cost of 180 million euros. Zivili Slovenci
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
"They that can give up essential liberty to obtain a little temporary safety deserve neither liberty nor safety" Benjamin Franklin "All that is required for evil to prevail is for good men to do nothing." Edmund Burke "Religion leads to anger, anger leads to hate, hate leads to bigotry, bigotry leads to suffering!!!" Mic of Orion |
|
|
|
|
|
#139 |
|
BANNED
|
super
![]() pa še podatek iz wikipedie: ''The Programme for International Student Assessment, coordinated by the OECD, currently ranks Slovenia's education as the 12th best in the world, being significantly higher than the OECD average.'' |
|
|
|
|
|
#140 |
|
Registered User
|
|
|