|
|
| daily menu » rate the banner | guess the city | one on one |
|
|
#21 |
|
PRVA pratilja SRBpdf2013
Likes (Received): 549
|
izvini mora da mi je od temperature majkemi lol imam je otkako sam je dobio iz španije,a danas mi baš extra nije dobro...anywayz,ozbiljno,šta fali domeni rs.ba ako već nećete da koristite .ba domenu ??
|
|
|
#22 |
|
BANNED
Likes (Received): 2
|
ne fali nista ima viska... ono .ba
a sta tebi smeta rs.sr? |
|
|
|
|
|
#23 |
|
PRVA pratilja SRBpdf2013
|
a što smeta .ba ?
smeta mi zato što je RS dio BiH a ne dio Surinama
|
|
|
#24 |
|
Српски Форум
Likes (Received): 5
|
bogu hvala da ti ne odlucujes
|
|
|
|
#25 |
|
is Loading! Please wait..
Likes (Received): 14
|
a zar moze da se bira koji ces domen da koristis? Za to vam treba dozvola Srbije onda, jel tako (ako zelite koristit domen sa ekstenzijom rs.sr
|
|
|
|
|
|
#26 |
|
is Loading! Please wait..
Likes (Received): 14
|
a zar moze da se bira koji ces domen da koristis? Za to vam treba dozvola Srbije onda, jel tako (ako zelite koristit domen sa ekstenzijom rs.sr)
|
|
|
|
|
|
#27 |
|
Registered User
|
dosta vishe
|
|
|
|
|
|
#28 | |
|
PRVA pratilja SRBpdf2013
|
Quote:
![]() @montesky: šta će im uopšte dozvola Srbije kad je .sr domen Surinama lol
|
|
|
|
#29 |
|
BANNED
|
Stranci žele ulagati u Kastel Na sjednici Skupštine grada veliku pažnju odbornika privuklo je i pismo namjere američko-njemačke grupacije, koja nudi projekat revitalizacije prostora tvrđave Kastel i njenu sanaciju, posebno ruševne artiljerijske tvrđave. Slobodan Gavranović, predsjednik Skupštine grada, je naveo da su primili pismo kompanija "Vest konekt" i "Amerisours" iz SAD i "Ekonomi trejd" iz Njemačke. O tom pismu odbornici su juče u toku poslijepodnevnog zasjedanja trebali da daju svoj stav. "Mi namjeravamo da u najskorije vrijeme krenemo sa sanacijom tvrđave Kastel i spremni smo da uložimo sredstva sami ili sa drugim investitorom kako bismo taj prostor doveli u potpunu funkciju", istakao je Gavranović. |
|
|
|
|
|
#30 | |
|
Registered User
Likes (Received): 0
|
A tu ste se sakrili !
Quote:
Čuo sam da ruši Boska i da će na njenom mjestu biti napravljen novi tržni centar. Last edited by SRC; September 27th, 2006 at 10:02 AM. |
|
|
|
|
|
|
#31 | |
|
Registered User
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#32 | |
|
Registered User
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#33 | |
|
Registered User
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#34 |
|
BANNED
|
ja sam stvarno dosadan ali SRC hajde koristi banere
|
|
|
|
|
|
#35 | ||
|
Српски Форум
Likes (Received): 5
|
![]() Quote:
Quote:
|
|
|
|
|
#36 |
|
BANNED
|
igor_scg ce biti zadovoljan ovom informacijom, ako se realiziraOna je prilikom posjete delegacije "Delta holdinga", koju je predvodio predsjednik i vlasnik Miroslav Mišković, banjalučkom "Hemofarmu" objasnila da se već razmatraju i mogućnosti modernizacije najveće banjalučke robne kuće, te da je najvjerovatnije da će sadašnja zgrada morati biti srušena kako bi se na tom mjestu napravio savremeni tržni centar s potpuno novim izgledom. Last edited by BL; September 27th, 2006 at 03:12 PM. |
|
|
|
|
|
#37 |
|
BANNED
|
Natkriveni dio u funkciji od novembra U okviru rekonstrukcije gradske tržnice završena je nadogradnja objekta koji se prostire od Tehničke škole do robne kuće "Boska" i u toku su instalatersko-zanatski radovi u tom dijelu, rekao je Mirko Milanović, rukovodilac gradilišta Građevinskog preduzeća "Aragosta invest", jednog od izvođača radova. "Trenutno se na nadograđeni dio postavljaju glazure, stropovi i instalacija, a na nadograđenom dijelu objekta je postavljena gotovo sva aluminijumska stolarija", naveo je Milanović. Radoslav Grbić, direktor "Tržnice", rekao je da bi nadograđeni i obnovljeni dio objekta od Tehničke škole do srednjih stepenica, za koji je planirano da bude završen do sredine novembra, nakon tehničkog prijema i licitacije prostora, trebalo odmah da bude stavljen u funkciju. "Takođe, u zatvorenom dijelu sanirano je oko pola objekata, a do kraja mjeseca planirano je da se završi sanacija i ostalih objekata koji se nalaze u ovom dijelu tržnice", kazao je Milanović. Grbić je naveo da su se u međuvremenu pojavili i novi radovi u okviru kompletne rekonstrukcije gradske tržnice, kojih nije bilo u prvobitnom planu. "U pitanju je izvođenje novih radova koji nisu bili predviđeni prvobitnim ugovorom sa izvođačima radova, a jedan od njih je i natkrivanje Cvjetnog trga, koji se nalazi kod prvih stepenica", istakao je Grbić. Iako je predračunska vrijednost projekta nadogradnje, natkrivanja i rekonstrukcije objekta gradske tržnice iznosila 7.100.000 KM, Grbić je naveo da će zbog složenosti radova i novih aktivnosti, troškovi biti znatno veći. |
|
|
|
|
|
#38 |
|
BANNED
|
škole na Laušu i Petrićevcu – bolji uslovi za osnovce U OŠ „Sveti Sava“ u toku je nadogradnja škole, a do kraja godine očekuje se kraj prve faze koja podrazumijeva izgradnju novih kabineta i učionica. Druga faza podrazumijeva obnovu fiskulturne sale - sljedeće godine. U OŠ „Miloš Crnjanski“ gradi se fiskulturna sala, koja je namijenjena osnovcima ali i svim sportistima grada. Naime, za nadogradnju škole na Laušu izdvojeno je 6,5 miliona KM, a za gradnju sale u OŠ „Miloš Crnjanski“ 1,3 miliona KM. |
|
|
|
|
|
#39 |
|
BANNED
|
Radno u Srpskoj ulici Postavljanjem ivičnjaka i pripremama tampona za asfaltiranje privodi se kraju druga faza radova na rekonstrukciji Srpske ulice, potvrđeno je iz "Geokopa". Takođe je počela treća faza radova, urađeni su iskopi i u toku su radovi na postavljanju infrastrukture. Zbog radova na rekonstrukciji Srpske ulice na snazi je obustava saobraćaja u dijelu od raskrsnice s Ulicom Vase Pelagića do Ulice Gavre Vučkovića. |
|
|
|
|
|
#40 | |
|
Registered User
|
Quote:
|