|
|
| daily menu » rate the banner | guess the city | one on one |
|
|
#1001 |
|
Samo opušteno
Likes (Received): 125
|
Na prethodnoj strani imate detaljan izvještaj sa gradilišta u Bloku VI i ulice Vlada Ćetkovića...
Sada slijedi još gradilišta i gotovih projekata... Ulica Svetozara Markovića, ovaj put aparatom ![]() Ulica je super.. Više o saobraćaju kasnije... ![]() Uređenje obale Ribnice od mosta Braće Zlatičanin do nekog drugog malog mosta(za potrebe NikićBiznisCentra).. Ovo je nešto što mi se baš sviđa.. Volio bih da ovako srede i Moraču i svu Ribnicu ![]() ![]() ![]() ![]() Otvorena je i ulica Bratstva i jedinstva... I ona super izgleda... ![]() ![]() Otvoreni dio Velike pijace.. ![]() Zastava na gradilištu ![]() ![]() Aneks gradske biblioteke... ![]() Gradski parlament ![]() I za kraj slika, pješački most na Morači... ![]() ![]() ![]() ![]() Eto, to je to što se slika tiče... Saobraćaj- optimista sam, da za dvije- tri godine neće više biti nesnosnih gužvi izgradnjom miniobilaznice i još nekim širenjem ulica i bulevarom do aerodroma.. Svakako da će u toku sezone biti gužve na prilazu Podgorici, ali sam optimista za ostatak.... a onda- kada se izjednači, neka tako i ostane(jer je kvalitet saobraćajnica u veelikom zaostatku..)- da rast broja automobila prati poboljšanje saobraćajnica... |
|
|
|
|
|
#1002 |
|
Registered User
Likes (Received): 0
|
Pozdrav ljudi,moze li mi neko rec kako se krecu cijene placeva u okolini Podgorice,konkretno Kuce Rakica,s tim da postoji prikljucak za vodu i struju
Hvala unaprijed Izivinjavem se ako je malo off. |
|
|
|
|
|
#1003 |
|
Registered User
Likes (Received): 5
|
http://i248.photobucket.com/albums/g...vin9/doo23.jpg
Pa vama Turci grade objekte? mora da je neki od zidara veliki navijac Fenerbahcea koji je prosle nedelje u fudbalu i kosarci igrao vrlo bitne evropske utakmice
|
|
|
|
|
|
#1004 |
|
Samo opušteno
|
![]() Da, da.. Neki "Gintaš".. Kažu, ovo je tek početak
|
|
|
|
|
|
#1005 |
|
BANNED
|
Svaka cast na slikama i updateovanju threada
|
|
|
|
|
|
#1006 |
|
Samo opušteno
|
![]() Nema odmora dok traje obnova.. ![]() Stoga, da nastavim... 6 zgrada- Masline ![]() ![]() Nastavak Save Kovačevića ka Carini.. ![]() Zgrada nečega(ne znam čega, možda muzičke škole) preko puta KIC-a "Budo Tomović".. Više slika na Pg photo threadu.. ![]() Stadion(više slika na PG photo threadu...) ![]() Eto, to vam je to... |
|
|
|
|
|
#1007 |
|
Fucmut
|
with all due respect za slike i trud, e ako odje ima jedan imresivan projekat.
u citavom gradu jedine 2 zgrade koje se meni svidjaju a da su uradjene u ovom investicionom naletu su prohouse i zdgrada pored vlade. osatlo su sve mazalice. mucni prospi. |
|
|
|
|
|
#1008 |
|
Samo opušteno
|
Meni je zgrada pored Vlade(ako misliš na onu blizu visećeg mosta) trenutno najljepša u gradu.. Pro-house onako..
|
|
|
|
|
|
#1009 |
|
is Loading! Please wait..
Likes (Received): 18
|
obje su odlicne. svidja mi se atlas capital centar od ovih u izgradnji
|
|
|
#1010 |
|
Samo opušteno
|
Nastavljam...
Bulevar 40 je gotov... ![]() ![]() One zgrade koje uvjek slikam ![]() ![]() Zgrada "Normal comapany" Mislim da su riješeni "imovinsko-pravni odnosi" tako da je počela gradnja i dijela zgrade koji gleda na hotel Best Western Premier Montenegro... Šteta što "odnosi" nisu bili dobri, jer će da se gradi još dugo ovaj dio kada bude bio gotov normalni.... ![]() Zgrada Vlade- tek danas sam ovo vidio.. Ulica Karađorđeva... Biće dobra valjda... ![]() ![]() I, počela je izgradnja nove garaže...Konačno.. ![]() 20ak metara od zgrade Vlade u izgradnji... ![]() Gradski Parlament ![]() Aneks gradske biblioteke ![]() "Ekološka" zgrada ![]() ![]() Prilaz Univerzitetu... Čeka se sAMO asfalt .. ![]() ![]() Eto tako.... |
|
|
|
|
|
#1011 |
|
|
bojane, koji je ovo sajt postavljen na pano 'eko' zgrade?
|
|
|
#1012 |
|
Registered User
|
ček, ček, a je li ovaj dio bulevara 40 sa slike spojen sa dijelom koji prolazi pored kamionske pjace?
|
|
|
|
|
|
#1013 |
|
|
jes
|
|
|
#1014 |
|
Samo opušteno
|
Montesky- www.proinvest.cg.yu
|
|
|
#1015 |
|
|
ovaj sajt ne postoji???
|
|
|
#1016 |
|
Fucmut
|
mozda nije ni eko zgrada
|
|
|
|
|
|
#1017 |
|
Samo opušteno
|
Da, vidio sam i ja da ne postoji, ali dadoh link..
Vjerovatno nije ni eko zgrada
|
|
|
#1018 |
|
Registered User
Likes (Received): 5
|
fala bogu da neko i kod nas napravi crnu zgradu. crne zgrade uvek super izgledaju! (avala u budvi)
|
|
|
#1019 |
|
BANNED
|
meni jedino za primorje nisu primjerene crne zgrade zbog milion razloga, ali eto oni je napravise u Budvi
|
|
|
|
|
|
#1020 |
|
|
svidja mi se zgrada. uopste mi nije jasno zasto se vise ne forsiraju ovakve boje na fasadama kod nas kad odlicno izgledaju (tamno siva npr.) narocito u kombinaciji sa nekom drugom odgovarajucom bojom.
|
![]() |
| Tags |
| Подгорица, Црна Гора, arhitektura, crna gora, gradilista, gradjevinarstvo, izgradnja, montenegro, podgorica |
| Thread Tools | |
| Display Modes | Rate This Thread |
|
|