|
|
| daily menu » rate the banner | guess the city | one on one |
|
|
#10181 | |
|
Tra-la-la tup-tup
Likes (Received): 0
|
Quote:
![]() Sjedio sam 2 puta prije jedno 10 godina i tada je bilo skoro potpuno prazno... Tradicija je i Kino Kultura, ali nesto sto vise ne sluzi svrsi nebi trebalo da postoji... |
|
|
|
|
|
|
#10182 |
|
Registered User
Likes (Received): 257
|
|
|
|
|
|
|
#10183 |
|
BANNED
|
realno , rjesenje hiltona je nesto sto je i bilo ocekivano obzirom kakav je ulog , to jest zatvaranje kultnog mjesta PG. Nista spektakularno novo , lijepo , prakticno ili moderno
|
|
|
|
|
|
#10184 |
|
BANNED
|
Baš i ne raspolaže nekim, P prostorom.
|
|
|
|
|
|
#10185 |
|
Registered User
|
Poslije obilnog vaskrsnjeg rucka malo sam protegao noge... Nisam imao fotoaparat sa sobom pa ne zamjerite na slabom kvalitetu fotki
![]() ![]() ![]()
Last edited by vlada_Ilina_h2o; April 24th, 2011 at 11:33 PM. Reason: ispravka oko [img] i linkova ,nisu se videle fotke |
|
|
|
|
|
#10186 |
|
Ovaaaaaj...
|
Ne razumijem se dovoljno, ali čini mi se da bi hotel dobio 5 zvjezda, mora da ima i odgovarajuće "dvorište". Baš ne volim ove hotele sa ulicom ispod prozora. Nego, to je moje neko zapažanje. :P
|
|
|
#10187 |
|
Registered User
|
|
|
|
|
|
|
#10188 | |
|
Registered User
|
Quote:
.
|
|
|
|
|
|
|
#10189 | |
|
Registered User
|
Quote:
.
|
|
|
|
|
|
|
#10190 |
|
Registered User
|
Dingospo
|
|
|
|
|
|
#10191 | |
|
Registered User
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#10192 |
|
Samo opušteno
Likes (Received): 121
|
Dingospo, odlične fotke
|
|
|
#10193 |
|
Registered User
|
Zgrada zetagradnje na Starom aerodromu, G, H, I dio. Poceli su demit fasadu da stavljaju na G dijelu za one koji cekaju da to zapocne
S obzirom da cekam da odje mi se izgradi stan iz projekta 1000+ redovno pratim radove ![]() Neke su fotkane DSLR-om, neke mobilnim telefonom... ![]() ![]() ![]() ![]() Poceli su fasadu sa unutrasnje strane da stavljaju. Boje su tople i dopadaju mi se, mozda jedino boja balkona ne ide sa toplim bojama jer sivo-plava ne ide sa toplim bojama(makar ja to mislim) ![]() I fotka bulevara na Starom aerodromu
|
|
|
|
|
|
#10194 |
|
Registered User
|
Eko zgrada UN
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() stambeno-poslovni objekat u centru grada, Zetagradnja http://zetagradnja.com/index.php?obj=126 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
|
|
#10195 |
|
Registered User
|
Kada će most i kompletna miniobilaznica biti završeni? Ima li šanse do početka letnje sezone?
|
|
|
|
|
|
#10196 | |
|
OVO JE OVDE BALKAN...
Likes (Received): 58
|
Quote:
Još nijesu riješeni imovinsko pravni odnosi. Bunar "Perića" iz 1934. god. se seli na dotično dvorište izvan zone gradnje, a kako pričaju, mještanima se za m2 kuće nudi 750 e, a za m2 placa 250 e. Inače, prije par dana sam bio u blizini gradilišta, a usput sam ga i prepješačio, tako da sam primijetio da se radi na "preskoke"; Znači tamo gdje su riješeni sporovi, tamo se uveliko gradi. "Plašim" se, da će kvalitet radova trpjeti, mada istovremeno se nadam da će zadržati kvalitet na nivou dijela obilaznice kroz zlaticu ili ovog dijela mosta i podvožnjaka. Postavljaju se ivičnjaci uveliko, šahtovi su uglavnom završeni, tako da ako bi se bukvalno u sledećih par dana riješili imovinsko pravni odnosi, radovi bi mogli biti završeni u najavljenom roku.
„Ne znam kako bi se vodio Treći svetski rat, ali sam siguran da bi kamenje i motke bilo oružje Četvrtog,“ kazao je jednom prilikom Ajnštajn. Birziminijum-(Alata)- Duklja-Ribnica-Podgorica-Titograd-Podgorica |
|
|
|
|
|
|
#10197 | |
|
BANNED
|
Quote:
![]() Obilaznica je pun pogodak. Samo da posluži sad, kad bude najneophodnija... (sezona) Eko zgrada sporo napreduje... Ili mi se čini? |
|
|
|
|
|
|
#10198 |
|
Registered User
|
Moje misljenje je da se radovi mogu zavrsiti do sredine juna, a u slucaju da potraju imovinski sporovi najkasnije do pocetka jula. Ove sezone ce biti velikih guzvi na raskrsnici na Starom Aerodromu kod Lukoil pumpe, ali je najavljeno da ce se i tu raditi kruzni tok nakon ljetnje sezone. Pominjali smo to prije, srecom pa tamo jos ima mjesta za kruzni.
gorčin super fotke
|
|
|
|
|
|
#10199 |
|
Samo opušteno
Likes (Received): 121
|
gorčin
UN zgrada - na gradilišnoj tabli piše da je završetak predviđen za septembar ove godine. Tako da imaju kad... Namjerno su stavili veliki rok odmah
|
|
|
#10200 |
|
Registered User
|
Ajd da pokusav jojpet
![]() Evo malo fotografija zgrade Zetagradnje na Starom aerodromu u izgradnji G, H i I dio... S ozbirom da sam u projektu 1000+ kupio stan malo cesce pratim kako napreduje gradnja ![]() Poceli su da stavljaju demit fasadu na spoljnjem dijelu G sektora dok je unutrasnji uradjen. ![]() ![]() ![]() ![]() Pocelo je i farbanje, boje su veoma lijepe, po mom ukusu tople, mediteranske, jedino mi ne ide kombinacija boje sive koja je na balkonima sa toplim bojama ![]() i jedan pogled na bulevar
Last edited by Dingospo; April 25th, 2011 at 10:36 PM. |
|
|
|
![]() |
| Tags |
| Подгорица, Црна Гора, arhitektura, crna gora, gradilista, gradjevinarstvo, izgradnja, montenegro, podgorica |
| Thread Tools | |
| Display Modes | Rate This Thread |
|
|