|
|
| daily menu » rate the banner | guess the city | one on one |
|
|
#10681 | |
|
BANNED
Likes (Received): 0
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#10682 | |
|
Registered User
Likes (Received): 264
|
Quote:
Eto cijenu smo utvrdili, MGX spremaj pare
|
|
|
|
|
|
|
#10683 |
|
Registered User
|
Pitao sam juce strazara tamo dje treba da izadje zaobilaznica oko golubovaca, rekao mi je da ce biti 4 trake, trotari i sve to kao na ostalom dijelu mini-zaobilaznice. Koji je to nadovoznjak u Mojanovicima? Tamo valjda treba da pocne..
|
|
|
|
|
|
#10684 |
|
Travanjinjinji
Likes (Received): 183
|
valjda ce nedje uz prugu da ide jer vidim da su bas masu raskrcili kod zeljeznicke stanice moraca. a i uz prugu su zatrpali neku ogromnu rupetinu odakle su pijesak inace vadili.
nego zar nije u centru golubovaca trebao kruzni da bude?
| ፖድጎሪጻ | Падгорыца | بودغوريتشا | Podgorica | Подъгорица | Подгорица | Ποντγκόριτσα | پودگوریتسا | Podgorytsa | פודגוריצה | Պոդգորիցա | ポドゴリツァ | პოდგორიცა | Podgorika | Podgoritsa | Podgňrica | พอดกอรีตซา | Подгориця | -----ex Al3k5aNd4R --> Podgorica <-- |SSC MNE on FB | MyBlogSpot | My gallery on 500px | Željeznice Crne Gore on FB |
|
|
|
|
|
#10685 | |
|
Registered User
|
![]() Kad vec pominjes Golubovce, je li ko prolazio tuda, zavrsise li raskrsnicu? Quote:
Salu na stranu i ja mislim, mada je i logicno da tuda naprave 4 trake. Sad samo da sto prije pocnu izgradnju jugozapadne obilaznice.
|
|
|
|
|
|
|
#10686 |
|
Travanjinjinji
Likes (Received): 183
|
jesam ja danas
fino izgleda, nego sam ja izgleda malo zapostavio forum.. jer sam se bas zaprepastio kad sam vidjeo semafore
| ፖድጎሪጻ | Падгорыца | بودغوريتشا | Podgorica | Подъгорица | Подгорица | Ποντγκόριτσα | پودگوریتسا | Podgorytsa | פודגוריצה | Պոդգորիցա | ポドゴリツァ | პოდგორიცა | Podgorika | Podgoritsa | Podgňrica | พอดกอรีตซา | Подгориця | -----ex Al3k5aNd4R --> Podgorica <-- |SSC MNE on FB | MyBlogSpot | My gallery on 500px | Željeznice Crne Gore on FB |
|
|
|
|
|
#10687 |
|
Registered User
|
a dje na onom prostoru malom u centar Golubovaca kruzni tok da stave...
i onuda da se okrecu sleperi i autobusi... bolje im ostavit semafore a sto prije zavrsavat obilaznicu.... a nadvoznjak u Mojanovicima je znaci kad prodjes pumpu Senic Petrol pa malo naprijed dje su sa lijeve strane gledano iz pravca Pg-Golubovci teniski tereni... |
|
|
|
|
|
#10688 | |
|
Registered User
|
Quote:
. Sjecam se jedno ljeto sam od Virpazara do Golubovaca putovao nevjerovatnih 45 minuta. Mislili smo u prvi mah da je bio neki sudar, medjutim kada smo se priblizili Golubovcima, shvatili smo da je kolona zbog semafora, velike guzve u saobracaju + ljudi su zaustavljali vozila ladno da kupuju pipune i razno voce kod prodavaca duz puta.
|
|
|
|
|
|
|
#10689 |
|
Registered User
|
u svakom slucaju treba zaobic Golubovce sto prije....
pa neka stavljaju i nadvoznjak preko raskrsnice ako ce.... samo neka tranzit izmjeste sto prije.....jer kruzni tok onamo je presmijesno resenje u svakom slucaju.... |
|
|
|
|
|
#10690 | |
|
Registered User
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#10691 |
|
Registered User
|
Nisu bili uvijek. Iskljucuju se od kada se ustanovilo kolike guzve su se pravile a mislim da je to pocelo od prosle godine, nebitno... Mislim da je raskrsnica u Golubovcima sa one dvije trake inace bila veoma kriticna, usko mjesto, sa kracim zastojima sto mora da uzrokuje kolone i cekanja... Dobro je da se to rijesilo.
|
|
|
|
|
|
#10692 | |
|
Registered User
|
Konacno pocinje sa radom narodna kuhinja.
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#10693 |
|
Registered User
|
LOMILI I KLUPE
U Njegoševom parku vandali palili drveće Zapaljeno drveće u parku U Njegoševom parku vandali su zapalili nekoliko zimzelenih stabala, a u Ulici Meše Selimovića polomljene su i ponijete klupe. Ovakvi scenariji česti su u našim parkovima, koji bi trebalo da bude oaza prirode i čistog vazduha u gradu. "Jutarnji prizor u Njegoševom parku blago rečeno je užasan. Smeće na sve strane, polomljene flaše, totalni haos. Smeće više ne može da zadovolji našu civilizovanu omladinu, pa su počeli i sa paljenjem drveća" rekla je Sanja iz Podgorice. Ona je predložila pokretanje akcije sađenja drveća i hitno pokretanje istrage i privođenje lica, koja su odgovorna za takve radnje. U „Zelenilu” su upoznati sa paljenjem drveća u Njegoševom parku. Direktor preduzeća Srđan Mugoša je rekao da su oni pokušali da spasu drveće, zalivajući ga, ali da će stabla ipak morati biti uklonjena i zamijenjena. "Imamo puno šteta od vandala, teško da će počinioci biti pronađeni. Ovo je veliki problem grada o kome svi treba da povedemo više računa, jer na kraju krajeva sve ove štete plaćaju se od sredstava poreskih obveznika, odnosno svih nas" rekao je Mugoša. On je dodao da će sačekati još par dana da vide kako će se stabla “ponašati”, pa će ih najvjerovatnije morati ukloniti. vijesti.me ___________ Dokleeee??? Znaci žestoke kazne... al prije toga da se ufate naravno... i slike da im se objave po sred novina. Baš sam zadnjih dana imao prilike (tj morao) da listam stara izdanja Pobjede i između ostalog sam čitao o akcijama radnika, omladine itd na uređenju parkova u Titogradu 50ih i 60ih, preko puta CBCG i Hotela CG, Njegoševog parka i drugih. Koliko truda, želje i entuzijazma je tada uloženo da se teren rasčisti i zasadi, a i sada se ulaže, da grad bude ljepši, a ovi (lijepo rečeno) vandali žele da to unište. Neshvatljivo! Sram ih bilo!... (nastavak srdže u narednom postu )
|
|
|
|
|
|
#10694 | |
|
Registered User
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#10695 | |
|
Registered User
|
Quote:
da smo neki drugi malo bi uredjivali i sami dvorista ipred zgrade,angazovali bi se cuvali parkove pa mozda i pokosili koju travku ispred zgrade zasadili koje drvo,dali svoj mali doprinos ocuvanju i uljepsati malo prostor oko nas.... |
|
|
|
|
|
|
#10696 | |
|
Registered User
|
Quote:
Jedino resenje je zestoko kaznjavati, posebno u novcanom smislu i to ako je maloljetnik onda neka plate majka i otac za njegovo paljenje drveca i prosipanje smeca po parku. Isto vazi i za one koji stalno pisu nove grafite na zgradama, pa i kad ih prekrece oni ih opet ispisu.
|
|
|
|
|
|
|
#10697 |
|
OVO JE OVDE BALKAN...
Likes (Received): 59
|
Dok se npr. u njemačkoj, ljudi koji prijave takve slučajeve zapravo
smatraju za one koji vole svoju domovinu, kod nas bi takvi bili smatrani špijunima!!... ![]() Da, da...bacite papirić kroz prozor automobila, recimo, a neko vas iz prvog vozila iza momentalno prijavljuje policiji! To bi bilo najefikasnije sredstvo...prijavljivanje od strane građana!! No kod nas važi neka druga priča! ![]() Ja sam razmišljao, da bi sličan način mogao da se primemjenjuje i u saobraćaju, uz naravno (određeni stimulans - simboličnu nadoknadu), tzv. "špijunu", uz obavezno dostavljanje dokaza policiji u vidu fotografije ili video snimka. Zamislite recimo, kako bi se vozači osjećali neprijatno kada bi znali da ih svako potencialno vozilo koje se nađe na drumu, moglo snimiti, a snimak mogao završiti u policiji!! Još u današnje vrijeme, kada svaka "baba" ima telefon koji ima mogućnost snimanja fotografije i videa!.. ![]() PS: Nemoj ko da mi "drpi" ideju!!.... ![]() Za "patent" ću da tražim nadokbnadu!!...
„Ne znam kako bi se vodio Treći svetski rat, ali sam siguran da bi kamenje i motke bilo oružje Četvrtog,“ kazao je jednom prilikom Ajnštajn. Birziminijum-(Alata)- Duklja-Ribnica-Podgorica-Titograd-Podgorica |
|
|
|
|
|
#10698 | |
|
BANNED
|
Quote:
. E i meni svaku noc ispred zgrade turiraju kola , odoh da dignem asfalt
|
|
|
|
|
|
|
#10699 |
|
Registered User
|
Nervozne babe, skace im pritisak, problemi sa srcem i slicno
|
|
|
|
|
|
#10700 |
|
Registered User
|
U prilog ove price
U USA recimo postoje mjesta- mali gradovi dje ukoliko bacis smece iz auta bilo sto limenku,kesu.... kazna se placa u visini od preko 500 dolara tako da ne pada napamet nikom da to uradi, a sa druge strane kako je sve lijepo odrzavano i cisto najveci bezobrazluk bi i bio uradit tako nesto a vjerujte da lokalnom stanovnistvu ni na kraj pameti ne pada da izbaci nesto kroz prozor auta svoju djecu vaspitavaju da stite okolinu i cuvaju a nasa djeca nisu vaspitana u tom pravcu a i kako bi kad gledaju roditelje kako bacaju iz kola kutije od cigareta,limenke,kese... a vandalizam i lomljenje klupa kod nase djece je cool i in i ne znam sto sve ne a na zapad bi morali zestoko da plate za to ako ne plate zatvor, a kad plate na zestokim su uslovnim kaznama,tako da im ne pada napamet nista slicno da ponove.... ma kod nas ima svega 600 000 ljudi mogao bi sistem da se uredi da funkcionise da bude sve cakum pakum pa jeli lakse kontrolisat 600 000 ljudi ili 300 miliona kolko ima USA recimo.... ne moze me niko ubijedit da je nemoguce... |
|
|
|
![]() |
| Tags |
| Подгорица, Црна Гора, arhitektura, crna gora, gradilista, gradjevinarstvo, izgradnja, montenegro, podgorica |
| Thread Tools | |
| Display Modes | Rate This Thread |
|
|