|
|
| daily menu » rate the banner | guess the city | one on one |
|
|
#961 |
|
konceptuálny umelec :-)
Likes (Received): 0
|
...nemá niekto náhodou nejaké presnejšie info ohľadom rekonštrukcie interiéru hradného paláca? nákresy, obrázky a pod...
|
|
|
|
|
|
#962 |
|
Registered User
Likes (Received): 6
|
Bratislavský hrad
...z Petržalky
|
|
|
|
|
|
#963 |
|
Astral tourist
|
![]() ![]() Skvelá fotka. ![]() UFO by som ponechal (nosnú časť prestaval) a celú cestu by som úplne zlikvidoval. Potom by som obnovil Staré mesto, Rybné námestie, Vydricu. Na Rybnom námestí by som tiež robieval vianočné trhy. Áno, je pravda že most veľa stál. Ale tým, že sa odstráni doprava z centra mesta, mesto len získa. Okolo Bratislavy sa plánuje viac okruhov, nultý, severná tangenta a -1 (cesta medzi severnou tangentou a D4). A tam sa má doprava presunúť z centra.
Sémantický web Last edited by futuros; November 27th, 2009 at 01:00 AM. |
|
|
|
|
|
#964 | |
|
AA
Likes (Received): 3
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#965 |
|
Prešpurák
|
mkodaj, dobrá fotka na pozadie, nemáš to v hi-res?
Zvečerieva sa. Vlak uháňa vínorodým krajom popod úpätie vápencových Malých Karpát. Modra - Pezinok - Rača... V oknách sa ligocú ružence svetiel. B r a t i s l a v a ! Ten prešporský zámok pekný murovaný — čudujú sa z neho na Dunaj tí páni, čuduje sa z neho aj záhorský šuhaj: ako pekne tečie ten povestný Dunaj. Tí nádherní páni pilnú radu majú, že oni povestný Dunaj zahatajú; a tie naše Tatry zďaleka sa smejú; „Zahatajte, páni, keď máte nádeju!“ |
|
|
|
|
|
#966 |
|
Registered User
Likes (Received): 1
|
Len si neviem predstavit kam by sa presunula doprava z Noveho mosta, Apollo s Pristavnym su rano na prasknutie aj bez toho, Lafranconi by sa zapratal tiez cely
|
|
|
|
|
|
#967 |
|
Registered User
Likes (Received): 3
|
|
|
|
|
|
|
#968 |
|
Higher, better
Likes (Received): 87
|
a v prvom rade, nultý okruh je diaľnica, nie mestská komunikácia
|
|
|
|
|
|
#969 |
|
Registered User
Likes (Received): 52
|
![]() Prosim vas priatelia.....nelejte Futurosovi vodu na mlyn!!!! lebo sem da svoje nakresy riesenia veskerych problemov....a zadrbe vlakno na 20 stranach..... |
|
|
|
|
|
#970 |
|
Registered User
|
del
Last edited by alexander.27; November 25th, 2011 at 05:33 PM. |
|
|
|
|
|
#971 |
|
Registered User
Likes (Received): 15
|
hrad z Troch veží
|
|
|
|
|
|
#972 |
|
Registered User
|
Zadkom otočený Svätopluk
Pre budúcich návštevníkov hradu bude pripravené ešte jedno prekvapenie. Nedá sa povedať, že milé. Priamo pred hlavným vchodom do hradu, zadkom mu otočený, bude stáť sám Svätopluk. Presnejšie jeho socha zhotovená v historizujúcom spodobnení z obdobia baroka. Na základe objednávky súčasnej vlády Slovenskej republiky. Keď umiestnili Štefánika na plochu Eurovey, šlo, povedzme, o nevhodné umiestnenie. Keď spočinie Svätopluk pred vchodom do hradu, pôjde o: „Toto ste chceli Slováci, toto!“
neviem co je natom pravdy bolo to na jednom webe . skor kebyze sa kompetentny k tomu vyjadria |
|
|
|
|
|
#973 |
|
Registered User
|
![]() no zálezí ako bude postavená tá socha k hradu. a aj miesto. nevies nieco o tom lebo ak bude pred hradom a zadkom k hradu tak to berem normalne ved ked ho budu fotit s predu tak bude ta socha a za nou hrad ale zalezi ozaj na mieste umiestnia. ja si to s toho tvojho prispevku neviem predstavit. |
|
|
|
|
|
#974 |
|
Slovakiaaaa!!!!!!!!!!!!!!
Likes (Received): 1
|
a mali by tam zprisnit policajny dozor pokazde co tam idem su tam 14-15 rocne emacke pubertalne vyrastky s flasou vodky v ruke ozrate jak cinky...co si turisti mozu o slovakoch pomysliet
|
|
|
|
|
|
#975 |
|
Registered User
|
del
Last edited by alexander.27; November 25th, 2011 at 05:30 PM. |
|
|
|
|
|
#976 |
|
Registered User
|
[QUOTE=alexander.27;49035155]asi takto
Eugen Savojsky na Budinskom hrade presne tak som si to predstavoval inak pekné fotky z Pešti |
|
|
|
|
|
#977 |
|
Higher, better
Likes (Received): 87
|
myslím však, že Budínsky hrad je celkovo tak odlišný, že Eugen Savojský (ktorý mimochodom pre Budapešť aj má skutočný význam) sa tam takto vyslovene hodí
ak Svätopluk na hrade, tak niekde na východnej terase |
|
|
|
|
|
#978 |
|
Registered User
|
del
Last edited by alexander.27; November 25th, 2011 at 05:30 PM. |
|
|
|
|
|
#979 |
|
Moderator
Likes (Received): 69
|
Ešteže tu máme nový thread o sochách
. Mimochodom, neviem ako inak by mala byť tá socha otočená k hradu než zadkom ? Niekedy sa nestačím diviť na tom, na čo sa niektorí ľudia dokážu sťažovať, nabudúce tu bude niekto, kto sa bude sťažovať na to, že autobusy majú dvere len na jednej strane .
|
|
|
|
|
|
#980 |
|
Registered User
Likes (Received): 104
|
mozno ten clovek pozaduje kompromis. predkom k hradu, ale s hlavou vytocenou ponad rameno dozadu.
|
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | Rate This Thread |
|
|