|
|
| daily menu » rate the banner | guess the city | one on one |
|
|
#19341 | |
|
Registered User
Likes (Received): 2
|
Quote:
Pazi, kad je tebi juče posle onog gola iz offsajda išta moglo da se na ovom svetu svidi, to onda znači da je simbol fijata lep ... na četvrti stepen komparacije ![]() Meni liči da nema šanse da nas puste u evropu, vidiš da ni stadion neće da nam rade. Jel imaš neke informacije o tome? |
|
|
|
|
|
|
#19342 |
|
Registered User
Likes (Received): 0
|
Ok prošli su izbori, možete da prestanete da hvalite ono ruglo od spomenika. Hvala lepo.
|
|
|
|
|
|
#19343 |
|
komunalni
Likes (Received): 8
|
Radi se parking na Aerodrumu, ulica Atinska.
|
|
|
#19344 |
|
Registered User
|
Isto tako bi i tvoje pljuvanje moglo da se podvede pod predizborno/postizbornu kampanju. Nikome ne branim da misle o bilo kom projektu u ovom gradu šta hoće i ne mislim da time brane neku političku opciju, zato nemoj i ti meni da braniš da iznosim svoje mišljenje. Meni smetaju ovi kojima se ama baš ništa ne svidja i očigledno primaju honorar za takvo pisanje. Nemoj da se stavljaš na njihovu stranu jer ne pripadaš tamo.
|
|
|
|
|
|
#19345 |
|
Stalker
|
Pljuvanje je reci da je to ruglo od spomenika, kao i onaj krst ispred?
Negde daleko, daleko, na Sokolnickoj liniji, iza sedam pustih stanica iza tri srusena metro-mosta, iza hiljadu hiljada zeleznickih pragova, nalazi se carobni podzemni grad. Taj grad je zacaran, i u njega obicni ljudi ne mogu da udju. U njemu zive carobnjaci i samo oni mogu da ulaze i izlaze kroz gradsku kapiju. A iznad njega, na povrsini se nalazi veliki dvorac sa kulama, u kome su nekada ziveli ti mudri carobnjaci. Taj dvorac se zove... Univerzitet.
|
|
|
|
|
|
#19346 |
|
Registered User
|
|
|
|
|
|
|
#19347 | |
|
Registered User
|
Quote:
![]() A sto se tice Fiatovog znaka na kruznom toku, meni se svidja sama ideja da se na taj nacin iskoristi prazan prostor kruznog toka. A o estetici nisam nesto skolovan da pricam (kao i vecina ovde). Znak, kao znak, onako fino osvetljen me je obradovao po povratku iz Jagodine, kao sto me obraduje sve novo u nasem gradu, jer je vidan napredak u svim segmentima grada. Naravno, sve to moze bolje, ali ne zaboravite i mnogo gore i ne daj Boze da nam se zuti ponovo vrate u grad. To govorim i kao rodjeni Kragujevcanin i kao veliki navijac Radnickog, znajuci kako smo se proveli za te 4 godine lopovske vladavine brace Radosavljevic i zubara Rajkovica.
I posle svega ostala je strast Last edited by RadnickiKG; May 9th, 2012 at 01:57 AM. |
|
|
|
|
|
|
#19348 |
|
██████ 100% Kragujevčanin
Likes (Received): 38
|
Hocu li doziveti jednom da na ovom forumu prestane etiketiranje ljudi? Politika mi je poslednja rupa na svirali i ako nesto kritikujem, kritikujem jer je ruzno i nedostojno grada koji volim najvise na svetu i u kome zelim da nastavim da zivim. Ako sam odlucio da dam sebe, svoje obrazovanje i kreativnost gradu, valjda imam pravo da kazem da nesto ne valja. Ili pak nemam?
Kragujevac - Construction Update | Kragujevac 2013 - Photos | Kragujevac - Architecture | KGBUILD Facebook | KG CITY Facebook | ***Vesti i komentare, koji nemaju veze sa izgradnjom Kragujevca, molim Vas, postujte u Крагујевац | Kragujevac! Hvala!*** Kako postaviti sliku!? KGBUILD ::: Praćenje gradilišta ::: Kragujevac |
|
|
|
|
|
#19349 |
|
komunalni
Likes (Received): 8
|
Radovi na parkingu u Atinskoj se nastavljaju ka Pošti tj na slici gore se vidi početak a kad to završe prelaze na sledeći deo. Video sam obaveštenje za stanare na ulazima u toj ulici da pomere svoje automobile pa sam iz toga zaključio.
|
|
|
#19350 | |
|
Registered User
Likes (Received): 1
|
Quote:
![]() Lepo što će ovaj deo parkinga da srede, jer tu nisu mogla dva auta da se mimoiđu. A još lepše će biti ako srede ceo parking, jer je skroz prs'o. |
|
|
|
|
|
|
#19351 |
|
Registered User
|
|
|
|
|
|
|
#19352 |
|
Registered User
Likes (Received): 20
|
|
|
|
|
|
|
#19353 |
|
Registered User
|
![]()
|
|
|
|
|
|
#19354 |
|
Registered User
Likes (Received): 126
|
|
|
|
|
|
|
#19355 |
|
Registered User
|
|
|
|
|
|
|
#19356 |
|
Registered User
Likes (Received): 70
|
Samo da ne pocnu da izlaze Ra, Anubis, Set, Hator, Oziris i ekipa... Pa da pocnemo opet da pravimo piramide, a ne kola
|
|
|
#19357 | |
|
highways and roads
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#19358 |
|
Registered User
Likes (Received): 19
|
Odmah posle 3 svetskog rata i nuklearne radijacije ce se namnoziti veci broj mutanata, pa ce morati da grade i te blokove i slicne sadrzaje na zadovoljstvo buducih stavnonika istih. Dakle u skorije vreme...predosecam.
|
|
|
|
|
|
#19359 | |
|
Registered User
|
Quote:
![]() Genije
|
|
|
|
|
|
|
#19360 |
|
██████ 100% Kragujevčanin
Likes (Received): 38
|
Ja sam toliko bio zgranut, da nisam imao snage ni da prokomentarisem. Vazno je da je on bio u Parizu i da auto-put prolazi ispod stadiona. Iz ove dve cinjenice, dedukcijom je zakljucio da Lepenicu treba poplocati i pretvoriti u parking. Tako? ![]() Daleko je ovo od realizacija, pa i nemam nekog zara da objasnjavam zasto nisam za to da hala bude na Metinom brdu. Odavno smo pricali da ima mnogo boljih lokacija za istu. Takodje, ima precih lokacija za urbanizaciju i kada izuzmem levu obalu Lepenice, koja je kao urbanizovana...
Kragujevac - Construction Update | Kragujevac 2013 - Photos | Kragujevac - Architecture | KGBUILD Facebook | KG CITY Facebook | ***Vesti i komentare, koji nemaju veze sa izgradnjom Kragujevca, molim Vas, postujte u Крагујевац | Kragujevac! Hvala!*** Kako postaviti sliku!? KGBUILD ::: Praćenje gradilišta ::: Kragujevac |
|
|
|
![]() |
| Tags |
| Крагујевац, Србија, Шумадија, šumadija, arhitektura, gradilista, gradjevinarstvo, izgradnja, kgc, kragujevac, krst, projekti, serbia, srbija, urbanizam |
| Thread Tools | |
| Display Modes | Rate This Thread |
|
|