|
|
|
| daily menu » rate the banner | guess the city | one on one |
|
|
#1 |
|
Astral tourist
Likes (Received): 6
|
Dolný Kubín
Dovoľte mi prosím vytvoriť thread pre toto krásne (moje rodné) mesto, ktoré je tak povediac zmenšeninou Bratislavy.
Má Krásne malé Staré Mesto a rovnako aj panelákové sídliská, ako napr. Banisko, Bysterec, ..., a samozrejme v okolí rodinné domy. Každopádne je tam krásne, hory, Choč, Hviezdoslavov Kubín, ..., Kukučín, Margita Figuli .... lyžiarske strediská .... No a samozrejme aj dlhoročne odstavený obrovský WTF Tower ![]() ![]() Z histórie Súčasnosť Last edited by futuros; December 6th, 2007 at 09:01 AM. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Moderator
Likes (Received): 91
|
Futuros, if you are funding new thread write in English, please. It would be also good if you place here some map with location od this town and some facts. Maybe I'm pedant, but for example Hungarians hear about this town probably for the first time, so some intorduction would be great.
|
|
|
|
|
|
#3 | |
|
BANNED
Likes (Received): 3
|
Quote:
I visited DK few yrs ago, nice town..
|
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Registered User
Likes (Received): 0
|
|
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Registered User
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Moderator
Likes (Received): 91
|
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Astral tourist
|
Na Orave vyrastie miliardový komplex
Nový obchodno-spoločenský komplex má vyrásť v Dolnom Kubíne. Celková výška investície dosiahne zhruba jednu miliardu korún a bude sa rozprestierať na ploche 15-tisíc štvorcových metrov.
viac na http://reality.etrend.sk/120416/kome...ardovy-komplex Last edited by futuros; December 7th, 2007 at 11:49 PM. |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Astral tourist
|
Gymnázium, kde som kedysi šudoval (skôr nedával pozor
).Secondary Grammar School Last edited by futuros; December 8th, 2007 at 12:02 AM. |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Astral tourist
|
Možno že si ešte niekto na toto pamätá
![]() |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Non post padder
|
O blahokrasne zrejes Slovensko moje
pre tvoju krasu by som zodral topanky mnohe velmo mi chutis ako sladka medovina s pocitom hrdym ti vravim domovina |
|
|
|
|
|
#11 |
|
Следить за силами Тьмы
|
|
|
|
#12 |
|
Registered User
|
dobre fotky...pridaj viac...celkom fajn mesto ja osobne som tam nikdy nebol je to trochu odruky z Brezna...a vlastne teraz ani niesom v Sk.
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
Следить за силами Тьмы
|
Teraz niemam viacej fotiek .Za par tizdnou som v Kubine , odfotim vsetko a potom ich sem pridam.
|
|
|
#14 |
|
Registered User
Likes (Received): 47
|
Pekne mesto,krasna priroda.Len Futuros,ak to co si v uvode spomenul ze je to akoby zmensenina Bratislavy,tak podla tych kriterii co si napisal je zmenseninou BA asi kazde Slovenske mesto a mestecko.
V Modre tiez mame pekne centrum,sidliska,rodinne domy,len len ten WTF tower u nas rozobrali.Heh,a dokonca to bol wtf z kotolne. ale nevadi ,mame jeden mensi este.![]()
..dúfam, že to nikto nepočúva, zabezpečil som na tento rok 35, na budúci rok asi 40, plus teda ďalšie veci. Zabezpečil som ich, ako tie peniaze, vlastnou hlavou...To, že sa pri tom motal Fedor, nemôže znamenať, že ma niekto bude držať za gule, to sa nesmie stať...Som sa vymanil od Fedora a povedal som: Fedor, ja som dal do toho hlavu a nie ty si dal do toho hlavu, takže ja budem teraz o niektorých veciach rozhodovať..." SLOVAK CITIES - - S L O V E N S K É M E S T Á - |
|
|
|
|
|
#15 |
|
Следить за силами Тьмы
|
Tieto fotky niesu moc dobre lebo su fotene mobilom .Bohuzial som zabudol zo sebou zobrat normalny fotiak .
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
#16 |
|
... blinding storm...
|
|
|
|
|
|
|
#17 | |
|
Registered User
Likes (Received): 1
|
Quote:
a WTF tower mame tiez, myslim ze dokonca sa este aj vyuziva. Aj sportove haly sme si natlacili na jednu kopu ako na tehelnom poli, vratane kupaliska
|
|
|
|
|
|
|
#18 |
|
Astral tourist
|
Na sídlisku Brezovec pribudnú nové byty za milióny
DOLNÝ KUBÍN 20. marca (SITA) – V Dolnom Kubíne by mali tento rok začať s výstavbou bytového komplexu s 50 bytmi na sídlisku Brezovec. Ide o projekt Kubínske terasy, ktorého súčasťou majú byť aj byty s veľkou terasou. Jeho investorom bude spoločnosť Václavů s. r. o., informoval dnes agentúru SITA zástupca primátora mesta Roman Matejov.
... ![]() ![]() ![]() viac na http://www.sme.sk/c/3787588/Na-sidli...a-miliony.html
|
|
|
#19 |
|
Registered User
Likes (Received): 47
|
Som prijemne prekvapeny,cele mesto vyzera fajn.A okolita sceneria,to je nieco uzasne.Len tak dalej Dolny Kubin.
![]() Ake je to vlastne velke?aj rozlohou aj obyvatelmi by ma zaujimalo.
..dúfam, že to nikto nepočúva, zabezpečil som na tento rok 35, na budúci rok asi 40, plus teda ďalšie veci. Zabezpečil som ich, ako tie peniaze, vlastnou hlavou...To, že sa pri tom motal Fedor, nemôže znamenať, že ma niekto bude držať za gule, to sa nesmie stať...Som sa vymanil od Fedora a povedal som: Fedor, ja som dal do toho hlavu a nie ty si dal do toho hlavu, takže ja budem teraz o niektorých veciach rozhodovať..." SLOVAK CITIES - - S L O V E N S K É M E S T Á - |
|
|
|
|
|
#20 |
|
Registered User
Likes (Received): 2
|
pocet obyvatelov cca 20000, rozloha cca 55km2 (z toho 2/3 kopce :D)
kedze aj ja som odtialto, pridam par fotiek a neake info
![]() Namestie ![]() Pohlad z kuzminova ![]() Mesto ![]() Kolonadovy most ![]() ![]() ![]() ![]() Zimny stadion ![]() vyhlad ![]() Co sa tyka vystavby: Mesto v súčasnosti nepripravuje výstavbu nájomných bytov, podporuje však výstavbu bytov prostredníctvom podnikateľských subjektov. V rámci bytovej výstavby sú v lokalite sídliska Brezovec tento rok plánované aj ďalšie dve investičné akcie. Tri prepojené bytové domy, ktorých súčasťou majú byť podzemné garáže a detské ihrisko vyrastú pod Ulicou Ľudovíta Štúra. Celkovo tam bude 87 bytov, postaví ich spoločnosť Elania, a.s. z Dolného Kubína. Druhou investíciou je projekt žilinskej spoločnosti Slovpanel, ktorá naprojektovala 25 dvojizbových a trojizbových bytov. Celkový investičný náklad je približne 46 mil. Sk. Do konca roka odovzdajú na sídlisku Brezovec aj nový bytový dom s desiatimi bytmi a garážami, ktorý stavia spoločnosť VT System, s.r.o. z Dolného Kubína. Vedľa Tesca a Lidlu vyrastie Stop Shop http://www.novinyorava.sk/index.php?act=show&c_id=8965 Aquario v Dolnom Kubíne do Vianoc http://reality.etrend.sk/komercne-ne...oc/125260.html uvidime ci postavia obidva... ![]() To je zatial vsetko odomna c u next time
Last edited by cibula; January 21st, 2011 at 03:41 PM. Reason: obrazky zmizli |
|
|
|
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | Rate This Thread |
|
|