|
|
| daily menu » rate the banner | guess the city | one on one |
|
|
#241 |
|
Registered User
Likes (Received): 1
|
![]() ![]() Mas samozrejme pravdu, ale South city nie je jediny vacsi projekt co sa planuje v Bratislave. Budu to mat tazke naplnit aj ked to budu stavat 10 rokov. Mozno ak zacne byt dostatocne velky nadbytok bytov konecne pride aj k buraniu/znizovaniu panelakov. Last edited by Michal.B.Kovac; July 11th, 2009 at 06:22 PM. |
|
|
|
|
|
#242 |
|
Moderator
Likes (Received): 71
|
Veď Bratislava má aj najväčší potenciál pre takéto projekty. Zatiaľ čo do takej NR sa budú sťahovať skôr ľudia z blízkeho okolia, Bratislava bude priťahovať ľudí z celého Slovenska. Ak by som išiel ešte viac do budúcnosti, tak sa možno stane aj cieľom pre ľudí zo zahraničia.
|
|
|
|
|
|
#243 | |
|
BANNED
Likes (Received): 0
|
Quote:
![]() Preco by si mal clovek vybrat namiesto svojej dediny dalsiu, a najma tak predrazenu, s takymi mizernymi sluzbami, ked ma v okoli aj normalne mesta - Prg, Wie, Bud, ktore mu za rovnaku cenu, alebo skor lacnejsie, ponukaju ovela kvalitnejsi zivot s ovela lepsimi sluzbami a moznostami uplatnenia sa? ![]() A len tak mimochodom, vystahovanim Hornej Oravy by si sposobil Slovensku taku kulturnu a duchovnu ranu, s ktorej by sa zrejme uz nespamatalo. ![]()
Last edited by milan11; July 11th, 2009 at 07:07 PM. |
|
|
|
|
|
|
#244 |
|
Hello
Likes (Received): 6
|
|
|
|
|
|
|
#245 |
|
BANNED
|
A teraz trochu normalne.
Ja som velmi rad, ze sa tento projekt zacne stavat. Samozrejme, ze tento projekt je uplnym nezmyslom a je prezentovany v ovela lepsom svetle, ako bude skutocnost, samozrejme, ze Ba magistrat pri jeho schvalovani znova zlyhal a dokazal svoju neschopnost a neodbornost, ale aj tak som rad. Cim vacsia konkurencia totiz, tym vacsi tlak na ceny. Aj ked sa Cresco naivne domnieva, ze po Troch Veziach spravi dalsi miliardovy biznis, uz aspon mozeme vidiet tlaky od verejnosti a Cresco uz robi prezentaciu na zaklade rodinnych domov, zelene a malopodlaznosti. Samozrejme, v clanku sa docitame, ze vacsina obyvatelov bude aj tak zit v bytovkach, ktore maju mat pri Petrzalke az 8 poschodi, cize vlastne znova pojde o dalsie priame pokracovanie nasho stareho, dobre znameho komunistickeho petrzalskeho konceptu byvania, stareho 50 rokov, ale aj tak mozeme vidiet aspon pokrok v mysleni MILINA a predstavitelov Cresca, ked uz aspon vedia, co ludia skutocne chcu a uz sa ich snazia iba tak trosku ojebat. ![]() Takze k MILINOVMU snu nedojde. Tento projekt je totiz prilis velky nato, aby sa dal zacat stavat naraz, cize dojde k jeho rozdeleniu na niekolko etap. Ja osobne predpokladam, ze v prvej etape sa zacne vystavba toho, co si Cresco mysli, ze bude najmansi problem predat - a to budu rodinne domy a nizkopodlazna vystavba. Ich cena bude samozrejme stale limitovana krizou (2011-13), ale aj znacnou vzdialenostou od centra a najma blizkostou madarskej a rakuskej hranice, kde su tie ceny ovela nizsie ako v BA. Taktiez predpokladam, ze v tej dobe budu uz ostatni developeri dostatocne pouceni a zacnu s kvalitnou a pritazlivou vystavbou aj v ovela blizsej vzdialenosti od centra a kedze ceny vtedy budu na ovela nizsej urovni, ako tie dnesne, bude naozaj radost a bude z coho vyberat. Takze predpokladam, ze tento projekt prinesie naozaj potrebnu konkurenciu z hladiska tak cenovej hladiny, ako aj z hladiska kvality konceptu byvania. A kvoli jeho masovosti nakoniec k vystavbe tych 8-poschodoviek ani vobec nedojde. A tym padom sa nam Juzne mesto zmeni na kvalitnu stvrt s prevazne rodinnymi domkami, bezne dostupnymi a s mnozstvom zelene.
|
|
|
|
|
|
#246 | |
|
BANNED
|
Quote:
Ja som tu uz davno tvrdil, ze keby som bol ja predsedom vlady, juzne Slovensko Madarom podarujem, za nejake symbolicke odskodne. Akurat by som mal jednu podmienku - vymenu obyvatelstva. Vsetkych, co sa hlasia k Madarskej narodnosti(tu je zaradene aj jedno urcite specifikum) by som nastahoval na ten juh a vsetkych Slovakov odtial prestahoval na Slovensko. Akurat bu som si dal od Madarska zaplatit za to prestahovanie tych Slovakov a za ich nove ubytovanie. Tie peniaze by som potom pouzil na znovurestartovanie nasho realitneho trhu.
|
|
|
|
|
|
|
#247 | |
|
Hello
Likes (Received): 6
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#248 |
|
Registered User
Likes (Received): 40
|
Och,tu uz sme fakt hlboko
..dúfam, že to nikto nepočúva, zabezpečil som na tento rok 35, na budúci rok asi 40, plus teda ďalšie veci. Zabezpečil som ich, ako tie peniaze, vlastnou hlavou...To, že sa pri tom motal Fedor, nemôže znamenať, že ma niekto bude držať za gule, to sa nesmie stať...Som sa vymanil od Fedora a povedal som: Fedor, ja som dal do toho hlavu a nie ty si dal do toho hlavu, takže ja budem teraz o niektorých veciach rozhodovať..." SLOVAK CITIES - - S L O V E N S K É M E S T Á - |
|
|
|
|
|
#249 | |
|
Registered User
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#250 |
|
Registered User
Likes (Received): 29
|
only the slow ones though
|
|
|
|
|
|
#251 |
|
BANNED
|
No wonder someone is quite desperate with such a humourless life.
Last edited by milan11; July 12th, 2009 at 08:19 PM. |
|
|
|
|
|
#252 |
|
Registered User
|
![]() Ja som to nemyslel v zlom, ale ak si to tak pochopil tak newa. |
|
|
|
|
|
#253 | |
|
Moderator
Likes (Received): 71
|
Realitné megaprojekty: Ako v lete na saniach
Quote:
).
|
|
|
|
|
|
|
#254 |
|
illuminatus
Likes (Received): 166
|
|
|
|
#255 | |
|
Higher, better
Likes (Received): 87
|
Južné mesto začína s výstavbou bytov
http://www.asb.sk/architektura/proje...ytov-3307.html
Quote:
![]()
|
|
|
|
|
|
|
#256 |
|
Warrior of Blasphemy
|
A aj realne tam aspon hrabka nejaky ten bager? Vie niekto?
|
|
|
#257 |
|
Registered User
Likes (Received): 19
|
pochybujem
|
|
|
|
|
|
#258 |
|
Registered User
Likes (Received): 3
|
Bývam na konci Petržalky a nič som si nevšimol, iba upravovali zem na mieste kde má byť Danube hala, ale to už dávnejšie
|
|
|
|
|
|
#259 |
|
Warrior of Blasphemy
|
Tak to takych projektov uz pozname, co sa stavaju uz dlhe roky..
|
|
|
#260 |
|
Registered User
Likes (Received): 19
|
Niektore su dokonca postavene ale este nikto ich nevidel
|
|
|