|
|
| daily menu » rate the banner | guess the city | one on one |
|
|||||||
| Північ і центр | North and center » Дніпропетровськ / Dnipropetrovsk | Вінниця / Vinnytsia |
![]() |
|
|
Thread Tools | Rate Thread | Display Modes |
|
|
#1 |
|
Yanukovich nash boh
Likes (Received): 205
|
Krivoy Rog | Кривий Рiг | будівництво | строительство
Так большой мегполис (самый протяженный город в Украине) а информации ноль. Так что вот решил открыть ветку
![]() Недавно открытый 4-зальный Мультиплекс в Victory Plaza: |
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Yanukovich nash boh
Likes (Received): 205
|
![]() Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Moderator
|
Строительство синагоги еврейской общины «ХАБАД ЛЮБАВИЧ» в городе Кривой Рог
Проект фирмы «Мастер-проект». Архитектор В. Штефан. Конструкции фирмы «ДеКонструктор» Конструкторы: А.Прокуратов, О.Прокуратова. Проектирование: 2006 год. Строительство: 2007-2009 год. Здание синагоги расположено в центральной части города. На противоположной стороне улицы расположена Криворожская горная академия. Конструктивная схема здания: Наружные несущие кирпичные стены, со встроенным монолитным ж.б. каркасом. В перекрытии и покрытии применяются также и металлические конструкции. Грунтовые условия – первый тип по просадочности. Вода на отметке 8м от поверхности. Несущей кровлей грунтов для забивных свай служат: глины и щебень железистых сланцев ![]() ![]() Строительство ![]() ![]() ![]() http://www.konstr.narod.ru/sinagoga2.htm |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Moderator
|
ТРЦ «Солнечная галерея»
![]() ![]() ![]() Место расположения: Кривой Рог Адрес: пл. 30-летия Победы, 1 Общая площадь: 38 500 кв.м Площадь в аренду (ТЦ/ТРЦ): 30 655 кв.м. Год открытия: 1 фаза – 2007г, 2 фаза – 2008 Тип: торгово-развлекательный центр Количество этажей: 2 этажа Парковка: подземный паркинг на 198 машиномест, наземный – на 502 машиноместа Девелопер: «Панорама Груп» Разработка концепции: Spazzio Design Архитектурное бюро: Spazzio Design Строительная компания: «Криворожиндустрой» Управляющая компания: «Панорама Груп» Брокеридж: Colliers International Минимальный срок аренды: от трех и более лет Операционные расходы: по договоренности Рекламные расходы: по договоренности Условия аренды: по договоренности ТРЦ Victory Plaza ![]() Место расположения: Кривой Рог Адрес: ул. Лермонтова Общая площадь: 30 000 кв.м. Площадь в аренду (ТЦ/ТРЦ): 25 000 кв.м. Интернет-сайт: www.victoryplaza.com.ua Парковка: 700 м/м. http://www.malls.com.ua/trc/?PAGEN_1=6 |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Moderator
|
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Zp Style
|
більше схоже на концепт, наврядчи його збудують
а назва просто пісєц
|
|
|
#7 |
|
Moderator
|
А чому тоді в низу дата закінчення будівництва,та харектеристика написана?...був би концепт то взагаліб нічого не писали!
І як раз таки торгові центри саме найменше постраждали від кризи,по Києву он практично всі добудовуються,ТЦ як раз таки там і збудують,тим більше для токого великого міста. Зараз он в місті Червоноград що в Львівській області ,населеня якого 50 тис .чол будують ТРЦ тіпа «Солнечная галерея» і це на таке невелике населення. IllyaDe,чому ти такий писиміст? Last edited by _Hawk_; March 8th, 2009 at 03:08 PM. |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Zp Style
|
хто тобі сказав що я песеміст? я мало що знаю про той Червоноград, і не дуже багато знаю про Кривий, але те що знаю дає мені право не вірити в тещо цей проект зявиться в 2010
по-друге ти сам прекрасно знаєш що в Україні сроки будівництва завжди зміщюються П.С. Я вірю лише в те що бачу на власні очі
Last edited by IllyaDe; March 8th, 2009 at 05:24 PM. |
|
|
|
|
|
#9 | |
|
Moderator
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Moderator
|
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
Zp Style
|
а адреси цих будівель можна знайти?
|
|
|
#12 |
|
Moderator
|
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
Zp Style
|
а також приймаю заявки на що обовязково тре побачить в Кривому Розі(адреси), куди зайти(адреси)
|
|
|
#14 |
|
Zp Style
|
|
|
|
#15 |
|
Zp Style
|
Вчорашній Апдейт
Соціальна реклама ![]() Генделик ![]() Банк Форум ![]() УкрСибБанк ![]() Якась фігня ![]() Новий Тц, до речі помітив що в них дуже вилика кількість ТЦ по всьому місту, причому дійсно великих як для такого міста ![]() ![]() ![]() ![]() П.С. Знайдіть Пятницу на чьому фото ![]() Іще ТЦ ![]() ![]() Окей ![]() Якийсь Гіпермаркет ![]() Церква ![]() ПрокредитБанк ![]() Фокстрот ![]() Кривий Ріг теж вболіває за Шахтар ![]() Готель Аврора ![]() БЦ ![]() ТЦ ![]() Дзвіниця ![]() Будиночки чесних шахтарів ![]() ![]() ![]() ![]() Також бачили декілька будуючих багатоповерхівок, але їх не фотографували
|
|
|
#16 |
|
Moderator
|
Дякую за фото,ти що вже в Кривий Ріг на виходних зганяв?
Я вчора так для прикола вирішив в Бровари зганяти,трошки апдейт міста зробити,то в мене подібний фоторепортаж до твого получився. |
|
|
|
|
|
#17 | |
|
Zp Style
|
Quote:
![]() http://www.skyscrapercity.com/showthread.php?t=819374
|
|
|
|
#18 |
|
Moderator
|
Швидко ви!
Ну і які враження від міста? |
|
|
|
|
|
#19 |
|
Zp Style
|
Смешоной городишка, веселый городишка, у*банский город
Более подробный отчет жди от Пятницы через N-ное время
|
|
|
#20 |
|
Moderator
|
Шось місто мені дуже бідним здалось,по рівню розвитку воно мені чомусь нагадало Бровари,от тільки в Кривому Розі населення 700 тис.чол а в Броварах 86 тис.чоп.
Я там хоч не був але здогадуюсь як воно виглядає,більша половина міста це приватний сектор з халупами іноді зустрічаються особняки,по районах розкидані декілька хрушовок, зустрічаються совкові будинки але більшісь таких будинків у жалюгідному стані.В місті дохрена ще совкової архітектури та сімволіки,куча промзон,дороги роздолбані,людей на вулицях не багато,по місту дофіга гопоти які гуляють по місту з бутилкою пива в руці. Місто мені чомусь здалося депресивним. |
|
|
|
![]() |
| Tags |
| Кривий Рiг, krivoy rog |
| Thread Tools | |
| Display Modes | Rate This Thread |
|
|