|
|
| daily menu » rate the banner | guess the city | one on one |
|
|
#5901 | |
|
Registered User
Likes (Received): 128
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#5902 | |
|
Registered User
Likes (Received): 0
|
Quote:
Daca traficul creste se poate modifica la ceva de genul: ![]() Map link dar imi dau seama ca si costurile de executie la cel de mai sus is mult mai mari avand un nivel in plus Oricum, costurile ar fi justificate daca traficul creste asa mult.
|
|
|
|
|
|
|
#5903 | |||
|
securistofob
|
Quote:
excelent, chiar asteptam stirea asta, dar ce inseamna o banda pe sens in plus...adica cate 2 pe sens? oare or face un nod adevarat acuma sau tot porcaria aia cu 2 giratorii?bai cata energie pentru 200.000 de euro mah nene, jumate din cat a sifonat ridzi la costinesti...ce de circ...nici nu se dadeau doi functionari din pat jos daca era spaga...dara pentru teren. Quote:
Quote:
"Şi cum spune Mircea Eliade, cosmosul este capodopera zeilor, mutatis mutandis, armonia spaţiului ocupat de români în exteriorul graniţelor este capodopera lui William Gabriel Brânză." Magda Jianu, Profesor Universitatea Bucuresti, Director in MEN. Last edited by emilul; November 21st, 2011 at 06:42 PM. |
|||
|
|
|
|
|
#5904 |
|
Registered User
Likes (Received): 29
|
Va fi o autostrada de 3+3 benzi pe sens. Asa era prevazuta de la inceput sa fie pana la Moara Vlasiei (daca o sa masori pe google earth latimea autostrazii o sa constati ca acolo incap mai mult de 2 benzi pe sens). Pe urma compari latimea de pe Bucuresti-Moara Vlasiei cu latimea pe care o are de exemplu A2 sau A3 si o sa-ti dai seama
|
|
|
|
|
|
#5905 | |
|
Registered User
Likes (Received): 14
|
Quote:
PS. Daca ar fi dupa mine Nobelul ar fi in buzunarul tau. Numai la literatura. |
|
|
|
|
|
|
#5906 | |
|
Registered User
Likes (Received): 360
|
Quote:
Desi-mi vorbesti pe inteles / Eu nu te pot pricepe ![]() PS. Pe ceata densa si rece, toamna, la temperaturi sub 3 grade, viteza maxima recomandata este 60 km/h. Asta in caz ca nu mai tii minte despre ce vorbim. |
|
|
|
|
|
|
#5907 | |
|
Registered User
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#5908 | |
|
Registered User
Likes (Received): 47
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#5909 | |
|
Registered User
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#5910 |
|
Registered User
|
|
|
|
|
|
|
#5911 | |
|
Registered User
Likes (Received): 397
|
Quote:
De exemplu pe timp de ceasa densa, la vizibilitatea sub 50m, viteza maxima de circulatie este de 50km/h, reglementata prin codul rutier. Cum anume vedem ca vizibilitatea e sub 50m? Foarte simplu: In Germania pe margine sunt amplasate niste benzi reflectorizante (stâlpisori de 50 cm inaltime) din 50 in 50 de metri, de obicei pe partea dreapta a autostrazii. Daca avem dificultati in a vedea doua astfel de benzi concomitent, inseamna ca vizibilitatea e spre 50m. Atunici SI NUMAI ATUNCI trebuie aprinse farurile de ceata. IAR CINE ARE APRINSE FARURILE DE CEATA NU ARE VOIE SA CIRCULE CU MAI MULT DE 50km/h. (atentie: în Austria sunt alte reguli, acolo este permisa aprinderea farurilor de ceata la cel mai mic semn de ceata, si trebuie stinse numai când ceata dispare de tot) In România insa se pare ca BIZONII n-au auzit de PUTEREA NATURII si au impresia ca ei sunt la putere. Au impresia ca omul poate stapâni fenomene meteo extreme cum ar fi ceata densa, vânt puternic, ninsoare puternica.
|
|
|
|
#5912 | |
|
Registered User
Likes (Received): 9
|
Quote:
Nu stiu daca aceasta va fi locatia finala (stiu ca pe cel cu dezmembrarile de acolo din zona nu l-au lasat sa se extinda spre deal ca vinea bechtel-ul pe vremea aia ).E intradevar mai ok zona mentionata de tine unde si vizibilitatea e mult mai buna pe cateva sute de m in ambele directii pe E60 si ar fi loc de orice acolo. |
|
|
|
|
|
|
#5913 | |
|
Registered User
|
Quote:
Oricum daca ii asa aproape de deal un nod ca si cel propus de mine ar fi mai simplu de realizat deoarece DN15 (E60) ii ridicata deja in partea dinspre deal, tot ceea ce trebuie sa faca ii s-o ridice inainte de AT, asta ar trebui sa vina imediat dupa curba la stanga cand te desparti de calea ferata. Cam asa: ![]() Map Link |
|
|
|
|
|
|
#5914 |
|
securistofob
|
bah domnilor, nu ar fi mai normal sa discutai de noduri si de utilizarea autostrazilor pe topicul Motorways...unde se discuta de Valea Jiului acuma?
intreb...nu dau report.
"Şi cum spune Mircea Eliade, cosmosul este capodopera zeilor, mutatis mutandis, armonia spaţiului ocupat de români în exteriorul graniţelor este capodopera lui William Gabriel Brânză." Magda Jianu, Profesor Universitatea Bucuresti, Director in MEN. |
|
|
|
|
|
#5915 |
|
Registered User
|
|
|
|
|
|
|
#5916 | |
|
Registered User
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#5917 | |
|
Registered User
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#5918 |
|
securistofob
|
am discutat prea mult de starea vremii...sper ca s-a lamurit, mai ales ca s-a inchis si autostrada...ar fi vrmea pe A3 sa discutam de extinderea A3 de la CB la Bucuresti de exemplu care e stirea anului dupa rezilierea contractului cu Bechtel.
Oricum, nu cred sa ii doara la basca de cum vedem noi nodurile...ei tot giratorii stiu sa faca si la ce trafic e pe A3 nu am auzit sa li se infunde. Si nu e mare mister...de unde sa vina masini pe A3....de pe DN1,...care un drum cu o banda pe sens? Cat despre orasele celea nici nu merita sa vorbim de nod pana nu au macar o centura...singurele noduri ar trebui sa fie cu expresul care face conexiunea la CIV (naiba stie cand l-or face) si cu autostrada care merge la Iasi (si aia la fel)...si poate cu centurile Brasov, Cluj si Tg. Mures, dar cand o fi cazul sa aiba si astea niste centuri la doua benzi ne gandim...pana atunci niste giratorii pe DN1 o sa sa isi faca treaba.
"Şi cum spune Mircea Eliade, cosmosul este capodopera zeilor, mutatis mutandis, armonia spaţiului ocupat de români în exteriorul graniţelor este capodopera lui William Gabriel Brânză." Magda Jianu, Profesor Universitatea Bucuresti, Director in MEN. Last edited by emilul; November 22nd, 2011 at 11:30 AM. |
|
|
|
|
|
#5919 | |
|
Registered User
|
Quote:
Traficul nu cred ca o sa fie mare, chiar mic zic eu. Argumentul meu (explicat si mai sus) ii ca nu vad de ce ar fi mai scump decat unul tip trompeta si sens giratoriu mic la E60, tot doua poduri peste autostrada ai. In plus, bretelele aditionale ar trebui sa fie mai scurte si mai compacte, daca te uiti la cel de la Luna ii mult asfalt in plus (implicit mai mult teren de expropriat) pana intri pe autostrada. Parere personala: cel de la Luna ar trebui sa coste mai mult decat cel propus de mine si ii de 5 ori mai urat si mai nepractic (avantajele explicate in primul meu post).
|
|
|
|
|
|
|
#5920 | |
|
Registered User
|