|
|
|
| daily menu » rate the banner | guess the city | one on one |
|
|||||||
| Infrastructure & Transport Infrastructure projects, transport & mobility |
| Global Announcement |
|
SkyscraperCity needs your help to do some house cleaning! please click here for more info! |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
#5981 | |
|
Registered User
Likes (Received): 11
|
Quote:
Alooooooooooooooo ministerullllllllllll....... Maine e gata celebra "saptamana viitoare" ........................ Concluziile cand le tragem pentru Gilau - Nadasel? oare "saptamana viitoare"? |
|
|
|
|
|
|
#5982 | |
|
We are all pax.
Likes (Received): 110
|
Quote:
![]() Back to A3 now...
|
|
|
|
|
|
|
#5983 | |
|
Registered User
Likes (Received): 339
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#5984 |
|
Registered User
Likes (Received): 17
|
sa nu vedem poze de pe bucuresti-ploiesti de vreo 3 saptamani pe forum?
|
|
|
|
|
|
#5985 | |
|
Registered User
Likes (Received): 51
|
Autostrada nu are cum si de ce sa treaca prin E Ploiestiului care e total neindustrializat, sunt doar sate linistite si dealuri (cu exceptia rafinariei lukoil), pe cand pe partea de vest e rafinaria Brazi,sunt parcuri industriale mari cum ar fi cel de la Crang sau PLoiesti West Park, care s-au dezvoltat acolo tocmai pentru a avea acces f. usor la autostrada si deci la Bucuresti si restul tarii.
Quote:
Mi se intampla destul de des sa ma urc in masina si sa ma plimb brambura prin tot orasul...incepe sa-mi placa ce vad. HAI PLOIESTI!!! Last edited by Sex Shop; November 25th, 2011 at 02:21 PM. |
|
|
|
|
|
|
#5986 |
|
Moderator
Likes (Received): 69
|
Sunt o gramada de autostrazi care sunt taxate intre orase iar portiunea care e strict centura orasului nu e taxata. Nu e nici un fel de problema asta. Si de ce nu s-ar face poduri pentru fiecare intersectie? Nu e ceva deosebit de complicat, uitata-te la A1 Bucuresti-Pitesti e plina de poduri la fiecare drum local.
|
|
|
#5987 | |
|
Registered User
Likes (Received): 0
|
Quote:
Voi mai da doar două răspunsuri. La desenul pe care l-am prezentat mai undeva mai sus (cu varianta prin estul Ploieştiului), cineva spunea că varianta prin est e mult mai lungă decât prin vest. Am măsurat pe Google Earth şi între cele două puncte extreme, varianta prin est desenată de mine are aproximativ 30 km, iar varianta prin vest aproximativ 27 km. Deci difereţa este, aş zice, nesemnificativă (e drept că în varianta prin vest, din cei 27 km. putem considera că vreo 6,5 sunt deja construiţi... - dar, strict ca distanţe, diferenţa e de vreo 3 km.). În legătură cu ce spunea Sex Shop, că autostrada prin est nu ar folosi ploieştenilor, eu aş zice că ea va fi folosită în cea mai mare parte de cei care tranzitează Ploieştiul, adică de cei care vor călători pe autostradă între Braşov şi Bucureşti. De aceea, pentru ploieşteni e mai puţin important pe unde ar trece. Ploieştenii rămân cu actuala centură de vest şi cu drumurile de legătură din celelalte părţi ale oraşului, şi cu ce se va mai construi sau reabilita din ele, care fac un fel de "ring" şi acum, dar un ring imperfect.
|
|
|
|
#5988 |
|
Moderator
|
Problema nu e lungimea, ci faptul ca intr-o zona de campie ai construi autostrada prin singura parte cu dealuri plus doua poduri peste raul din estul Ploiestiului, crescand destul de mult costul constructiei.
|
|
|
#5989 | |
|
Registered User
|
Quote:
Mă refeream strict la argumentul invocat mai sus. Pe de altă parte, având în vedere perspectiva oricum îndepărtată de timp în care se va realiza această autostradă, pot spune că sunt convins că odată, mai devreme sau mai târziu, vom avea şi pe la estul Ploieştiului o autostradă...
|
|
|
|
#5990 | |
|
Registered User
Likes (Received): 19
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#5991 |
|
Moderator
Likes (Received): 50
|
Readuc in discutie intrarea A3 in Bucuresti si rezolvarea intersectarilor.
O noua propunere personala :
|
|
|
#5992 |
|
Registered User
Likes (Received): 525
|
excelenta propunere tazz'...Chiar daca nu s-ar realiza decât o parte din legaturi in prima instanta din cauza banilor, cam asa ma asteptam sa se gândeasca la nivel CNADNR pe termen lung. Din pacate la noi inca domneste sensul giratoriu la capat de autostrada ![]() ![]()
|
|
|
#5993 | |
|
Registered User
Likes (Received): 51
|
Quote:
În cadrul Ploiești West Park activează furnizorul american de echipamente și servicii pentru industria de petrol sișgaze Lufkin Industries precum și producătorul britanic de bunuri de larg consum Unilever[4]. Prima clădire destinată activităților logistice din cadrul parcului a fost inaugurată la data de 19 mai 2010, fiind luată în primire de Unilever[5]. Pentru cei care au dezvoltat acest proiect urias si pt cei care au dezvoltat parcul industria,l de la Crang, e foarte important ca autostrada sa treaca la 2 pasi de ei, daca li se spunea ca autostrada va trece prin E, dezvoltau parcul prin E.
|
|
|
|
#5994 | ||
|
Registered User
|
Quote:
Quote:
|
||
|
|
|
|
|
#5995 |
|
Moderator
Likes (Received): 50
|
Multumesc vancouverro!
Probabil ca le va mai trebui vreo 5-10 ani sa-si dea seama ca giratoriile nu fac fata cu brio in orice situatie de trafic , si probabil vor reproiecta nodurile. Era totusi bine sa gandeasca aceste noi lucrari de infrastructura ,in perspectiva , cu 2-3 pasi inainte, nu doar pentru ce se intampla azi si maine.
|
|
|
#5996 |
|
Registered User
Likes (Received): 19
|
lamuriti-ma si pe mine putin, de ce nu o sa se continue pana la comarnic in viitorul apropriat?
|
|
|
|
|
|
#5997 |
|
Registered User
|
nu e trafic suficient pentru 2+2 (DN1) si 2+2 (A3)
|
|
|
|
|
|
#5998 | |
|
Inginer constructor
|
Quote:
Din pacate, portiunea Ploiesti - Comarnic - Brasov - Fagaras - Tg. Mures nu se afla pe nici o lista de cofinantare (inca). Oricum, la cate sunt deja pe listele de cofinantare, nu sunt convins ca avem bani sa le cofinantam si pe alea, daramite sa facem altele noi. Are si johnnyh dreptate, pentru zona Ploiesti-Comarnic DN1 e suficient momentan din punct de vedere al traficului, dar cred ca totusi problema principala sunt banii. |
|
|
|
|
|
|
#6000 |
|
Moderator
|
Banii, si faptul ca DN1 Ploiesti-Comarnic e unul din cele mai calitative DN-uri din Romania. 2+2, doar 2 sate pe parcurs, intersectie (soon to be) denivelata la intrarea in Campina etc Cred ca va fi ultima portiune de pe A3 care va fi facuta.
|
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|