|
|
|
| daily menu » rate the banner | guess the city | one on one |
|
|||||||
| Infrastructure & Transport Infrastructure projects, transport & mobility |
| Global Announcement |
|
SkyscraperCity needs your help to do some house cleaning! please click here for more info! |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
#7642 | |
|
BANNED
Likes (Received): 67
|
Quote:
![]() le luara cati ani sa astepte ca sa o puna iar de o reactualizare?! ar trebui pusi sa plateasca din buzunarele lor banii studiilor nemernicii care le fac si ne lasa sa putrezeasca. |
|
|
|
|
|
|
#7643 |
|
Registered User
Likes (Received): 43
|
Macar daca tot fac studiile de fezabilitate ar fi fost bine sa se ocupe si de expropieri ca alea dureaza foarte mult la noi si de cele mai multe ori intarzie demararea lucrarilor dar ti-ai gasit
|
|
|
|
|
|
#7644 |
|
Registered User
Likes (Received): 555
|
5 mai 2012: A3 Bucuresti - Ploiesti
Sa va spun o poveste din octombrie 2012. Era noastra. Va aflati in Bucuresti la intersectia Gherghitei cu inelul median al Bucurestiului, candva numit "Autostrada suspendata a lui Oprescu". Astazi "suspendata" este la sol si ceea ce vedeti in fata voastra este un superb giratoriu de intersectie dintre cele doua artere. Pe deasupra voastra trece Autostrada Bucuresti-Ploiesti, iar cat vedeti cu ochii, pe langa calea ferata, inelul median se continua spre Pasajul Pipera. ![]() Daca ati venit pe A3 dinspre Ploiesti, atunci ati venit pe aici. ![]() Ati urcat podul peste Calea Ferata Bucuresti Constanta ![]() ![]() Si ati coborat aici spre Colentina ![]() In dreapta Bucurestiul va intampina cu districtul de business, Aviatiei - Pipera. ![]() Si ajungeti in giratoriul de la capatul autostrazii. ![]() De aici puteti sa o luati fie la dreapta spre Fabrica de Glucoza, fie inapoi pe langa autostrada pana la inelul median, fie pe aici pe strada Gherghitei, devenita intre timp bulevard 2x2. ![]() ![]() ![]() Desi s-ar putea sa nu fie o idee buna, pentru ca la intersectia Colentina, Fundeni si Andronache se cam ingusteaza si e reteta numai buna de ambuteiaj. ![]() ![]() Daca povestea vi se pare prea fantastica, don't shot the messenger. Se prea poate sa fii uitat anul si totusi sa fi fost vorba de 2112. Caz in care imi cer umil scuze... Dar pentru conformitate, nu e povestea mea. E "Povestea lui PUZ" ![]()
Last edited by Baiazid; May 22nd, 2012 at 02:34 PM. |
|
|
|
|
|
#7645 |
|
Registered User
|
Trecand peste partea SF, sublima, dar greu de imaginat in teren azi, langa Cartierul Domus, pe strada Popasului / Emil Racovita au aparut intr-adevar tarusi de marcaj si decopertari care indica limita terasamentului autostrazii, sectiunea Bucuresti - Centura Bucuresti. Adica imediata continuare spre Ploiesti a povestii de mai devreme.
![]() ![]() Prin fata acestor blocuri si paralel cu ele, A3 va urca peste strada Popasului situata in dreapta acestei fotografii. ![]() PS. Va urma... |
|
|
|
|
|
#7646 |
|
Registered User
Likes (Received): 43
|
Baiazid frumos documentar...Felicitari![]() Putin hazliu pot sa zic
|
|
|
|
|
|
#7647 |
|
Registered User
Likes (Received): 48
|
Baiazid,
Eu trec zilnic pe linga tarusii aia! Stii de cind sunt pusi si de cind e trasat aliniamentul? De la sfirsitul lui decembrie 2012. Am tot asteptat sa demareze lucrarile dupa 1 ianuarie, dupa 7 ianuarie, dupa 10 ianuarie!Vreme buna semne de demarare a lucrarilor ioc. Dupa aia a inceput zapada.Str Popasului - Emil Racovita a fost inchisa de citeva ori din cauza zapezii de 2 metri.Cind a inceput sa se incalzeasca indeajuns de mult tarusii au iesit din zapada ca niste ghiocei.S-a topit tot, s-a uscat pamintul, vreme f buna de lucru. Activitate 0!!!!!! Astazi, 5 mai, activitate 0! Sanse de a finaliza A3 la intrarea in Bucuresti anul asta - nu prea cred. Oricum montajul tau de mai sus e mortal! Crezi ca vara viitoare avem sanse sa vedem macar A3. De suspendata nu are rost sa vb. |
|
|
|
|
|
#7648 |
|
Registered User
Likes (Received): 48
|
A, am uitat sa iti spun. Tot terenul din zona este constituit din parcele imense de teren apatinind doar citorva proprietari.
Ex: tot terenul dintre cartierul Domus si padurea Andronache e al fratilor Negoita.Au fost expropiati pe un pret de 50 de ori mai mic decit cereau. Probabil ca asteapta finalizarea A3 pentru a construi un hotel in zona.Asta se vorbeste de mult in zona.Asteapta autostrada pentru a face investitii ulterior.Oricum terenul care i-a ramas e mare. |
|
|
|
|
|
#7649 |
|
Registered User
Likes (Received): 10
|
salut, urmaresc de mult forumul dar abea acum mi-am facut un cont.
imi place foarte mult cum ar trebuii sa se dezvolte zona actualei pepiniere. una din marile mele probleme cu bucurestiu fiind cum se dezvolta stradutele si bulevardele inguste si fara trotuare...sper sa avem parte de dezvoltari ca aceasta si in viitor |
|
|
|
|
|
#7650 |
|
Registered User
Likes (Received): 19
|
Hai mai las o incolo, ce e asa important in Moldova cat sa ia fata celorlalte prioecte de autostrada de acum ?!?!
Cu nodul ala ne am lamurit, se va face o frectie la picior de lemn, si intr o zi cu soare, probabil, ori se va ingropa calea ferata, ori se va face un nod mai tip spaghetti, cum am mai facut o schema mai demult |
|
|
|
|
|
#7651 |
|
Registered User
|
Efort sustinut pe tronsoanele A3 pe masura ce se apropie data promisa de 15 mai. Ritm impresionant de aceasta data. Si c-o fi sau nu 15 mai, pe santiere se munceste ca si cand vor sa termine lucrarea, nu ca si cand isi fac de lucru.
Podul peste balta de la Moara Vlasiei, spre Bucuresti, iar in plan indepartat podul DJ 101 peste A3 (o precizare: la Moara Vlasiei NU este nod!! ): ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Imediat langa pod se asfalteaza si se pregateste asfaltarea: ![]()
Last edited by Baiazid; May 6th, 2012 at 12:23 AM. |
|
|
|
|
|
#7652 |
|
Registered User
Likes (Received): 85
|
![]() wtf,astia chiar vor sa o termine!
|
|
|
|
|
|
#7653 |
|
Registered User
|
La podul DJ101 peste A3 din Moara Vlasiei, progresul in ultima saptamana este vizibil.
Intai de toate azi chiar se lucra: ![]() Podul si rampa de coborare spre Moara Vlasiei au avansat mult. ![]() ![]() Cel mai bine progresul se vede din pozele comparative: ![]() ![]()
|
|
|
|
|
|
#7654 |
|
Registered User
Likes (Received): 526
|
Super reportajul, multumim @Baiazid.
O singura mica mentiune pentru profesionisti: asfaltul se asterne, nu se toarna.
|
|
|
#7655 |
|
Registered User
|
|
|
|
|
|
|
#7656 |
|
Registered User
|
Si cu asta ajungem la ultimele doua puncte nevralgice: Nodul Snagov si Podul Cociovalistea.
![]() Insist asupra urmatorului aspect, pentru ca am mai vazut multe confuzii pe aceasta tema: intre capetele proiectate din Bucuresti si Ploiesti exista DOAR DOUA NODURI pe A3 si anume Centura Bucuresti si, respectiv, Snagov. In afara de cele doua nu exista nici un alt nod pe aceasta sectiune de autostrada. Toate celelalte accese construite sunt exclusiv accese de urgenta si sunt prezente la toate traversarile de drumuri judetene pe care le-am vazut. Insa ele nu sunt destinate accesului public. Accesul la Nodul Snagov se face pe DC 184, atat din Snagov (intre Ghermanesti si Snagov Sat) - 3.6 km, cat si din Moara Vlasiei 4.4 km. Diferenta intre cele doua accese este ca reabiitarea si upgradeul primului la nivel de drum de acces in autostrada este inclus in proiectul autostrazii, in vreme ce dinspre Moara Vlasiei drumul este simplu pietruit. De fapt singura portiune neasfaltata din intreg DC 184 este Moara Vlasiei - A3. |
|
|
|
|
|
#7657 |
|
Registered User
|
Accesul din Moara Vlasiei are farmecu lui "romanesc"
![]() O casa stramba. ![]() Un drum pietruit prin padure. ![]() ![]() ![]() Ma rog, pietruit sau nu... ![]() Dar care in final te urca pe autostrada ![]() Printre niste... case (?!) Secolul XIX se-ntalneste cu XXI la 20 km de Bucuresti. ![]()
|
|
|
|
|
|
#7658 |
|
Registered User
|
Cu totul alta este situatia pe acelasi DC184, de indata ce trece de nodul cu A3 si se indreapta spre Snagov. Deh...
Platforma pare profil DN 1x1, evident asfaltata sau in curs de. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() La liziera padurii cineva se pregateste de deschiderea autostrazii. Pare a fi un viitor hotel (?!) ![]() Apoi drumul de legatura continua prin padure. ![]() La iesirea in DJ101B mai sunt cam 200m de lucru. ![]() ![]() Organizarea de santier este de exceptie ![]()
|
|
|
|
|
|
#7659 |
|
Registered User
|
Si acum inapoi la nodul propriu-zis si la Podul Cociovalistea.
Podul este pregatit de asfaltare si nu mai pare sa fie motiv de intarziere ![]()
|
|
|
|
|
|
#7660 |
|
BANNED
Likes (Received): 67
|
15 e ca si cazut. mai au o saptamana si ei n-au turnat placa.
|
|
|
|
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|