|
|
| daily menu » rate the banner | guess the city | one on one |
|
|||||||
| Захід | West » Львів / Lviv | Iвaнo-Фpaнкiвcьк / Ivano-Frankivsk | Хмельницький / Khmelnytskyi |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
#21 |
|
Юзьо Обсерватор
Likes (Received): 0
|
Крим просто крутий полігон для наших військ.....
Який я декадент? Я син народа, Що вгору йде, хоч був запертий в льох. Мій поклик: праця, щастя і свобода, Я є мужик, пролог, не епілог. Я з п'ющими за пліт не виливаю, З їдцями їм, для бійки маю бук, На празнику життя не позіваю, Та в бідності не опускаю рук. Не паразит я, що дуріє з жиру, Що в будні тільки й дума про процент, А для пісень на «шрррум» настроїть ліру. Який же я у біса декадент? - Франко |
|
|
|
|
|
#22 |
|
Старий Мейсон
|
При чому тут комунiсти? Бiзнес є бiзнес.
|
|
|
#23 |
|
BANNED
|
на західній україні немає нормальної інфраструктури для розвитку масового туризму
ніприклад нема нормального швидкого залізничного з"єднання між києвлм і івано-франківськом. нормально було б відновити міст через дністер і налагодити пряме сполучення через тернопіль, оминаючи львів саме місто може перетоворитися на якийсь український аналог кітцбюеля чи сант-моріца. звичайно не для багатих. архітектура є відповідна, потрібен нормальний сервіс і транспортна інфраструктура. передовсім нормальні поїзди, в яких можна було б і лижі з собою брати і ровер літом і щоб сучасно виглядали |
|
|
|
|
|
#24 | |
|
Proud Ukrainian
Likes (Received): 30
|
Quote:
Я це розумію, але нажаль такі речі не вирішує місцева влада, це вже до УЗ і МінТрансу... Якби це залежало від місцевої влади я гарантую це було б уже зроблено... Міський транспорт у Франківську нариклад на хорошому рівні, Богдан виграв тендер і тепер є монополістом пасажирських пперевезень в місті, тому поняття маршрутка у нас практично відсутня. Потихеньку мінятюь і тролейбуси.... У місті нема недоглянутих парків, зелених зон. Всі архітектурні памятки доглянуті і регулярно реставруються.По кількості зведеної житлової площі на душу населення Франківськ поступається тільки Києву. Про супермаркети й ТЦ я взагалі мовчу... Лишень на 2008 рік заплановано здати 20 000+ торг площі. І це додаток до вже існуючих 90-100тис м... і все це у місті де є лишень 250 тис населення. Я впевнений що наша місцева влада теж не свята, але якщо б кожний обл. центр в Україні міг похвалитись і такими досягненнями то люди б набагато менше нарікали на владу.
|
|
|
|
#25 |
|
Старий Мейсон
|
Iвано Франкiвськ справдi не погано виглядає на тлi iнших мiст. На кожну голову Франкiвська йде приблизно 2,273 гривнi проти 1,800 у Львовi по бюджетним мiрках.
|
|
|
#26 |
|
Thinking...
Likes (Received): 2
|
А где можно найти сводную статистику городских бюджетов городов Украины?
|
|
|
|
|
|
#27 |
|
Старий Мейсон
|
|
|
|
#28 | |
|
I<3VAG
Likes (Received): 24
|
Quote:
Цікаво який бюджет у Росіян..у містах де понад 500 тис населення.Дякую за фото, мені дуже сподобадось. нефіга ми не бідна держава чи як там одні там про нас завжди п**дять ![]()
|
|
|
|
#29 |
|
BANNED
Likes (Received): 7
|
Я дивлюсь на це з іншого боку... Карпати vs Крим. Карпати може і поступаються Австрії, Швейцарії та Ліхтенштейну, але зато я не знаю навіть одного Українця який їздить кататись на лижах за кордон. Всі в Карпатах, тепер зрівнюєм Крим. Ціни високі, сервіс слабкуватий, всі хто мають фінансові можливості їдуть в Єгипет чи Турцію. От туризм. Хоча потенціал Криму зовсім не менший ніж у Карпат, от де грає роль політика комуністів Криму...
- Причина в Совковому менталітеті кримчан і не охоті мінятися. Для них европа то ніби якась проказа, але все що в росії то "шик". Був в Алупці - там туристичний потенціал ого-го, але місто засране, якийсь закритий дворець піонерів, статуйка Леніна (чи може Галана, фіг його знає) і куча кіосків. Культури обслуговування клієнта взагалі не має - пішли в ресторан з патіо (самий центральний з патіо на площу) - там співали шансон! Я попросив щоб заспівали щось французське - в них на весь репертуар була ОДНА французська пісня а все решта тюремний блатняк тіпа "Гаспада Ахфіцери". Кротше треба туда заселити галицьких вуйків і навели би порядок
|
|
|
|
|
|
#30 | |
|
I<3VAG
Likes (Received): 24
|
Quote:
..таке не тільки в Криму крутять та по свій державі!..Я цього літа наслухався тільки так у кафе ітд.
|
|
|
|
#31 |
|
BANNED
Likes (Received): 3
|
Крим, як він зараз є - це курорти для бидлюків.
|
|
|
|
|
|
#32 |
|
СМЕРТЬ
|
Фотки супер!
Мене здивувала кількість та якість забудови! Ха-Ха - але на бидлюках теж можна і потрібно гроші заробляти
|
|
|
#33 |
|
BANNED
|
|
|
|
|
|
|
#34 |
|
BANNED
|
Гороші не пахнуть, але бути бидлячим курортом - не гідна справа
|
|
|
|
|
|
#35 | |
|
BANNED
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#36 |
|
Старий Мейсон
|
А як це зрозумiти, "бидлюки". Хто саме бидлюки?
|
|
|
#37 |
|
BANNED
|
|
|
|
|
|
|
#38 |
|
Старий Мейсон
|
Все одно не зрозумiв.
|
|
|
#39 |
|
Юзьо Обсерватор
|
Для "блатних" які полюблюють шансон і бидляцьку ту постсовкову культуру.
Рагулі які думають шо вони круті.....
Який я декадент? Я син народа, Що вгору йде, хоч був запертий в льох. Мій поклик: праця, щастя і свобода, Я є мужик, пролог, не епілог. Я з п'ющими за пліт не виливаю, З їдцями їм, для бійки маю бук, На празнику життя не позіваю, Та в бідності не опускаю рук. Не паразит я, що дуріє з жиру, Що в будні тільки й дума про процент, А для пісень на «шрррум» настроїть ліру. Який же я у біса декадент? - Франко |
|
|
|
|
|
#40 |
|
BANNED
|
|
|