|
|
|
| daily menu » rate the banner | guess the city | one on one |
|
|||||||
| Projekti in Gradnja Projects and construction |
| Global Announcement |
|
SkyscraperCity needs your help to do some house cleaning! please click here for more info! |
![]() |
|
|
Thread Tools |
Rating:
|
Display Modes |
|
|
#121 |
|
EL DŽEJ
Likes (Received): 205
|
7.12.08
Zelena jama-Atrium [IMG]http://i38.************/autl55.jpg[/IMG] [IMG]http://i37.************/32zt7bq.jpg[/IMG] [IMG]http://i33.************/2afbo15.jpg[/IMG] [IMG]http://i33.************/11bt0dz.jpg[/IMG] Zelena jama MOL [IMG]http://i37.************/2e3pbib.jpg[/IMG] |
|
|
|
|
|
#122 |
|
Registered User
Likes (Received): 2
|
neki na hitro
![]() ![]() Upam da bodo tle spodi res dali drevesa, kot na renderju... drugače zgleda zelo pusto
|
|
|
|
|
|
#123 |
|
Registered User
Likes (Received): 8
|
Mimogrede, kaj ustavlja na tej postaji, glede na to, da ni nobenih številk kot na ostalih postajah, karta in vozni redi pa so?
|
|
|
#124 |
|
Unregistered user
Likes (Received): 18
|
Nič... Mogoče je namenjena tramvaju. =)
|
|
|
|
|
|
#125 |
|
lublana je metropola
Likes (Received): 0
|
27?
|
|
|
|
|
|
#126 |
|
Unregistered user
Likes (Received): 18
|
27K, 27, 12 in 2, vendar noben ne ustavi tukaj. Vsaj po Geopediji ne.
|
|
|
|
|
|
#127 |
|
Moderator
Likes (Received): 109
|
Mogoče bodo, ko bodo bloki naseljeni. Zdaj res ne vidim smisla, da bi bilo odprto postajališče za dostop do avtohiše.
|
|
|
|
|
|
#128 |
|
Capital of Slovenia
|
![]() Postaja ni v uporabi, kar piše tudi na obvestilu v vitrini. |
|
|
|
|
|
#129 |
|
Registered User
Likes (Received): 12
|
MOL - 13.12.2008
Moram reči da mi tale stavba v živo izgleda zelo dobro, sivi odtenek res paše tja.
Je bila ravno gužva na Šmartinski tak da sem iz avta uspel posneti tole fotko: ![]() Pogled z bencinske črpalke: ![]() ![]() Pogled pri Avtohiši: ![]() Malo naokoli stavbe: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gradnja bodočih stavb MOLa. Naj ponovno pohvalim dalavce, ki so kljub celodnevnemu deževanju pridno delali (ravno ko sem odhajal sem videl eno "hruško" betona ki je odšla, drugo ki se je nameščala, in tretjo ki se je ravno postavila v vrsto): ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Popolnoma zanemarjeno zelenje poleg MOL stavbe, ki še čaka na bodoče gradnje: ![]() ![]() Tako, dobro jutranjo internetno povezavo sem poskušal kar najbolje izkoristiti, sedaj pa grem na faks
|
|
|
|
|
|
#130 |
|
Registered User
Likes (Received): 21
|
Super update
|
|
|
|
|
|
#131 |
|
Registered User
Likes (Received): 14
|
Če kdo od tujcev spremlja tele update zadnjih 14 dni, si verjetno misli da živimo v Indiji (Monsun)
|
|
|
|
|
|
#132 |
|
Registered User
Likes (Received): 14
|
|
|
|
|
|
|
#133 |
|
Registered User
|
Atrium 13.12.2008
sam kdo bi pa gradil če bi blo 3 metre snega
mah res, vreme je grozno do kraja. ko sem hodil prejšni teden po ljubljani in delal fotke sem imel teko blatne in premočene čevlje kot še nikdar prej. ampak ok, vse za čimboljši zorni kot slikanja ![]() Pogled z bencinske črpalke: ![]() nikakor mi ni uspelo najti kakih res dobrih pozicij: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() tlele sem pa čist preveč optimističen hodil naokoli, da bi dobil kak lep pogled "z neba" na gradbišče, samo nikakor ni uspelo. malo je manjkalo da nisem pozvonil na kakih vratih in vprašal če lahko slikam z njihovega balkona ![]() ![]() ![]() ![]() še opazka ali dve: prav nalašč sem se zapeljal po Kavcičevi ulici, ki jo nameravajo v prihodnosti podaljšati (se ne spomnem če tudi razširiti) in ugotovil da ima cesta resnično velik potencial! Ob cesti sem videl tudi veliko tistih malih-skupinskih-zaporednih avtogaraž, ki bi sprostile kar nekaj mesta na tem območju, v primeru da bi se jih znebili... |
|
|
|
|
|
#134 |
|
Registered User
|
Merkator Center Šmartinska 19.12.2008
Slike sem posnel prejšnji teden, mislim da je bilo v petek, 19.12.2008. Če se ne motim je bilo v tem topicu veliko govora o tem, zakaj je Merkator postavil nov Center tukaj, ko pa ima le nekaj metrov naprej že odprtega. Vsi, ki so novi Merkator že videli seveda poznajo odgovor, vsem ostalim pa bom "skrivnost" zaupal jaz... Novi Merkator je namreč nekajkrat večji od tistega palčka
Pa tudi lokacija je izjemna, predvsem glede na to da Merkator svojega centra v BTCju nima (sedaj ga niti ne potrebije) pa tudi območje okoli njega se bo v prihodnjem zelo razvijalo. Torej, prilagam nekaj slikc novega Merkatorja, in kot boste lahko ugotovili je zraven tudi nekaj panoramskih slik, ki sem se jih naučil delati zadnjič pri Dunajskih Kristalih Notranjosti nisem slikal, ker me je varnostnica malo čudno gledala ![]() ![]() Panoramski pogledi na novi Merkator Center Šmartinska z Šmarinske ceste: ![]() ![]() Vhod v Merkator Center Šmartinska: ![]() Kaj vse najdemo v novem Merkatorju: ![]() "Stopnice" primerne za nakupovalne in otroške vozičke, ki vodijo do garaže (pogled navzdol), in panoramski pogled v garaži NA STREHI: ![]() ![]() ![]() Še dva pogleda na spodnje parkirišče in dovozom v garažo: ![]() ![]() Panoramski pogled JV fasade in parkirišča. Vidite lahko tudi uvoz za vozila v garažo na strehi Merkatorja: ![]() ![]() Tukaj na levi strani se že vozi avto po novem krožišču: ![]() Novo krožišče, kot vidite je načrtovan še en krak: ![]() Pa še "obelisk", ki obvešča o izvozih v krožišče: ![]() Slika Južnega dela Merkatorja, kjer je nekaj malega parkirišč, predvsem namenjenih dostavi: ![]() Zahodna fasada skupaj s stopnicami, ki vodijo iz garaže na strehi Merkatorja (verjetno je uporaba stopnic mišljena kot zasilni izhod v primeru nesreče):
|
|
|
|
|
|
#135 |
|
Opasni
Likes (Received): 1
|
Lep tale Merkator
Kako je pa kaj s prometom (ppromet kot biznis mislim) ?
|
|
|
|
|
|
#136 |
|
Registered User
Likes (Received): 2
|
Lepo urejen je ta Mercator. Upam, da bodo zdaj tistega neuglednega v BTC zaprli.
|
|
|
|
|
|
#137 |
|
Registered User
Likes (Received): 3
|
Kerga neugledenga v BTC? Tisti v Jaršah je prenovljen, če pa ciljaš na tistega malega v hali A, pa se mi zdi, da ga ni več.
|
|
|
|
|
|
#138 |
|
EL DŽEJ
|
29.1.09
![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
|
|
#139 |
|
EL DŽEJ
|
22.2.09
žerjavi ![]() ![]() Dolžina tega bloka je .![]() Ah, ni mi ratal celga ujet v objektiv, pa še slika je zanič,ampak vseeno. ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
|
|
#140 |
|
Registered User
|
Atrium