daily menu » rate the banner | guess the city | one on oneforums map | privacy policy | DMCA | news magazine | posting guidelines

Go Back   SkyscraperCity > European Forums > Foro de Rascacielos Españoles > Foros regionales > Catalunya > Infraestructures i transports

Infraestructures i transports Infraestructuras y transportes / Infrastructures e transpòrtsGlobal Announcement

As a general reminder, please respect others and respect copyrights. Go here to familiarize yourself with our posting policy.


Reply

 
Thread Tools
Old September 18th, 2004, 11:31 PM   #1
Sky
24/7
 
Join Date: Sep 2002
Location: Lleida
Posts: 22,434
Likes (Received): 3346

Aeroport de la Seu d'Urgell - Andorra

L'alcalde de la Seu d'Urgell, Jordi Ausàs, va reclamar a Espanya i Andorra un acord ràpid per reobrir l'aeroport de la Seu, que segons uns primers estudis de viabilitat tindria un potencial de 41.000 passatgers a l'any. Maragall, per la seva part, va dir que a Catalunya "fem riure" respecte a França pel que fa a instal·lacions aeroportuàries i va avançar que la base de la producció del nou helicòpter militar europeu se situarà en una de les regions presents a la Comunitat de Treball del Pirineu.

--

AVUI.
Sky no está en línea   Reply With Quote

Sponsored Links
Old October 4th, 2004, 09:04 PM   #2
Sky
24/7
 
Join Date: Sep 2002
Location: Lleida
Posts: 22,434
Likes (Received): 3346

El Govern, predisposat a reobrir l'Aeroport de la Seu

"El Govern espanyol és favorable a la reobertura de l'aeroport de la Seu d'Urgell, però cal abordar qüestions tècniques i financeres". Són les paraules del president José Luís Rodríguez Zapatero en el marc de la primera cimera hispano-andorra celebrada a Madrid. Els dos executius analitzaran la possible posada en marxa de les instal.lacions de l'Alt Urgell en les properes setmanes.

--

SEGRE.
Sky no está en línea   Reply With Quote
Old October 5th, 2004, 08:19 PM   #3
maple
life
 
maple's Avatar
 
Join Date: Jun 2004
Location: BCN
Posts: 238
Likes (Received): 0

Zapatero manté el compromís del Govern amb l'aeroport de la Seu

Zapatero manté el compromís del Govern amb l'aeroport de la Seu

EFE | Madrid

José Luis Rodríguez Zapatero va assegurar ahir, després de reunir-se a Madrid amb el seu homòleg andorrà, el primer ministre Marc Forné, que el govern espanyol té un «gran interès» i mostra una «disposició favorable» a impulsar el projecte de l'aeroport Andorra-Pirineus, ubicat a la Seu d'Urgell.

El bisbe de la Seu d'Urgell i copríncep d'Andorra, Joan Enric Vives, també formava part de la delegació andorrana que ahir era de visita institucional a Madrid. Vives va dinar amb els reis d'Espanya al palau de la Zarzuela i després va ser rebut per Zapatero. El president del govern espanyol va assegurar que el ministeri de Foment es reunirà «en les properes setmanes» amb autoritats del Principat d'Andorra per començar a tractar els aspectes «tècnics i de finançament» del projecte d'aeroport, en el qual també s'ha mostrat interessat a col·laborar el Govern de la Ge neralitat. El mes de juny passat, en la seva primera visita a l'Alt Urgell, el delegat del Govern de la Generalitat , Jaume Gilabert, va assegurar que «estem molt interessats a participar, no només en la gestió d'aquest aeroport, sinó en el traspàs de competències de ports i aeroports d'arreu de Catalunya» .

D'altra banda, després de la reunió, el primer ministre andorrà també va recordar, quan els periodistes li van preguntar si havia tractat el tema de la llengua en la reunió amb Zapatero, que per al seu govern «defensar el català és una obvietat» , perquè s'emmarca en l'obligació de l'executiu andorrà de preservar la pròpia identitat del Principat, que inclou una cultura i una llengua que Andorra «comparteix fraternalment» amb la resta de catalanoparlants.
__________________
Great Expectations
maple no está en línea   Reply With Quote
Old October 25th, 2004, 04:06 PM   #4
Sky
24/7
 
Join Date: Sep 2002
Location: Lleida
Posts: 22,434
Likes (Received): 3346

ERC anuncia que la Generalitat es podria fer càrrec de l'aeroport de la Seu

• Gràcies a un conveni amb el Govern central per comprar la infraestructura, deixant al marge Andorra

Govern central i la Generalitat tenen la intenció de comprar l'aeroport de la Seu d'Urgell, que passaria a ser de titularitat catalana. El diputat lleidatà d'Esquerra Republicana de Catalunya (ERC) al Congrés, Jordi Ramon, ha anunciat avui a la capital del Segrià que els pressupostos de l'Estat per al 2005 obren una reserva de diners per concretar l'operació. El conveni de col.laboració deixaria al marge l'executiu andorrà que, fins ara, havia d'assumir la gestió de l'aeroport. "La intenció és comprar-lo i transferir-lo a l'Administració catalana. Llavors ja veurem quin conveni es fa amb Andorra", ha argumentat Ramon.

Els republicans s'atribueixen el mèrit d'haver desencallat un projecte que porta temps aturat. L'únic diputat lleidatà a la cambra baixa destaca que és un pas important per les comunicacions del Pirineu, recordant que "mentre sigui de titularitat privada, ningú hi pot invertir". De tota manera, Jordi Ramon reconeix que encara no han parlat d'inversions concretes. "Abans d'iniciar les negociacions no podem posar preu", ha explicat.

Els pressupostos generals per l'any vinent també inclouen una partida per impulsar el Pla d'Excel.lència Turística de la ciutat de Lleida. El projecte global suposa 18 milions d'euros, tot i que en la primera anualitat se n'invertiran entre 4 i 5. Jordi Ramon també destaca que l'Estat destinarà 16 milions d'euros per impulsar la xarxa fèrria de les comarques de Ponent. Aquest capítol inclou les millores de la línies de la Pobla i Manresa, a banda d'un estudi informatiu per crear un nou trajecte entre Cervera i Igualada.

--

SEGRE.
Sky no está en línea   Reply With Quote
Old October 25th, 2004, 04:22 PM   #5
pedro
Luz-Light-Éclairage-光
 
pedro's Avatar
 
Join Date: Nov 2003
Location: Zaragoza
Posts: 13,580
Likes (Received): 2104

Voy a trobar escribir aquest post en catalá....


¿Unés aquest aeroport?
Aquest estiu fui de Sort a L'Andorra y cuando baixas el port fins la Seo la vista del vall est molt bona y no vi cao aeroport ni pista de aterrizaje.

Joer que dificil se me hace, perdonar que cambie al castellano. ¿Por donde cae?
Estuve mirando al bajar el puerto y no vi nada y luego al ir de LA Seo a Lleida trampoco vi nada. ¿Donde está excatamente?
pedro no está en línea   Reply With Quote
Old November 5th, 2004, 04:09 PM   #6
Sky
24/7
 
Join Date: Sep 2002
Location: Lleida
Posts: 22,434
Likes (Received): 3346

La Generalitat no està interessada en gestionar l'aeroport de la Seu

• Tot i que vol col·laborar en el que Andorra demani

La Generalitat no està interessada en gestionar l'aeroport de la Seu d'Urgell. Esquerra Republicana (ERC) havia anunciat que el protagonisme seria de Catalunya, però el portaveu del Govern català, Joaquim Nadal, assegura que la negociació bàsica l'han de fer Madrid i Andorra. En la línia que defensen els socialistes, la partida que preveuen els pressupostos de l'Estat seria per iniciar converses "a nivell internacional". Tot i això, Nadal ha remarcat que el seu executiu està obert a la col.laboració perquè la reobertura de les instal.lacions tiri endavant. "La Generalitat ja li ha comunicat al Govern d'Andorra que està disposada a ajudar", ha dit el conseller de Política Territorial. Això sí, en temes de la seva competència "com els accessos o les implicacions urbanístiques de l'ampliació". Nadal ha estat contundent en afirmar que "en la mesura que Andorra està disposada a gestionar de comú acord amb Aena, nosaltres estem completament d'acord".

El portaveu de l'Executiu també ha parlat del futur aeroport de Lleida, assegurant que el projecte segueix el seu calendari amb els primers contactes per la compra de terrenys. El responsable de Política Territorial ha fet aquestes declaracions durant una visita a les obres de la variant de Balaguer i ha anunciat que el Govern acaba d'adjudicar noves actuacions en carreteres de la província de Lleida per valor d'uns 11 milions d'euros. D'altra banda, Joaquim Nadal ha recordat que els pressupostos de la Generalitat per al 2005 inclouen partides importants per a Ponent en temes com la variant sud de Lleida, que comptarà amb 872.000 euros. Abans d'abordar el desdoblament, la Generalitat prioritzarà els enllaços "de comú acord amb l'Ajuntament". Entre les novetats, destaca la variant de les Borges Blanques. Per a un primer tram entre l'Albagés i Castelldans s'han previst 150.000 euros.

--

SEGRE.
Sky no está en línea   Reply With Quote
Old November 7th, 2004, 12:11 PM   #7
Sky
24/7
 
Join Date: Sep 2002
Location: Lleida
Posts: 22,434
Likes (Received): 3346

Puigcercós nega que el seu partit hagi parlat sobre la gestió de l'aeroport de la Seu d'Urgell

El secretari general d'Esquerra Republicana de Catalunya (ERC) nega que el seu partit hagi parlat sobre la gestió de l'aeroport de la Seu d'Urgell. Des de Guissona, Joan Puigcercós ha manifestat que comparteixen el parer del conseller de Política Territorial, Joaquim Nadal, que aposta perquè Madrid i Andorra portin les negociacions. No obstant, el també diputat al Congrés recorda que la seva formació defensa que la Generalitat sigui l'autoritat aeroportuària de Catalunya.

Per Joan Puigcercós, el debat sobre la gestió de l'aeroport de la Seu d'Urgell és l'últim esgraó de la cadena. De moment, diu, cal disposar de diners perquè la reobertura tiri endavant. En aquest sentit, ha recordat que els propers pressupostos ja contemplen una partida d'un milió d'euros. "Si en aquests moments hi ha una partida és perquè Esquerra ha fet aquesta esmena. Un milió d'euros per començar a fer els tràmits, els estudis jurídics, per la compra o pels processos legals que facin falta. El secretari general d'Esquerra també s'ha referit a la polèmica sobre les traduccions de la Constitució al "català-valencià". Ha demanat a José Luís Rodríguez Zapatero que esmeni el seu error i ha qüestionat Pasqual Maragall per canviar de parer tan ràpidament i ha afegit que "potser sí que haurem de començar a sospitar que cada vegada que truquen de Madrid es canvia de pensament".

--

SEGRE.
Sky no está en línea   Reply With Quote
Old November 7th, 2004, 08:40 PM   #8
dirdam
Registered User
 
dirdam's Avatar
 
Join Date: Dec 2003
Posts: 13,124
Likes (Received): 5688

La Generalitat no pot pretendre gestionar només els aeroports que l'interessi. Si es vol gestionar el Prat, Reus o Girona no es poden negar a gestionar la Seu.
dirdam no está en línea   Reply With Quote
Old November 18th, 2004, 05:25 PM   #9
Sky
24/7
 
Join Date: Sep 2002
Location: Lleida
Posts: 22,434
Likes (Received): 3346

Andorra proposa obrir l'Aeroport Internacional dels Pirineus al 2006

El cap de govern d'Andorra, Marc Forné, ha proposat accelerar els tràmits per fer possible la reobertura de l'aeroport de la Seu d'Urgell al 2006, que segons la seva estimació tindrà un cost de 40 milions d'euros. Forné ha avançat que algunes companyies aèries ja s'han interessat per operar al futur Aeroport Internacional Andorra-Pirineus. Andorra vol posar una data definitiva a l'obertura de l'aeroport dels Pirineus, una infraestructura que el govern del Principat considera "essencial" per al seu desenvolupament econòmic i turístic. El cap de govern ha anunciat el seu desig que '"a l'any 2006 es pogués obrir" i ha xifrat en 40 milions d'euros la inversió necessària, amb la compra dels terrenys inclosa. Forné ha dit que les negociacions amb l'estat espanyol "han avançat molt" i confia que "l'empenta serà definitiva". El cap de govern també ha anunciat que algunes companyies aèries espanyoles s'han posat en contacte amb Andorra per manifestar el seu interès en operar al futur Aeroport Internacional, com per exemple Air Europa. Una proposta és establir vols entre la Seu d'Urgell i Mallorca.

--

SEGRE.
Sky no está en línea   Reply With Quote
Old August 31st, 2005, 10:20 AM   #10
cfranch
Registered User
 
Join Date: Jun 2005
Posts: 946
Likes (Received): 87

Maragall impulsa el aeropuerto de La Seu d'Urgell

PAU ECHAUZ - 31/08/2005
LLEIDA

El presidente de la Generalitat, Pasqual Maragall, y el jefe de Gobierno de Andorra, Albert Pintat, coincidieron ayer en resaltar tras su primera entrevista institucional el interés de ambos gobiernos por dar el impulso definitivo, con el concurso del Gobierno central, a la reapertura del aeropuerto internacional de La Seu d´Urgell o aeropuerto internacional de Andorra. Maragall explicó que, por primera vez después de muchos años, "el proyecto está en proceso ejecutivo, en buen camino", aunque no quiso poner una fecha para su realización. "Como sueño, como ilusión, como deseo, hace mucho tiempo que lo compartimos, pero como dibujo, como realidad, como proyecto, veo que se han dado pasos que hasta ahora no se habían hecho", añadió el president.

En el mismo sentido, Pintat resaltó el "clima de sintonía mutua" entre ambos gobiernos, y añadió que entregará esta propuesta de reapertura del aeródromo al presidente del Gobierno español, José Luis Rodríguez Zapatero, durante la reunión que ambos mandatarios mantendrán la próxima semana.

La reapertura del aeropuerto de La Seu, cerrado a mediados de los años noventa, ha sido una constante reivindicación del Gobierno de Andorra, de la Generalitat y de los ayuntamientos e instituciones de la zona. Según Maragall, se dispone ya de los primeros planos y de las primeras estimaciones sobre el coste que tendrá poner en marcha las instalaciones. Según fuentes de la Generalitat, debería alargarse la pista actual en unos 150 metros para que puedan aterrizar aviones comerciales de cierta envergadura.

En los antiguos proyectos se preveía también que una pequeña montaña debería ser reducida para aumentar la seguridad en las maniobras aéreas de aproximación y despegue. El anterior gobierno del PP, que negoció con Andorra la reapertura sin finalizarla, cifró en 42 millones de euros la cantidad necesaria para poner al día la infraestructura, que sería gestionada por AENA pero tendría categoría internacional.

Otros temas tratados por Maragall y Pintat fueron la mejora y la potenciación de las infraestructuras viarias y ferroviarias que conectan Catalunya y Andorra, así como la protección del medio ambiente.

La Vanguardia 31/8/2005
cfranch no está en línea   Reply With Quote
Old October 5th, 2005, 04:48 PM   #11
Sky
24/7
 
Join Date: Sep 2002
Location: Lleida
Posts: 22,434
Likes (Received): 3346

Ausàs interpel·larà demà al conseller Joaquim Nadal sobre la reobertura de l'aeroport de la Seu d'Urgell

El diputat d'ERC i alcalde de la Seu d'Urgell, Jordi Ausàs, interpel.larà demà el Conseller de Política Territorial i Obres Públiques, Joaquim Nadal, en relació a la reobertura de l'Aeroport de la Seu d'Urgell. La interpel.lació tindrà lloc al Ple del Parlament de Catalunya. Jordi Ausàs considera que ara més que mai cal un pronunciament clar i solemne i en seu parlamentària, del Conseller de Política Territorial i Obres Públiques, que expliciti quin és el capteniment del Govern de la Generalitat en aquesta qüestió, quines són les previsions, quin paper hi juga l'Estat i quins són els terminis per tal de fer realitat la reobertura de l'aeroport.

--

ACN.
Sky no está en línea   Reply With Quote
Old July 21st, 2006, 11:14 AM   #12
Sky
24/7
 
Join Date: Sep 2002
Location: Lleida
Posts: 22,434
Likes (Received): 3346

El govern espanyol desestima invertir en l'aeroport de la Seu d'Urgell

L'executiu espanyol no va fer efectives les inversions que figuraven als pressupostos d'AENA de l'any 2005 per a l'adquisició de l'Aeroport de la Seu d'Urgell ni ha inclòs cap altra partida en els dels anys successius (fins al 2008). Així consta en una resposta per escrit del mateix govern al senador de CiU Ramon Companys en què el Ministeri de Foment admet que l'aportació d'1 milió d'euros que recull el Programa d'Actuacions Plurianuals (PAP) 2005 d'AENA "no s'ha executat" perquè "no estan definides ni concretades les circumstàncies relatives a aquesta instal·lació". L'executiu espanyol va incloure 1 milió d'euros en els pressupostos d'AENA per a l'any 2005 per fer efectiva la compra dels terrenys del futur aeroport, però les negociacions a tres bandes entre els governs d'Andorra, Catalunya i l'estat espanyol es troben en punt mort. El passat mes de febrer el conseller de Política Territorial i Obres Públiques de la Generalitat, Joaquim Nadal, va assenyalar que l'executiu català estudiava la possibilitat d'adquirir per la seva banda els terrenys per després negociar-ne la cessió a l'estat i a Andorra i constituir un ens de gestió compartida entre els tres governs. Malgrat tot, l'adquisició no s'ha dut a terme i el projecte es manté en un punt d'indefinició que n'allarga la posada en marxa. L'executiu espanyol no amaga l'estat actual de la qüestió, i en una resposta al senador de CiU Ramon companys sobre l'execució de la partida d'1 milió d'euros que consta als pressupostos d'AENA per a l'any 2005, admet que la partida "no s'ha executat" perquè "no estan definides ni concretades les circumstàncies relatives a aquesta instal·lació". A més, assenyala que aquest és el motiu pel qual en els pressupostos actualment vigents per a l'any 2006 (PAP 2006-2008) aprovats per les Corts Generals i publicats al BOE del 30 de desembre del 2005, "tampoc es va incloure cap partida per a aquest concepte", "ni en l'any 2006, ni en els successius".

--

SEGRE.
Sky no está en línea   Reply With Quote
Old July 26th, 2006, 08:26 PM   #13
Sky
24/7
 
Join Date: Sep 2002
Location: Lleida
Posts: 22,434
Likes (Received): 3346

Els estudis meteorològics confirmen la viabilitat operativa de l’aeroport de la Seu

El Govern central assegura que l'aeroport de la Seu d'Urgell és viable pel que fa als estudis meteorològics. El senador de Convergència i Unió (CiU) Pere Macias ha rebut la confirmació d’Aviació Civil. En resposta a la seva pregunta parlamentaria relativa als estudis meteorològics que el Ministeri de Foment està realitzant per la reobertura de l’aeroport de la Seu d’Urgell, l’Executiu avança que “és correcta l’orientació de la pista pel que fa a la component de vent longitudinal i transversal i també que hi ha un baix percentatge de períodes amb visibilitat reduïda o sostre de núvols excessivament baix”. Per donar els seus resultats com a definitius el Ministeri vol comptar, però, amb més dades.

En un comunicat, Macias valora aquesta informació com “molt satisfactòria, tota vegada que elimina l’excusa meteorològica que tantes vegades s’ha volgut utilitzar per anar en contra de l’aeroport de la Seu”.

--

SEGRE.
Sky no está en línea   Reply With Quote
Old August 12th, 2006, 11:23 AM   #14
Sky
24/7
 
Join Date: Sep 2002
Location: Lleida
Posts: 22,434
Likes (Received): 3346

La Generalitat comprarà l'aeroport de la Seu

A principis del pròxim mes de setembre, la Comissió d'Urbanisme de la Generalitat acordarà l'aprovació inicial del Pla Director Urbanístic de l'aeroport de la Seu-Andorra. Això li permetrà al Govern català expropiar els terrenys de la instal.lació aèria, en el cas que no s'arribés a un acord amb la família Betriu, propietària de l'aeroport, i amb qui actualment negocia la compra. Així ho va anunciar ahir a la Seu el conseller de Política Territorial i Obres Públiques, Joaquim Nadal, que va afirmar que la decisió d'adquirir l'aeroport és "irreversible". (...)

El Periódico
Sky no está en línea   Reply With Quote
Old August 12th, 2006, 05:49 PM   #15
Bitxofo
¡Viva el metro!
 
Bitxofo's Avatar
 
Join Date: Feb 2005
Location: Alderaan BCN BKK ATH PAR LON SYD SFO CPT TYO SCL CHC BUE SCG SVQ AGP BDN
Posts: 37,514
Likes (Received): 3653

Quote:
Originally Posted by Sky
La Generalitat comprarà l'aeroport de la Seu

A principis del pròxim mes de setembre, la Comissió d'Urbanisme de la Generalitat acordarà l'aprovació inicial del Pla Director Urbanístic de l'aeroport de la Seu-Andorra. Això li permetrà al Govern català expropiar els terrenys de la instal.lació aèria, en el cas que no s'arribés a un acord amb la família Betriu, propietària de l'aeroport, i amb qui actualment negocia la compra. Així ho va anunciar ahir a la Seu el conseller de Política Territorial i Obres Públiques, Joaquim Nadal, que va afirmar que la decisió d'adquirir l'aeroport és "irreversible". (...)

El Periódico

Comprar i gestionar?

AENA no?
__________________
www.urbanrail.net
Εγώ είμαι ο Νταβόρ!!
David (DavoR for my friends)
川添 Kawazoe (riverside) 海斗 Kaito (big dipper of the ocean), in Japanese.
Yo si la ciudad no tiene metro, como que no es gran ciudad y entonces ya paso de vivir allí. Norreport+12000
Bitxofo no está en línea   Reply With Quote
Old August 12th, 2006, 05:58 PM   #16
dirdam
Registered User
 
dirdam's Avatar
 
Join Date: Dec 2003
Posts: 13,124
Likes (Received): 5688

Els aeroports no són per decret d'Aena. Només ho són els que ha construit l'Estat. Què passa amb els nous aeroports de Ciudad Real i Castelló? Són d'Aena? És clar que no, són de qui ha posat la pasta.
dirdam no está en línea   Reply With Quote
Old August 12th, 2006, 07:10 PM   #17
Bitxofo
¡Viva el metro!
 
Bitxofo's Avatar
 
Join Date: Feb 2005
Location: Alderaan BCN BKK ATH PAR LON SYD SFO CPT TYO SCL CHC BUE SCG SVQ AGP BDN
Posts: 37,514
Likes (Received): 3653

Gràcies per la bona notícia!

Però...
Qualsevol es pot fer i gestionar un aeroport?
__________________
www.urbanrail.net
Εγώ είμαι ο Νταβόρ!!
David (DavoR for my friends)
川添 Kawazoe (riverside) 海斗 Kaito (big dipper of the ocean), in Japanese.
Yo si la ciudad no tiene metro, como que no es gran ciudad y entonces ya paso de vivir allí. Norreport+12000
Bitxofo no está en línea   Reply With Quote
Old August 12th, 2006, 09:05 PM   #18
dirdam
Registered User
 
dirdam's Avatar
 
Join Date: Dec 2003
Posts: 13,124
Likes (Received): 5688

No, evidentment ha de rebre llicència de Foment, i el control aeri obviament és cosa d'Aena.
dirdam no está en línea   Reply With Quote
Old October 5th, 2006, 07:34 PM   #19
Sky
24/7
 
Join Date: Sep 2002
Location: Lleida
Posts: 22,434
Likes (Received): 3346

El Govern inicia els tràmits per expropiar l'aeroport de la Seu

La comissió d'Urbanisme de Lleida debatrà dimarts que ve el pla especial de l'aeroport de la Seu, que permetrà al Govern iniciar l'expropiació d'un total de 198 hectàrees a Ribera d'Urgellet i Montferrer i Castellbò. Aquesta superfície comprèn les 168 hectàrees de la família Betriu i 30 hectàrees pertanyents a diferents particulars al voltant de la pista. Política Territorial ha indicat que manté oberta la negociació per arribar a un acord de compra.


--

SEGRE.
Sky no está en línea   Reply With Quote
Old October 10th, 2006, 08:50 AM   #20
Sky
24/7
 
Join Date: Sep 2002
Location: Lleida
Posts: 22,434
Likes (Received): 3346

Vueling tindrà un vol Barcelona-la Seu

El president del Grupo Planeta, José Manuel Lara, principal accionista de la línia aèria Vueling, es va comprometre ahir a establir un vol diari entre Barcelona i el futur aeroport Andorra-Pirineus de la Seu d'Urgell. Lara va assegurar a l'emissora radiofònica Andorra 7 que "hi haurà un vol diari a Andorra encara que sigui subvencionat personalment", i que "Espanya té l'obligació de trobar una solució al tema sempre pendent de l'aeroport de la Seu". Lara va manifestar que li interessa qualsevol millora dels accessos a Andorra perquè Planeta "té ganes d'estar vinculada al territori".

--

AVUI.

Sky no está en línea   Reply With Quote


Reply

Tags
airport, alt urgell, andorra, catalonia, lleida

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Related topics on SkyscraperCity


All times are GMT +2. The time now is 05:28 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11 Beta 4
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions Inc.
Feedback Buttons provided by Advanced Post Thanks / Like (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2018 DragonByte Technologies Ltd.

vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2018 DragonByte Technologies Ltd.

SkyscraperCity ☆ In Urbanity We trust ☆ about us | privacy policy | DMCA policy

tech management by Sysprosium