|
|
| daily menu » rate the banner | guess the city | one on one |
|
|
#1681 |
|
Registered User
Likes (Received): 35
|
AFI Palace Ploiesti
![]()
|
|
|
|
|
|
#1682 |
|
Laser Power
Likes (Received): 1
|
ma gandeam ca macar o fundatie ceva au facut si ei si cand colo... o groapa. si nici nu se vede vreun utilaj in poze. Nu prea se grabesc oamenii astia.
|
|
|
|
|
|
#1683 |
|
Revista presei prahovene
Likes (Received): 113
|
Termenul anuntat de finalizare este sfarsitul anului 2013.
Semneaza petitia on-line pentru fluidizarea traficului rutier in zona de sud a Ploiestilor! Photo gallery: Turku/Turun/Åbo - European Capital of Culture 2011, Finland Esti ploiestean? Voteaza Roll Call-ul SSC 2013! Pagina Iubesc Ploiestii pe Facebook |
|
|
|
|
|
#1684 |
|
Registered User
Likes (Received): 20
|
Cel de la Carrefour ce termen are?
|
|
|
|
|
|
#1685 |
|
Student CFDP
Likes (Received): 26
|
|
|
|
|
|
|
#1686 |
|
Registered User
|
|
|
|
#1687 |
|
Revista presei prahovene
|
Semneaza petitia on-line pentru fluidizarea traficului rutier in zona de sud a Ploiestilor! Photo gallery: Turku/Turun/Åbo - European Capital of Culture 2011, Finland Esti ploiestean? Voteaza Roll Call-ul SSC 2013! Pagina Iubesc Ploiestii pe Facebook |
|
|
|
|
|
#1688 |
|
Registered User
|
Si lumea se plangea de afisele cu Volosevici pe toate drumurile.
|
|
|
|
|
|
#1689 |
|
Registered User
Likes (Received): 47
|
Sincer, nu stiu ce a facut cozma 4 ani. A inceput pasajul asta, cu bani europeni (ceea ce e un lucru bun) dar cu restul de bani? Ca nu s-a asfaltat nimic, toate asfaltarile apartin lui Florian Anghel... A si face promisiuni desarte cu spitale si mai stiu eu ce, de parca pana acum l-a oprit cineva sa le faca......
|
|
|
#1690 |
|
Proud "mitic"
Likes (Received): 11
|
largirea la 4 benzi de la tatarani si (cred ca si trecerea denivelata de la campina).da m-am documentat putin, finantarea la campina a fost asigurata de ministerul turismului si dezvoltarii + UE
Building your future doesn't mean demolishing your past! Last edited by Dorin Nikos; May 7th, 2012 at 10:34 PM. |
|
|
|
|
|
#1691 |
|
Registered User
Likes (Received): 47
|
Da, podul de la Tatarani l-am uitat, insa pasajul de la campina...lasa-ma sa am indoieli, in sensul ca ma indoiesc ca daca-l facea tot el nu-l umplea cu 'am promis am facut...bla bla' si nu scrie nimic pe el
|
|
|
#1692 | |
|
Registered User
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#1693 |
|
Registered User
|
Voi cine credeti ca ar fi mai potrivit pentru consilul judetean si primaria Ploiesti dintre cei care candideaza ? Asta din punct de vedere al realizarilor sau a posibilelor realizari daca ar castiga.
|
|
|
#1694 |
|
Revista presei prahovene
|
Va rog, nu se poate sa ne abtinem de la comentarii politice si sa revenim la topicul forumului?
|
|
|
|
|
#1695 |
|
Registered User
|
Casa de Cultura a Sindicatelor Ploiesti primeste un “facelift”
Lidl Ploiesti Vest aproape de finalizare
|
|
|
#1696 |
|
Registered User
Likes (Received): 0
|
cartier tatarani
ce se mai aude de proiectul tatarani in care se dorea construirea unui cartier si extinderea orasului pana la barcanesti?
|
|
|
|
|
|
#1697 |
|
Registered User
|
|
|
|
#1698 |
|
Registered User
Likes (Received): 2
|
ar putea sa ne ofere cineva un document cu toate realizarile ,din actualul mandat, ale primarului Andrei Volosevici si ale presedintelui consiliul judetean Prahova, Mircea Cosma?
Va multumesc! |
|
|
|
|
|
#1699 |
|
Registered User
Likes (Received): 10
|
Exista o brosura electorala cu toate realizarile primarului actual.
![]() Printre ele parca e: - curtea liceului Caragiale - Sala Sporturilor - Modernizarea cartierelor - stadionul. si mai sunt cateva. Oricum majoritatea sunt de tot .Si mai era ceva cu niste magnolii prin centru. |
|
|
|
|
|
#1700 |
|
Proud "mitic"
Likes (Received): 11
|
curtea liceului caragiale...adica a rezolvat problema gardului care trecea prin mijlocul terenului de sport? nu stiam...
|
![]() |
| Tags |
| ploiesti, ploiesti_p&c, romania, ro_muntenia |
| Thread Tools | |
| Display Modes | Rate This Thread |
|
|