|
|
| daily menu » rate the banner | guess the city | one on one |
|
|||||||
| Zagreb Zagreb Metropolitan Region |
![]() |
|
|
Thread Tools | Rate Thread | Display Modes |
|
|
#201 |
|
BANNED
Likes (Received): 2
|
Ja nisam ali vjerujem Masoncu pa ću otić
![]() A jel se trebaš rezervirati ili samo dođeš ko' čoek' i igraš? Pitam to zbog svih onih linkova na rezervacije na njihovom sajtu. |
|
|
|
|
|
#202 | |
|
SuperMod
|
Quote:
a inače u tjednu je dovoljno dan prije rezervirat
|
|
|
|
|
|
|
#203 | |
|
patolog
Likes (Received): 64
|
Quote:
a mi ovdje ko u magli![]() kad sam jos prije pol godine u king crossu bio se nesto oko njega gradilo. preko puta neki audi centar a dalje gore nesto vecega. ako je netko u blizini ovo vrijedi slikati.
Last edited by sesvecan; May 1st, 2010 at 05:47 PM. |
|
|
|
|
|
|
#204 |
|
SuperMod
|
slikao sam se sa svojim frendovima kak se brukamo kad nam kugla ode u onaj kanal pored staze
![]() inače ne, pa nebum valjda ko turist slikao kuglanu
|
|
|
|
|
|
#205 |
|
;)
Likes (Received): 1130
|
Da, ništa se ne gradi, to je činjenica. Pritom ne mislim na privatne objekte. Njih može izgraditi svatko tko ima love i spreman je za rizik. Mislim na ono što je Bandić obećavao, na javne opjekte i infrastrukturu. Da ti sad ne nabrajam razne stadione, kongresne centre, avenije, žičare, mostove, pročistaće............čak ni Država ne ulaže ono malo što je pokrenula, Trg pravde, kampus.........To što pivatnici kelje zgradurine koje su pritom uglavnom ružne, na postojeće ceste koje su već ionako zagušene i spajaju se na kanalizaciju i vodovod koji se nisu obnavljali preko 100 godina, baš i ne bi trebalo biti pozitivno. Ajde da bar hoće izgraditi kakav neboder, al ne, ni to, samo štancaju ružne stambenjake i pokoju dosadnu i jeftinu poslovnu kištru poput ove. Ako se ovako nastavi, Zagreb će postati ružna urbanistički uništena i nerazvijena selendra, a ne metropola. Al ti to kužiš, samo namjerno provociraš.
|
|
|
|
|
|
#206 |
|
Organ nereda
Likes (Received): 791
|
Pa normalno da kužim, Sarkastični!
Ali za promjenu takvog stanja grada, politike i svijesti je potrebno uraditi milijun i jednu stvar i to sustavno, smišljeno i pragmatično. Znam i sam da su postojale silne najave gradskih projekata u gradu Zagrebu (moguće i one nemoguće), znam da su te najave i projekti osmišljavani u jednom sasvim drugom financijskom i gospodraskom okružju, ali znam i to da je situacija trenutačno objektivno takva i da joj se svi trebamo prilagoditi. Prva stvar je dovođenje na čelo grada sposobne menadžerske ekipe, a ne političke i dnevno političke. Kako ti vidiš Bandića kao kočnicu u gradu Zagrebu, ja još više vidim SDP-ovu uhljeb ekipu. Treba izabrati gradonačelnika kao političku osobu, ali onakvoga koji će već u fazi izbora predstaviti konkretne mjere i projekte i što je još važnije, konkretnu ekipu, ljude i stručnjake koji će ga savjetovati i sve to provesti u djelo. Kada naši bajni političari spoznaju da jedan milijunski, pa i svaki drugi grad, nije politički amfiteatar i pozornica, već jedno veliko poduzeće na tržištu sa ostalim gradovima države i regije, gdje vlada zdrava konkurencija, možda stvari i krenu nabolje. Opet ti kažem. Bandić je istrošio svoju aureolu i vrijeme je da polako ode. Ali, ova ekipa u nadiranju, koja pet, šest odjela Holdinga pokrije ljudima iz dva zaseoka jednog sela, je apokaliptična pošast za Zagreb. To zapamti! Ono što i kako radi Jankovič u Ljubljani se meni npr. sviđa. Čovjek je menadžer, gospodarstvenik, čovjek ideje, djela, vizije i prakse. Sve dok u Zagrebu budu drmali polaznici političkog faksa i kumrovečke škole - piši propalo!
|
|
|
|
|
|
#207 | |
|
Registered User
Likes (Received): 19
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#208 | |
|
Organ nereda
|
Quote:
Ovako i država i pojedini gradovi tim povezanim interesnim skupinama služe za mužu i podgajanje svog zlatnog potomstva. Oni su skoro ravnomjerno raspoređeni u svim strankama na vlasti. U onima koje u vlasti ne participiraju ih i nema, jer tamo nema kazana za zahvatiti. |
|
|
|
|
|
|
#209 |
|
Velebitski degen
Likes (Received): 21
|
|
|
|
|
|
|
#210 | |
|
;)
Likes (Received): 1130
|
Quote:
I nemoj mi spominjati "SDP ekipu" kao kontru Bandiću. Bandić je dva mandata bio njihov igrač, a priča je uvijek ista. |
|
|
|
|
|
|
#211 |
|
Cylon
Likes (Received): 174
|
Velika vecina gradova ima problema s javnim gradskim stvarima a kod privatnog mole boga da ne naprave ljudi glupost ..to jest vecina problema je dosla od javnog(gradske politike) i stvari o kojima vi pricate ..pa tako i privatne greske a one dobre stvari su dosle samo od privatnog
Sve zgrade koje valjaju u zagrebu su vrlo vjerojatno napravili privatnici ili cak drzava Nemojte se zavaravat i pricat o svemu sta nevalja jer u zagrebu ima jako dobrih stvari ..arena ..zgrada hitne pomoci ..MSU i tako dalje ali izgleda da se ne radi dovoljno .. nasi politicari neznaju da ako se nezna nesto radit onda se to i nemoze radit ..nisu oni tu forumasi na forumu da mogu iz zabave ili znatizelje svashta pisat i predlagat ako nisu sposobni iskoristit sav potencijal grada kojim upravljaju onda bolje da se presaltaju na nekakav posa koji znaju Problem vas zagrepcana je to sta nekuzite da svi gradovi u ovom dijelu svita imaju iste probleme i mozda cak i jos gore pa koliko god ste kriticni prema sebi ..mislim da je to ipak previse Ajmo sad to postavit ovako ..jedan osijek sigurno nije bolji od zagreba i sigurno nema vise sadrzaja od zagreba i sigurno su njegovi stanovnici i oni strucni i oni laici koji samo vole pricat o svom gradu kriticni ..jer ipak biramo ljude na vlasti da nas predstavljaju sta bolje ..ne da bi bilo losije Ali u osijeku za razliku od zagreba ima doza optimizma bar na forumu ..vidimo da se grade i avenue mall ..kappa centar ..eurodom ..kampus i tako dalje ..i unatoc tome sta eurodom ide brzinom trkace kornjace ..stijece se dojam sigurnosti i osjecaja da to ipak nekako ide Dok u zagrebu apatija ..konstantno nabrajanje onog sta ne ide ..onog sta stoji ili onog sta je lose ..a sigurno se moze naci dobrih stvari u tom jednom pedeset kilometarskom potezu od bregane do dugog sela ..istina je da ono sta je u osijeku super u zagrebu mozda mala stvar ali daj ljudi ipak malo pozitive uz tu kritiku Po forumu se stijece dojam da su svi isprid zagreba od splita ..pristine ..podgorice ..sarajeva ..beograda .ljubljane i tako dalje ..svi veci gradovi napreduju i grade nesto svi nekakva "najveca" gradilista u ovom dijelu svita a samo zagreb stoji ..stoji i nemice se ..uopce nesumljam da ballota sutra otvori ovakav isti thread za split (iako nije potreban mozda) da bi svako malo stizale i slike i vijesti ..ma tko zna sta ..kritiziralo bi se ali bi se nesto i pokretalo .. pohvalilo ..od zagreba jedino rijeka ima manje vijesti i updejta a vise chata ..zar uistinu mozemo rec da su split ..sarajevo ..pristina..banja luka ..mostar ..podgorica ..novi sad ..tirana..sofia ..isprid zagreba ..zar je uistinu zagreb toliko los ? Ja vas citam i nikako nemogu znat vise od vas ali jel uistinu toliko negativno ?
|
|
|
#212 |
|
Velebitski degen
|
Ako ti se da, prolistaj stare Zagreb-CU-ove pa češ vidjeti što je bio optimizam i energija. Danas još uvijek otprilike ta ista ekipa ponekad obilazi gradilišta i slika, ali problem je kaj se pojavilo deset puta više kritičara, pesimista i pametnjakovića koji isključivo iz fotelje i iza monitora imaju materijala za pametovanje, a nijedno gradilište nisu obišli. Odatle i gubitak volje ovih koji su prije stavljali slike da ih i danas stavljaju jednakim tempom. Čak su i dretve drugih gradova otvarali i punili ljudi odavdje. Osim toga, danas ima puno manje vremena nego prije, za iste novce treba puno više raditi, jer tržište traži isključivo rabate i što nižu cijenu, a očekuje istu kvalitetu. To jedno s drugim ne ide i kvaliteta se srozava (ovo se sad odnosilo na moj posao).Ali bit će bolje. Na ovom forumu ili negdje drugdje. Niti ja ne volim da mi se materijal za koje potrošim sate, umjesto da sam s curom, stapa s bezveznim komentarima koji nemaju veze s vezom, umjesto da se nadograđuje s novim materijalima i konstruktivnim idejama. Dogodilo mi se već više puta da sam nešto htio pronaći, ali prije toga sam morao preskočiti hrpu napisanih gluposti kojima ovdje nije mjesto. Ima caffe za to, pa neka se tamo sereka. I ovih milion dretava, za svaki k.... posebna, me ubija u pojam. Potpuno nepotrebna stvar.
|
|
|
|
|
|
#213 |
|
Velebitski degen
|
Ali da ne bude sve u tako ružnom tonu...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sigma Modul Sigma stan Projekt Modul pristupa gradnji stanova na jedinstven način u Republici Hrvatskoj, kupcima pružamo mogućnost interaktivnog sudjelovanja u kreiranju svog životnog prostora. U planu izgradnje imamo 3 objekta (G1, G2 i G3) a početkom travnja 2010 g. započinjemo izgradnju prvog objekta u nizu (G1) na lokaciji Zagrebačka cesta. ![]() Objekt G1 ima 103 stambene jedinice, 42 posl.prostora te 2 podzemne etaže gdje smo kupcima osigurali parkirno garažna mjesta i spremišta. Objekt G2 ima predviđene 177 stambene jedinice i 22 poslovna prostora te podzemne etaže s parkirno garažnim mjestima i spremištima. Objekt G3 ima predviđeno 200 stambenih jedinica i 24 poslovna prostora te podzemne etaže s parkirno garažnim mjestima i spremištima. Sigma stan Projekt Modul pruža mogućnost kreiranja doma po Vašoj mjeri te maksimalno iskorištava kvadraturu za dobivanje funkcionalnog životnog prostora. ![]() Prednosti Sigma Modul stanova Flexi rješenja odaberite idealnu površinu stana prema vlastitim mogućnostima i potrebama, od 25, 34 ili više kvadrata po iznimno povoljnim cijenama odaberite idealni raspored kuhinje, kupaonice i ostalih prostorija odaberite idealnu kvalitetu opremljenosti stana Oprema prema vašim željama namještamo stan kvalitetnim namještajem Zeleni vrh Na zajedničkoj krovnoj terasi nalazi se uređena šetnica oplemenjena zelenilom i klupicama kako biste svakodnevno uživali u jedinstvenom pogledu na obronke Medvednice. Blizina nadomak buduće tramvajske linije u ulici Ivane Brlić Mažuranić autobusna linija dječji vrtić i igraonica, ljekarna, ugostiteljska ponuda, trgovine prehrane, pet shop... http://www.sigmastan.hr/index.aspx http://m.jutarnji.hr/j2/stanovi-koji...ad-torte/22087 Desno od objekta se vidi buduća ulica Ivane Brlić-Mažuranić: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Lokacija: ![]() ![]() Gradilište je već pripremljeno. Rehau se odatle preselio još prije godinu dana, a Iverpan koji je privremeno koristio halu, se vratio u svoju novoizgrađenu u Samoborskoj. Ovo je već drugi veći projekt koji je u izgradnji na Zagrebačkoj cesti. Treći koji bi trebao uskoro krenuti je na prostoru Radin-grafike koja se isto preselila, a sada je tamo, nadam se privremeno, nekakav China trgovački centar. Sav je prigodno crveni. |
|
|
|
|
|
#214 |
|
SuperMod
|
hvala dadek, ovo izgleda odlično samo šteta što neće biti uz neko malo važniju cestu, dizajn je fenomenalan. |
|
|
|
|
|
#215 |
|
Organ nereda
|
![]() Ovo je odličan projekt! ![]() Hvala dadek za info. |
|
|
|
|
|
#216 |
|
Velebitski degen
|
Inače, radi se o investitoru koji je u Selskoj izgradio ovo:
|
|
|
|
|
|
#217 |
|
Organ nereda
|
Ovaj Sigma Modul me koncepcijom i rasporedom objekata malo podsjeća na onaj projekt Dunajska u Ljubljani.
|
|
|
|
|
|
#218 | |
|
SuperMod
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#219 |
|
Out of time
Likes (Received): 6
|
Cak i nije toliko losa. U blizini su i one nove stambene zgrade.
BTW fala dadek na slikama i info |
|
|
|
|
|
#220 |
|
Yosemite Sam
|
|
|